פארק מחפשת פארק קרוב לתחנת רכבת בלי לקחת עוד אוטובוס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם פארק השרון ביבנה קרוב לרכבת?

• הוסף לסימניות
לים 2 דקות
לפארק רחוק מאד לפחות 30 שעה
שימו לב למרות שפארק הכט מלא חרדים בבין הזמנים
הדרך אליו וכן תחנות הרכבת מאד פרוצות אין מצב בעולם שלא להתקל בפריצות הכי גרועה גם בפארק עצמו
אלא אם מגיעים ברכב לקצה הפארק כולי האי ואולי

• הוסף לסימניות
פארק c1 ליד תחנת הרכבת בעפולה (הליכה כ - 7-10 דק').
פארק מאוד יפה וגדול, מתאים גם לילדים גדולים (מתקני נינג'ה ב 2 רמות)
אשמח לעוד מידע על הפארק, יש גם מתקנים רגילים לקטנים? הצללה פינות ישיבה? ניסיתי לפתוח תמונות באינטרנט וזה חסום לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד מידע על הפארק, יש גם מתקנים רגילים לקטנים? הצללה פינות ישיבה? ניסיתי לפתוח תמונות באינטרנט וזה חסום לי
תודה רבה
יש שם כמה מקומות עם מתקנים, לכל הגילאים - מחולק לאיזורים.
ספסלים יש שם בוודאות, לגבי הצללה אני לא זוכר, אם יזדמן לי להיות שם עוד פעם אני אבדוק בלי נדר.
(אני חושב שאזור המתקנים מוצל כולל הספסלים בצדדים)

כמה זה דחוף המידע

• הוסף לסימניות
יש שם כמה מקומות עם מתקנים, לכל הגילאים - מחולק לאיזורים.
ספסלים יש שם בוודאות, לגבי הצללה אני לא זוכר, אם יזדמן לי להיות שם עוד פעם אני אבדוק בלי נדר.
(אני חושב שאזור המתקנים מוצל כולל הספסלים בצדדים)

כמה זה דחוף המידע
בעז''ה נלך בבין הזמנים מתישהו ובכל מקרה זה הספיק לי המידע תודה!

• הוסף לסימניות
פארק הרצליה פארק ענק, דקת הליכה מתחנת הרכבת הרצליה
מירושלים יש כל חצי שעה רכבת צריך לרדת בתחנה האחרונה (55 דקות נסיעה)
קרוב לשדה התעופה הרצליה - אטרקצייה מעניית לילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה