אין היום רכבת מבית שמש לירושליםפארק מלחה י-ם רכבת רק מבית שמש
לא כזה קרובגן סאקר
כ10 דקות הליכהלא כזה קרוב
יש דרך תל אביבאין היום רכבת מבית שמש לירושלים
שימו לב למרות שפארק הכט מלא חרדים בבין הזמניםלים 2 דקות
לפארק רחוק מאד לפחות 30 שעה
בחיפה ידוע לי שכן צריך אוטובוס,לא צריך אוטובוס?
קרוב לרכבת?אשדוד:
פארק עד הלום,
דיונות.
למרכז ולא למלחהיש דרך תל אביב![]()
לא 10 דקות הליכה, לפחות 20 דקות מתחנת רכבת קרית מוצקין עד החי פארק - ברגלקקית מוצקין, עשר דקות הליכה בערך
לי לקח עשרלא 10 דקות הליכה, לפחות 20 דקות מתחנת רכבת קרית מוצקין עד החי פארק - ברגל
אשמח לעוד מידע על הפארק, יש גם מתקנים רגילים לקטנים? הצללה פינות ישיבה? ניסיתי לפתוח תמונות באינטרנט וזה חסום ליפארק c1 ליד תחנת הרכבת בעפולה (הליכה כ - 7-10 דק').
פארק מאוד יפה וגדול, מתאים גם לילדים גדולים (מתקני נינג'ה ב 2 רמות)
יש שם כמה מקומות עם מתקנים, לכל הגילאים - מחולק לאיזורים.אשמח לעוד מידע על הפארק, יש גם מתקנים רגילים לקטנים? הצללה פינות ישיבה? ניסיתי לפתוח תמונות באינטרנט וזה חסום לי
תודה רבה
בעז''ה נלך בבין הזמנים מתישהו ובכל מקרה זה הספיק לי המידע תודה!יש שם כמה מקומות עם מתקנים, לכל הגילאים - מחולק לאיזורים.
ספסלים יש שם בוודאות, לגבי הצללה אני לא זוכר, אם יזדמן לי להיות שם עוד פעם אני אבדוק בלי נדר.
(אני חושב שאזור המתקנים מוצל כולל הספסלים בצדדים)
כמה זה דחוף המידע
כתבתם לירושליםלמרכז ולא למלחה
בתגובה לזהכתבתם לירושלים
פארק מלחה י-ם רכבת רק מבית שמש
מוזמנים לכוס קפהבעז''ה נלך בבין הזמנים מתישהו ובכל מקרה זה הספיק לי המידע תודה!
חיפה חוף הכרמל - 15 דקות, ואפשר מטרונית בצ'יק ממרכזית חוף הכרמל וגם זה אטרקציה (נוסעים תחנה אחת).אם זכור לי נכון, חיפה בת גלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //