פארק מחפשת פארק קרוב לתחנת רכבת בלי לקחת עוד אוטובוס

• הוסף לסימניות
מי שצריך עוד מידע על פארק ענבה ממש בשמחה, פשוט בקיאה מעצם היותי תושבת העיר לשעבר...
מישהו טען פה שבחופש רק לתושבי העיר-זה היה לפני כמה שנים טובות בשל שנאת התושבים לחרדים, החוק הזה התבטל מהר מאוד וירד מהפרק, לא רלוונטי.
לגבי התאמה לחרדים בבין הזמנים הוא מאוד עמוס בד"כ מתושבים במודיעין עילית (אבל לא רק) חילונים פחות מגיעים אז, אז ייתכן שיש פחות פריצות.
תמונות יש בגוגל, פארק עם מתקנים גדולים, אגם, מדשאות, קרוב לתחנת רכבת ואוטובוס..
יש עוד שאלות?

• הוסף לסימניות
מישהו טען פה שבחופש רק לתושבי העיר-זה היה לפני כמה שנים טובות בשל שנאת התושבים לחרדים, החוק הזה התבטל מהר מאוד וירד מהפרק, לא רלוונטי
שמעתי על זה לאחרונה
וגם אני יודעת כיתה שהלכו לשם ופקח ביקש כסף מהבנות

• הוסף לסימניות
מה שאני רואה באתר זה רק לגבי האירועים שהם עושים, אולי הבנות באו בזמן שהיה מופע או משהו??

עקב עומס המבקרים בימי הקיץ ושיקולים בטיחותיים ותפעוליים, הכניסה לאירועים העירוניים תהיה לתושבי העיר בלבד.

• הוסף לסימניות
מה שאני רואה באתר זה רק לגבי האירועים שהם עושים, אולי הבנות באו בזמן שהיה מופע או משהו??

עקב עומס המבקרים בימי הקיץ ושיקולים בטיחותיים ותפעוליים, הכניסה לאירועים העירוניים תהיה לתושבי העיר בלבד.
אני נמצאת שם הרבה. באחת הפעמים שהייתי שם במקרה היה שם אירוע.
הסתובבו שם פקחים, סדרנים וכו' ואף אחד לא צייץ לי מילה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה