תודה רבה !צימרים במג'דל שמס. יש לך פה רשימה של כאלה לא מכירה משהו ספציפי
לא!!!בשטחים הכבושים של ישראל בלבנון
ועכשיו ברצינות: את לא פוחדת???
כל שנה אנחנו מתארחים בירכא/בית ג'ן וכאלה הם אנשים מצוינים עם צימרים במחירים הגיוניים עושים שם מניינים וכו...מי שרוצה ללכת לשלג שם זה המקום היחיד שאפשר לישון, לא שזה בדיעבד אבל אין ישובים יהודיים קרובים לחרמוןבשטחים הכבושים של ישראל בלבנון
ועכשיו ברצינות: את לא פוחדת???
הייתם שם?מתאים למשפחה גדולה, מקום מדהים, מחירים סבירים [לא יקר יחסית למה שהוא נותן]:
![]()
NH Suites, צימר במג'דל שמס | Weekend
טל NH Suites במג'דל שמס, ברמת הגולן - מבצעים, ביקורות אמיתיות, תמונות עדכניות, תאריכים פנויים. שווה את הכסף - הזמינו עכשיו!my.weekend.co.il
נכוןהם אנשים מצוינים עם צימרים במחירים הגיוניים
לא נכון. יש את נווה אטי"ב.אבל אין ישובים יהודיים קרובים לחרמון
כןהייתם שם?
יש השתדלות של ממ"דים וממ"קים וכדו'...אתם נורמלים?
נופש באזור הסכנה?
נשגב מבינתי
וכבמובן, לכל כדור יש כתובת...
גם אני כדור ויש לי כתובת...
עד שאני ארזה, די קל לפגוע בי... (תרתי משמע...)
יהיה חכם יותר לכתוב חלילה מלחמה ולא לכאורה...רק אל תשלמו מראש כמובן כי עד אז תהיה לכאורה מלחמה בצפון ולא תוכלו לנפוש שם...
ואגב מי שרוצה שלג תסעו לחו"ל שלג בגובה מטר אטרקציות מטורפות
מי שרוצה המלצה + מסלולים יש לי ממש עכשיו חזרנו מחופשת סקי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים