דרוש מידע מחפשת צימר/מלון בטבריה למימוש הבראה ליולדת דרך פלטינום

• הוסף לסימניות
יכולה רק להגיד לך מה לא-
אני רבה כבר כמה חודשים עם מאוחדת על קבלת החזר לציפורי בכנרת.
אז לא כדאי לך לנסות אותם.

• הוסף לסימניות
כיף לך עשיתי את זה המלון גני ירושלים היה כיף{גם העלי הגיע והוסיף150שח משהו בסגנון תוספת
אני מאוד אוהבת את בית יולדות ביכורים הייתי שם פעמיים כיף ממש
נ.ב אפשר גם מלון בחול ובצימר . אני אישית נהנתי מאוד וקיבלתי את הכסף בזמן { מכבי}
אבל מה עם ניר עציון או מלון לביא אנשים ממש מרוצים .

• הוסף לסימניות
דברתי עם כינורות בטבריה.
מישהו מכיר?
הם אומרים שהם מוכרים לכללית...

• הוסף לסימניות
כיף לך עשיתי את זה המלון גני ירושלים היה כיף{גם העלי הגיע והוסיף150שח משהו בסגנון תוספת
אני מאוד אוהבת את בית יולדות ביכורים הייתי שם פעמיים כיף ממש
אני יכולה ללכת למלון עם כל המשפחה?
או שיש ענין שיהיה דווקא זוגי?
חשבתי ליסוע למלון ליומיים עם כל הילדים (נופש קיץ)
ולבקש החזר.......

• הוסף לסימניות
אני יכולה ללכת למלון עם כל המשפחה?
או שיש ענין שיהיה דווקא זוגי?
חשבתי ליסוע למלון ליומיים עם כל הילדים (נופש קיץ)
ולבקש החזר.......
כן, ובלבד שהקבלה תהיה על שמך בלבד (תבקשי מהם, הם כבר יודעים)

• הוסף לסימניות
ואם לא יסכימו?
וחוץ מזה-זה הגיוני שיציינו מחיר של 4000 ליומיים עבורי בלבד? נשמע לא הגיוני...
הם יסכימו, כי הם מכירים את הפרוצדורה (גם לי הם רשמו על שמי בלבד). יכולה לברר איתם את העניין מראש.
למה לא הגיוני? את מזמינה חדר. עלות חדר יכולה בהחלט להיות של 2000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
הם יסכימו, כי הם מכירים את הפרוצדורה (גם לי הם רשמו על שמי בלבד). יכולה לברר איתם את העניין מראש.
למה לא הגיוני? את מזמינה חדר. עלות חדר יכולה בהחלט להיות של 2000 ש"ח.
וכל מלון אפשר?
חשבתי על כינורות... טבריה.
מכירה?

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחרי הלידה אפשר לנצל את זה במסגרת כללית פלטינום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה