- הוסף לסימניות
תודה
אני יכולה ללכת למלון עם כל המשפחה?כיף לך עשיתי את זה המלון גני ירושלים היה כיף{גם העלי הגיע והוסיף150שח משהו בסגנון תוספת
אני מאוד אוהבת את בית יולדות ביכורים הייתי שם פעמיים כיף ממש
כן, ובלבד שהקבלה תהיה על שמך בלבד (תבקשי מהם, הם כבר יודעים)אני יכולה ללכת למלון עם כל המשפחה?
או שיש ענין שיהיה דווקא זוגי?
חשבתי ליסוע למלון ליומיים עם כל הילדים (נופש קיץ)
ולבקש החזר.......
ואם לא יסכימו?כן, ובלבד שהקבלה תהיה על שמך בלבד (תבקשי מהם, הם כבר יודעים)
הם יסכימו, כי הם מכירים את הפרוצדורה (גם לי הם רשמו על שמי בלבד). יכולה לברר איתם את העניין מראש.ואם לא יסכימו?
וחוץ מזה-זה הגיוני שיציינו מחיר של 4000 ליומיים עבורי בלבד? נשמע לא הגיוני...
וכל מלון אפשר?הם יסכימו, כי הם מכירים את הפרוצדורה (גם לי הם רשמו על שמי בלבד). יכולה לברר איתם את העניין מראש.
למה לא הגיוני? את מזמינה חדר. עלות חדר יכולה בהחלט להיות של 2000 ש"ח.
הייתי שם מטעם לאומית.וכל מלון אפשר?
חשבתי על כינורות... טבריה.
מכירה?
חצי שנהכמה זמן אחרי הלידה אפשר לנצל את זה במסגרת כללית פלטינום?
דברתי עם הפקידה והבנתי שבכינורות רק 80% ידווח עלי ו20% על הבעל.הייתי שם מטעם לאומית.
היה מקסים וקיבלתי החזר מיידי[
מעניין. אצלי הכל דווח עלי.דברתי עם הפקידה והבנתי שבכינורות רק 80% ידווח עלי ו20% על הבעל.
אז זה כבר פחות שווה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים