התייעצות מחפשת רעיון למתנה לבעל לכבוד הלידה...

• הוסף לסימניות
לכו תסחבו, תעשו, תשטפו, תרקדו, תבשלו, תנקו
אל תאכלו כי היום לא יכולתי להריח...
תחתוך את העוף - כי לא יכולה לראות...
תשיג לי ב3:00 בלילה מלפפון כי יש לי צרבת, ותסגור את כל החלונות כי יש ריח כלשהו..
כזה בעל-באמת מגיע לו.אולי איזה אאודי נחמדה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי פיג'מה חדשה, הנחתי לו על המיטה לפני שיצאנו, וכתבתי לו שסוף סוף הוא יכול לנוח....
כשחזר הביתה אחרי לילה ארוך הוא מצא את זה ותרגש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן,
בהחלט
נכון שאני זו שסוחבת
אבל לא הייתי מתחלפת איתו בחיים!!!

לכו תסחבו, תעשו, תשטפו, תרקדו, תבשלו, תנקו
אל תאכלו כי היום לא יכולתי להריח...
תחתוך את העוף - כי לא יכולה לראות...
תשיג לי ב3:00 בלילה מלפפון כי יש לי צרבת, ותסגור את כל החלונות כי יש ריח כלשהו..
ו......

אז זהו שללידה הראשונה זה היה שעון - שיהיה בשעה טובה,
והפעם שוב אני רוצה מתנה אבל עם רעיון..
אני אוהבת לתת מיד אחרי הלידה..
תעזרו לי?
בלת"ק
יפה שפירטת........... אחרת היו שואלים "על מה?"
;) :) :p;):(:rolleyes::cool::eek:

• הוסף לסימניות
מטען נייד עם חריטה שיהיה לנו רגעים טעונים בנחת
וואו גמני חשבתי על הרעיון,
גברים אוהבים כל מה שנוגע לחשמל...
מטענים פטנטים חשמליים מכונת קפה כלי עבודה וכד'

• הוסף לסימניות
מברגה הכי אהבתי לבנתיים
וגם הפיג'מה מגניב
הכי יפה שהוא חוזר הביתה ורואה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה