מסכן.. במקום לתת לו לנוח..נתתי את המתנה מפורקת לחלקים. הוא הרכיב
כזה בעל-באמת מגיע לו.אולי איזה אאודי נחמדה.לכו תסחבו, תעשו, תשטפו, תרקדו, תבשלו, תנקו
אל תאכלו כי היום לא יכולתי להריח...
תחתוך את העוף - כי לא יכולה לראות...
תשיג לי ב3:00 בלילה מלפפון כי יש לי צרבת, ותסגור את כל החלונות כי יש ריח כלשהו..
ראש מנוע, הא?מברגה טובה
אהבתיאולי משהו ברעיון של 'איזהו חכם. הרואה את הנולד'
משהו של חכמים (משחק מחשבה, ספר חידות), או תלמידי חכמים (ספר תורני)
אם הוא בקטע כמובן
אהבתי את ההודעה הראשונה שםהיה משהו בפורום אומנות...
![]()
בלת"קכן,
בהחלט
נכון שאני זו שסוחבת
אבל לא הייתי מתחלפת איתו בחיים!!!
לכו תסחבו, תעשו, תשטפו, תרקדו, תבשלו, תנקו
אל תאכלו כי היום לא יכולתי להריח...
תחתוך את העוף - כי לא יכולה לראות...
תשיג לי ב3:00 בלילה מלפפון כי יש לי צרבת, ותסגור את כל החלונות כי יש ריח כלשהו..
ו......
אז זהו שללידה הראשונה זה היה שעון - שיהיה בשעה טובה,
והפעם שוב אני רוצה מתנה אבל עם רעיון..
אני אוהבת לתת מיד אחרי הלידה..
תעזרו לי?
אפשר להבין את הראשי תיבות?בלת"ק
בלי לקרוא תגובות קודמותאפשר להבין את הראשי תיבות?
הו סוף סוףבלי לקרוא תגובות קודמות
וואו גמני חשבתי על הרעיון,מטען נייד עם חריטה שיהיה לנו רגעים טעונים בנחת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים