מחפשת רעיון למתנה לבעל

• הוסף לסימניות
אני אישית לא אוהב הפתעות כאלו גם אם זה דבר שאני מאוד רוצה הרי שאני צריך בעצמי לברר טוב על זה וכאן אני נתקע עם מוצר שלא בדיוק רציתי לכן האפשרות למשל לתת זיכוי מהחנות על האופנים או משהו דומה שילך לחנות ויקח מה שהוא אוהב ורוצה כמובן כדאי להתנות עם החנות אפשרות לביטול העיסקא אם זה לא יעלה יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nicky;n4996776:
דווקא לא פעם ראשונה.. העניין הוא שאני תמיד מבקשת ממנו שיפתיע אותי.. כי הוא לא כ"כ טוב בפן ה"ביצועי" של לקנות מתנות, וגם כשהוא כבר אומר לי 'בואי נלך לקנות לך', בסוף זה לא קורה..
אז אני צריכה להראות לו דוגמא אישית, מבינה ? :) ;)

הבעלים שקוראים את האשכול...
נראה לי שמלא נשים לא אוהבות את המשפט
תקני לך מתנה...
עיקר הרעיון הוא שחשבת עליה והיית מוכן גם להתאמץ בשבילה
זה כמו שהיא תגיד לך - תכין לך משהו לצהריים
זה לעולם לא יהיה כמו ארוחה מוכנה נכון?
ומי של אוהבת הפתעות
לפחות תביא לה זיכוי, כי אחרת המתנה נשארת בגדר התאוריה.
סליחה על החינוך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלי רקפת;n4997187:
הבעלים שקוראים את האשכול...
נראה לי שמלא נשים לא אוהבות את המשפט
תקני לך מתנה...
עיקר הרעיון הוא שחשבת עליה והיית מוכן גם להתאמץ בשבילה
זה כמו שהיא תגיד לך - תכין לך משהו לצהריים
זה לעולם לא יהיה כמו ארוחה מוכנה נכון?
ומי של אוהבת הפתעות
לפחות תביא לה זיכוי, כי אחרת המתנה נשארת בגדר התאוריה.
סליחה על החינוך..

תלוי מי הבעל, מי האשה, ומה המתנה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבי12;n4996610:
פעם עשיתי משהו חמוד קניתי אופניים קטנות מעץ לקישוט הכנסתי לתוך הסל מעטפה עם כסף וכתבתי "תגיע תמיד למקומות שמחים....יומלדת שמח..."
זה היה כ"כ יפה בעלי התלהב הלכנו ביחד לחנות קנינו ...וגם לי נשארה מתנה לבית .

יש לך רעיון איפה משיגים כאלו אופניים קטנות? ראיתי באליאקספרס מהממות מקש, שהן בעצם סוג של אגרטל, אבל אני חוששת שזה לא יגיע בזמן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nicky;n4997249:
יש לך רעיון איפה משיגים כאלו אופניים קטנות? ראיתי באליאקספרס מהממות מקש, שהן בעצם סוג של אגרטל, אבל אני חוששת שזה לא יגיע בזמן..

יש דברים כאלו בחניות מתנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יחשבאף;n4997256:
http://www.gadgetshop.co.il/items/ge...sage-chair.php
אני חושבת שזה היה זה, אבל לא בטוחה לגמרי, כי אני שילמתי משהו כמו 350 ש"ח עד כמה שזכור לי, אבל זה היה הרעיון.

חסום לי...
תוכלי לתת לי את שם החברה והדגם או צילום מסך?
יעזור לי מאוד!

אולי לזה התכוונת?
http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=6442

• הוסף לסימניות
אוי חמודה שיגעו אותך!
עזבי!!! בעלי גם כזה ולא נראה לי שבעלך יאהב חפצי נוי!!!
אני נשואה כמה שנים ופשוט הולכת איתו ביחד!!!
ביום המיועד אני מעצבת לו את המתנה כל הבית בלונים ושוקולדים ונרות וחושך... :)

• הוסף לסימניות
לאחרונה מישהו קנתה אצלי תוכנה לבעלה האברך, היא אמרה שהוא מאוד שמח.
הבאתי לה את התוכנה והיא התקינה אותה במחשב שלו ועשתה לו הפתעה.
תוכלו לראות מגוון של תוכנות לאברכים אצלי באתר

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת.....
אני ביום נישאוין אחרו ןקניתי לבעלי פיטום הקטורת על קלף (סגולה לעשירות). עם נרתיק דמוי עור.
מאד התלהב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודי קטן;n4998629:
כן אבל חלמתי על משהו יותר טוב עכשיו אני תקוע עם זה

נכתב ע"י קפוצון;n4998632:
אתה סתם נשמע אדם שלא מרוצה מכלום,

אני דווקא מבינה את הגישה הזו
זה סוג של החמצה, אני לא ממש צריך את זה והיה בא הרבה יותר בטוב XYZ... לא חבל?
למה צריך לקנות מתנות בהפתעה..?
אני לימי הולדת של בעלי בד"כ מבשלת טוב ארוחה חגיגית עם תפאורה... ואת המתנה הולכים לקנות יחד
או שהוא מודיע לי מראש על איזה ספר שהוא צריך ;)
פעם דווקא היה לי מתנה מוצלחת - קניתי לו ארנק קטן (כי הוא היה הולך עם הכסף בכיסים), ומילאתי אותו בכסף... איך הוא נהנה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפוצון;n4997284:
עדין לא ראיתי גבר שלא נהנה מכסא מנהלים

??
מה בעלי יעשה עם זה? זה יהיה קרוסלה לתינוקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה ריימו;n4997695:
אוי חמודה שיגעו אותך!
עזבי!!! בעלי גם כזה ולא נראה לי שבעלך יאהב חפצי נוי!!!
אני נשואה כמה שנים ופשוט הולכת איתו ביחד!!!
ביום המיועד אני מעצבת לו את המתנה כל הבית בלונים ושוקולדים ונרות וחושך... :)

בדיוק כך...
וככה הרווחת גם מתנה, גם שיראה "שחשבת והשקעת" (את הסרטים והשלטים אנחנו שומרים מיומולדת ליומולדת ;) ) וגם יש עוגה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלישקף;n4998991:
בדיוק כך...
וככה הרווחת גם מתנה, גם שיראה "שחשבת והשקעת" (את הסרטים והשלטים אנחנו שומרים מיומולדת ליומולדת ;) ) וגם יש עוגה!

אז בשנה שעברה קישטתי לו את הבית, וכשהוא חזר הביתה באותו יום לקחתי אותו לחנות לקנות אופניים חשמליות (זה כבר סיפור של שנה..) אבל אתן רואות שעברה כבר שנה ואופניים עדיין אין...זה לא כ"כ פשוט... לכן כן רציתי לקנות לו משהו קטן וחמוד, גם אם לא מתנת השנה, בשביל 'לצאת ידי חובה' במתנה.

כמובן שעוגה וקישוטים יש גם בלי קשר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nicky;n4999112:
אז בשנה שעברה קישטתי לו את הבית, וכשהוא חזר הביתה באותו יום לקחתי אותו לחנות לקנות אופניים חשמליות (זה כבר סיפור של שנה..) אבל אתן רואות שעברה כבר שנה ואופניים עדיין אין...זה לא כ"כ פשוט... לכן כן רציתי לקנות לו משהו קטן וחמוד, גם אם לא מתנת השנה, בשביל 'לצאת ידי חובה' במתנה.

כמובן שעוגה וקישוטים יש גם בלי קשר :)
אני הייתי מכינה משהו עם המילים "עוד שבועיים זה מגיע" - מכתב/ על גבי עוגה/ סימני דרך עם רמזים/ מתחת לכרית/ מה שמדבר אליו.
ואז בבין הזמנים לוקחת יום חופש מהעבודה ללא ידיעתו, בייביסיטר ומה שצריך והולכת לטייל איתו ברחבי הארץ...
הוא יחזור מהתפילה ובמקום לראות בית ריק הוא יראה אישה עם קיטבג אורזת ממתקים...
אבל יכול להיות שזה לא מתאים לכל בעל - בעלי משוגע על טיולים, וב"ה אנחנו דיי כבולים לבית בגלל הילדים, ואני מידיי כבולה לעבודה...
אבל אם נניח שיום עבודה שלי שווה X כסף, אז בו נשקיע אותו במתנת יומולדת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלישקף;n4999282:
אני הייתי מכינה משהו עם המילים "עוד שבועיים זה מגיע" - מכתב/ על גבי עוגה/ סימני דרך עם רמזים/ מתחת לכרית/ מה שמדבר אליו.
ואז בבין הזמנים לוקחת יום חופש מהעבודה ללא ידיעתו, בייביסיטר ומה שצריך והולכת לטייל איתו ברחבי הארץ...
הוא יחזור מהתפילה ובמקום לראות בית ריק הוא יראה אישה עם קיטבג אורזת ממתקים...
אבל יכול להיות שזה לא מתאים לכל בעל - בעלי משוגע על טיולים, וב"ה אנחנו דיי כבולים לבית בגלל הילדים, ואני מידיי כבולה לעבודה...
אבל אם נניח שיום עבודה שלי שווה X כסף, אז בו נשקיע אותו במתנת יומולדת...

רעיון חמוד!!
אני אבדוק אם זה אפשרי.. (סיכוי קלוש אבל ננסה :) )

• הוסף לסימניות
תשתפי אחר כך כשאת מכינה את התוכניה של הטיול.... כי בזה אני גרועה והוא טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה