מחפשת שיעור קבוע לנשים בבני ברק/אזור המרכז

• הוסף לסימניות
הי
אחת מ'תופעות הלוואי' של חשבון הנפש של חודש אלול, היא ההבנה שיש כ"כ הרבה מרחק, לצערי, בין המקום הרוחני בימי הסמינר ולבין היום... החיים העמוסים עושים את שלהם...

לכן החלטתי שאני מעוניינת לנסות ללכת לשיעור קבוע, פעם בשבוע/שבועיים.

אשמח מאד אם למישהו יש מידע על שיעור כזה!
לא אכפת לי- רב או רבנית, אבל מחפשת משהו ברמה, שיחבר אותי אליו ויגרום לי לרצות להקשיב..

תודה, תזכו למצוות
ושנזכה בעז"ה לחזור כולנו בתשובה שלמה לפני השי"ת ותהיה תשובתנו רצויה!

• הוסף לסימניות
הי
אחת מ'תופעות הלוואי' של חשבון הנפש של חודש אלול, היא ההבנה שיש כ"כ הרבה מרחק, לצערי, בין המקום הרוחני בימי הסמינר ולבין היום... החיים העמוסים עושים את שלהם...

לכן החלטתי שאני מעוניינת לנסות ללכת לשיעור קבוע, פעם בשבוע/שבועיים.

אשמח מאד אם למישהו יש מידע על שיעור כזה!
לא אכפת לי- רב או רבנית, אבל מחפשת משהו ברמה, שיחבר אותי אליו ויגרום לי לרצות להקשיב..

תודה, תזכו למצוות
ושנזכה בעז"ה לחזור כולנו בתשובה שלמה לפני השי"ת ותהיה תשובתנו רצויה
טוב אז עברו הרבה מים בנהר,
אבל השאלה הייתה ככ יפה שגם אחרי 8 שנים אני מרגישה צורך לתת התייחסות...
אני יודעת שאצל חבד מאוד חזק הקטע של השיעורים בגלל הסיבה שכתובה פה-השחיקה.
יש אצל חבד הרבה שיעורים על רמה, החל מתניא, שער הבטחון,פ"ש, הלכות החג טה"מ והבית היהודי.
לא סגורה מה ההיצע בכל מקום , זה יוזמות פרטיות של הנשים,אבל לכי לחבדית הקרובה ותשאלי...
מקווה שהועלתי למשהי שקראה את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה