דרוש מידע מחפש ספר מהילדות בדחיפות

• הוסף לסימניות
בעבר קראתי ספר שנקרא משהו כמו "ילדי תרשיש על האי הבודד" או משהו כזה. ספר על קבוצת ילדים שנתקעו על אי.
אני צריך את הספר זה מי שיודע את השם המדויק של הספר ואיפה אפשר להשיג אותו אשמח אם יעדכן
תודה מראש

• הוסף לסימניות
השם המדויק הוא ילדי תרשיש באי הבודד.
לא ראיתי שהוא זמין למכירה בחנויות יד שניה וכיו"ב.
מסתמא שניתן להשאיל בספריות עירוניות.

• הוסף לסימניות
אני לא מנוי לספריות וכד'
האם יש למישהו להשאיל אותו?

• הוסף לסימניות
יש חנויות יד שניה שיש בהם ספרים ישנים מאוד
אני למשל הייתי לפני כמה שנים בחנות ברח' קינג ג'ורג' בירושלים
לא זוכרת כתובת מדוייקת
קצת אחרי הפניה לרח' בן יהודה (לכיוון הרחוק יותר מיפו...)
יש שם עשרות אלפי ספרים!
חיפשתי שם ספר שלא מצאתי במקומות אחרים - והיה להם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל אייך זה עובד בספריה הלאומית
צריך להגיע פיזית או שאפשר לקרוא דרך האינטרנט?

• הוסף לסימניות
מה זה הספר המוזר הזה?
ספר מדהים על חבורת ילדים שנצלה מאוניה טובעת והגיעה לאי בודד, איך הם מתמודדים שם,
סוג של חיקוי ל"אי הילדים" (מי שהכיר...)לישראלים
בתור ילדה קראתי אותו הרבה פעמים, בסיס נרחב לדמיונות...

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש הרבה זמן את הספר הזה

• הוסף לסימניות
השגתי
1595950368365.png

• הוסף לסימניות
וואו! איזה ספר מדהים! בתור ילדה אהבתי אותו ממש
כבר כשקראתי אותו הוא היה מרופט, אבל ממש חרשתי עליו, אחד הספרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה