א
אוהב לחיות
אורח
- הוסף לסימניות
זה מה שאני אומר גםמה פתאום אין היסטוריה על גלישה בסתר
אחרת מה הרעיון של גלישה בסתר???
וואלה הפחידו...
זה מה שאני אומר גםמה פתאום אין היסטוריה על גלישה בסתר
אחרת מה הרעיון של גלישה בסתר???
אצלי ספציפית זה לא הופיע באשפה, מין מקרה מוזר כזה. אבל באמת, אם ישנה בידכם התכתבות חשובה, מומלץ להעתיק את הקישור ולשמור אותו במקום מסוים במחשב.אין צורך בהיסטוריה זה ס"ה קיצור דרך
פשוט הכנסו לאשפה בתוך ג'ימייל
לכאורה זה הופיעאצלי ספציפית זה לא הופיע באשפה, מין מקרה מוזר כזה. אבל באמת, אם ישנה בידכם התכתבות חשובה, מומלץ להעתיק את הקישור ולשמור אותו במקום מסוים במחשב.
וכמו שפירשו רבים כאן לפני, ההיסטוריה לא שומרת מידע בגלישה בסתר.
וכלשון גוגל:
עכשיו אפשר לגלוש באופן פרטי, ואנשים אחרים שמשתמשים במכשיר הזה לא יראו את הפעילות שלך. עם זאת, עדיין תתבצע שמירה של הורדות וסימניות. למידע נוסף
Chrome לא ישמור את הנתונים הבאים:
הפעילות שלך עדיין עשויה להיות מוצגת בפני:
- היסטוריית הגלישה שלך
- קובצי cookie ונתוני אתרים
- מידע שהוזן בטפסים
- אתרים שאליהם נכנסת
- המעסיק שלך או בית הספר
- ספק האינטרנט שלך
באשפה - לא הופיע.לכאורה זה הופיע
רק לא במקום שציפית לזה
אחרת לא היית יכול לשחזר
אני פתחתי היסטוריה, הוא הראה לי שם את השם של התכתובת, פתחתי את הקישור, ואז הופיעו אופציות 'הודעה זו נמחקה - שחזר הודעה?'
כמובן שדבר ראשון בודקים באשפהאין צורך בהיסטוריה זה ס"ה קיצור דרך
פשוט הכנסו לאשפה בתוך ג'ימייל
מה זה מצב אורח?בעצם חשבתי מצב אורח
לא יודעת!
נסיתיכנסי להיסטוריה מהבית. יש מצב שזה יופיע שמה?
אכןכמובן שדבר ראשון בודקים באשפה
אבל אם מחקו גם מאשפה על זה מדברים
ד"א נדמה לי שאשפה נמחקת אוטמטית אחרי 30 יום
אתה מתכוון ידניאכן
ויש גם אופציית ריקון האשפה טרם הזמן
אתה בוודאי מתכוון לאשפהמוחקים הודעה, ואז נכנסים לספאם ומרוקנים אותו.
מה שהוא ספאם מועבר לאשפהאתה בוודאי מתכוון לאשפה
לא לספאם
לא הבנתימה שהוא ספאם מועבר לאשפה
לזאת כוונתי
מחילהלא הבנתי
יש ספאם ויש אפשה
זה שני דברים נפרדים
אני שאני פשוט לא מבינה מה שאתה רוצה לומר לנו
תודהמחילה
אין לי כ׳כ זמן, אז אסביר עכשיו הכל: ספאם הוא כינוי לדואר זבל.
ברגע שאתה מסמן אותו כספאם כל התכתובת מועברת לאשפה, כך שאם מישהו שולח לך הודעה מהתכתובת הזאת אתה לא צופה בה, אלא אם כן אתה פותח את האשפה.
האשפה מתרוקנת תוך 30 יום. במידה ואת לא צריכה את אותה תכתובת, את יכולה לרוקן את האשפה טרם 30 יום.
מה שקרה לי זה שפתאום קפצה לי טיוטה מאותה תכתובת. מחקתי אותה, והתכתובת נעלמה כליל. גם מהאשפה. הדרך שמצאתי את אותה תכתובת היתה דרך קישור בהיסטוריה.
שבת שלום.
ספאם לא נמחק אף פעםלא הבנתי
יש ספאם ויש אפשה
זה שני דברים נפרדים
אני שאני פשוט לא מבינה מה שאתה רוצה לומר לנו
נכון זה מה שאמרתי שזה שני דברים נפרדיםספאם לא נמחק אף פעם
אשפה נמחקת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים