- הוסף לסימניות
כדי להפעיל או לבטל או מבקש סיסמה ואני לא יודעת מהי
ניסיתי 1234 או 1111 ולא הולך
כדי להפעיל או לבטל או מבקש סיסמה ואני לא יודעת מהי
מסובך מידי לקטנה כמוניכדי להפעיל או לבטל או מבקש סיסמה ואני לא יודעת מהי
מה קורה עם הפלאפון? דואגיםכדי להפעיל או לבטל או מבקש סיסמה ואני לא יודעת מהי
תודהמה קורה עם הפלאפון? דואגים![]()
תודה על המענה ועל התודהתודה
אין חדש, הבאתי לחנות והוא לא ידע מה לעשות, אני אשלח בחזרה לאיפה שזה נקנה.
זה למעשה טלפון של העבודה והמעסיקה שלי שלחה לי, אז יחזור חזרה.
לעדכן ת'המשך?
האמת שאני די מתפלאת איך זה שאין אפשרות לשחזר סיסמה,
הרי כולנו שוכחים כל הזמן את הסיסמאות שלנו ועסוקים כל היום בלשחזר אותם...![]()
זה בעיר אחרת, לכן ניסיתי להסתדר בעזרתכםלמה לא הלכת מלכתחילה לחנות שקנו?
אוקיי זה נראה כאילו אני המחנכת כאן?
חכי בסבלנות חדשייםמסכן פותח האשכול
נפלתי על האשכול הזה
כי אני לא יכולה להגיב באשכול שלך![]()
היי, היי, שלום.מסכן פותח האשכול
נפלתי על האשכול הזה
כי אני לא יכולה להגיב באשכול שלך![]()
עם הומור כזההיי, היי, שלום.
מפוטרים כולכם, קישטה.
אחמד, בא תנקה ת'לכלוך שהם השאירו.
סתאאאאםםם
בכיף. תיהנו כאן.
רק את הבננות שימו בפח, מאוד מעצבן את אחמד להרים אותם כל הזמן מהרצפה. הגב שלו לא מה שהיה פעם.
צריך דחוף לשחזר טיוטה שנמחקה ולא נמצאת באשפה.הסטוריה בדף האינטרנט
לחיצה ארוכה על מקש חזרה
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים