מחריד, תמונות מהילד שנפצע שבוע שעבר בב"ב ממדורה תמימה

• הוסף לסימניות
פורסם ע"י עיריית ב"ב
למנהלים היקרים שליט"א,
מצורפות תמונות הילד שנפצע ביער פוניבז' בב"ב ביום ב', ה' אייר השנה, ממשחקי מדורות, כאשר התפוצץ עליו K300 שנזרק לאש.
נא להפיץ בין התלמידים למען ישמעו ויראו!

• הוסף לסימניות
ייתכן וזו צפייה קשה לאנשים מסויימים צריך לפעמים לחשוב או להתייעץ לפני שעושים משוה. (נראה לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוך הבא;n4894089:
ייתכן וזו צפייה קשה לאנשים מסויימים צריך לפעמים לחשוב או להתייעץ לפני שעושים משוה. (נראה לי)

כתבתי בנושא 'מחריד' מי שהחליט בכל אופן להכנס...

• הוסף לסימניות
במקום שעיריית בני ברק תפרסם את התמונות האלו, היא יכולה פשוט להציב שם גדר, אני כבר כמה שנים שואלת את עצמי למה לא עושים את הפעולה הפשוטה הזו.
בור ברשות הרבים, פשוט ככה.
וההורים לא מריחים שהילדים שלהם חוזרים כל יום עם בגדים בריח אש?

• הוסף לסימניות
אולי פשוט לבדוק אם אפשר לתבוע משפטית את העיריה על כך שהאזור לא מגודר

• הוסף לסימניות
או לחילופין לתבוע משפטית הורים שלא חשוב להם ולא מעניין אותם מתי הילד חוזר הביתה ומה הוא עשה בדרך

• הוסף לסימניות
את התמונות האלו תלו בכיתות בתלמודי תורה בבני ברק, אני אישית הזדעזעתי,
אבל פשוט הגיע מצב שאין ברירה. ילדים עושים שטויות והמבוגרים צריכים להשתמש בכל האמצעים כדי למנוע סכנות

• הוסף לסימניות
בימים אלו תושבי האזור מחתימים עצומה לעירייה להצבת מצלמות 6/24

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;n4894297:
במקום שעיריית בני ברק תפרסם את התמונות האלו, היא יכולה פשוט להציב שם גדר, אני כבר כמה שנים שואלת את עצמי למה לא עושים את הפעולה הפשוטה הזו.
בור ברשות הרבים, פשוט ככה.
וההורים לא מריחים שהילדים שלהם חוזרים כל יום עם בגדים בריח אש?

זה שטח של ישיבת פונביז ולא של העירייה...
הבן שלי סיפר אתמול שתלו להם את זה בחיידר.

• הוסף לסימניות
האם התמונות אמיתיות? בת"ת של בני דיברו שהסיפור אמיתי אבל התמונות לא.

• הוסף לסימניות
התפלאיתי שבימים האחרונים שקט שם
ואגב, אחריות לא פחותה יש על החיידר שהילדים האלו לומדים שם, כל הילדים שהתרוצצו שם היו שייכים לחיידרים מסויימים, מחיידרים אחרים ילדים לא העיזו להתקרב להר הזה לאחר שהוזהרו והוסברו ו...הבינו

• הוסף לסימניות
מסכן הילד ומשפחתו! למה תמונות כאלה שלו אמורות להתלות בכל החיידרים...? ממש חוסר פרטיות משווע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבהלה;n4894551:
מסכן הילד ומשפחתו! למה תמונות כאלה שלו אמורות להתלות בכל החיידרים...? ממש חוסר פרטיות משווע..

מישהו הצליח לזהות אותו ?

• הוסף לסימניות

מה חוסר פרטיות כאן?
1. אם המשפחה פירסמה כנראה שזה באישורה.
2. ממילא לא רואים מי הילד...
3. אם זה עוזר להרתעה, אין ספק שזה שווה את זה.

• הוסף לסימניות
מה הסיפור? איזה מדורה? איזה שטח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תותח שיווקי;n4894370:
או לחילופין לתבוע משפטית הורים שלא חשוב להם ולא מעניין אותם מתי הילד חוזר הביתה ומה הוא עשה בדרך

מסכימה עם כל מילה!!!

• הוסף לסימניות

דיברתי עם האמא עכשיו -והיא בקשה לפרסם כדי שילדים יזהרו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruttyyan;n4894891:
דיברתי עם האמא עכשיו -והיא בקשה לפרסם כדי שילדים יזהרו

אם ככה -זה אחרת ...

• הוסף לסימניות
עכשיו הראתי לבנים שלי את התמונות והם נחרדו- אם הצלחתי להפחיד אותם מהאש מבחינתי זה גמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה