ביקורת מחרימים את יש "חסד"

מצב
הנושא נעול.
יותר הגיוני ממומן.

כי ריאליות רבה אין בתגובות.
רק נסיון חסר ריאליות לשמר את השם של יש חסד כרשת זולה גם אחרי התייקרות.

הצרכן החרדי הוא משווה מחירים סידרתי
והוא לא טורח ללכת לסופר בשביל לחסוך בסוף 99 אגורות
אחרי התקזזות ההבדלים בין הסופר השכונתי ומבצעיו..
תמצאו הודעה אחת שם כתבתי ש'יש חסד' היא רשת זולה,
אני רק לא מאמין שכמה עצלנים שיושבים על מקלדת (ודואגים בינתיים שלא יפסידו את מבצעי יש חגיגה) יכולים לקדם חרם שיש בו תועלת.

זה לא קשור
תבדקו בהיסטורי
יש אנשים שאוהבים להגיד הפוך ממה שכולם חושבים
זה בכל האשכולות ככה,
אין צורך להתייחס
נכון,
כי יש לי דעה, ואני לא נגרר אחרי תופעת העדר שחוגג כאן בגדול.
אגב, יש הרבה אשכולות ונושאים שאני לגמרי מסכים עם הנכתב שם, אבל מכיון שאין לי מה להוסיף אז שתיקה כהודאה.

אתם גולשים לתגובות לגופו של ניק.
זה לא מכבד.
אם אתם מתכוון אלי
אז לא כתבתי על ניק ספציפי
כתבתי על כמה בייחד
יש אנשים כאלה, וזה מאוד בולט, לא רק כאן
גם במשפחה, עבודה, ועל הספסל בגינה....

נכון,
כי יש לי דעה, ואני לא נגרר אחרי תופעת העדר שחוגג כאן בגדול.
אגב, יש הרבה אשכולות ונושאים שאני לגמרי מסכים עם הנכתב שם, אבל מכיון שאין לי מה להוסיף אז שתיקה כהודאה.
אני ריאלי בזה שהחרם ייכשל בגדול.
(גם חרם על שפע שוק שהיה בגיבוי רבנים בקושי הצליח)
לחשוב שהחרם יכול להכשל זה לא דעה ושיטה,
לכל אחד יש צד שהחרם יכול להכשל, ואדרבה הסיכויים לכך מאד גבוהים.
אבל כשמישהו מנסה לקדם חרם על הצד שיצליח, זה נראה לי מאוד טיפשי לייאש אותו כל הזמן אם ה"דעה" שכל אחד יודע אותה.
במילים אחרות גם אני לא כ"כ מאמינה שזה יצליח אבל אין לי שום ענין לכתוב את זה כל הזמן, אלא א"כ אני מקבלת ע"ז מימון.

אני ריאלי בזה שהחרם ייכשל בגדול.
(גם חרם על שפע שוק שהיה בגיבוי רבנים בקושי הצליח)
זה לא חרם זה בעצם עידוד לרכישה בחנויות משתלמות יותר
וזה שאדם נחשף לחנות אחרת מבחינת יש חסד זה סיכון לאבד לקוחות
שחלק מהם לעולם לא יחזרו לשם
ואם הם לא ישנו מהר זה יכול להרוס להם אפילו אם הם ירצו להוריד אח"כ מחירים

@גימפעל
* האם יש לך רעיון איך אפשר כן לנסות להלחם ביוקר המחיה ובעליית המחירים? (בפרט ביש חסד)
* במידה ואכן הדרך לבטל כרטיסים לא תניב מאומה, איזה חיסרון והפסדים יכולים להיות מזה?
* מה החיסרון בכך שאנשים שמנסים להאבק ברשת יש, בגלל שהם העלו מחירים, לא רוצים להפסיד מבצעים?

אין דרך להילחם ביוקר המחיה,
ואני לא חושבת שיש חסד יורידו מחירים אפילו אם אף אחד לא יקנה אצלם,
ככה זה המחירים רק עולים ולא יורדים, אבל אני פשוט חושבת על עצמי,
עד עכשיו קיניתי קבוע ביש, עכשיו זה יקר יותר, אני אחפש מקום יותר זול לבצע קניות, לדוגמה אושר עד,
אם אושר עד יעלו מחירים אני אחפש מקום אחר, אין מה לעשות, אם בסוף יש כבר יהיו הכי זולים אני אחזור אליהם,
יוקר המחיה היום זה משהו פשוט הזוי, אבל הוא עובדה ולהתרגז לא יעזור.

הפירות והירקות בכולל שופ כרגע הכי זול בעיר והוא מתחרה עם יבולי מרדכי.
מדובר בחברת שיווק של שני אחים שהסתכסכו הם היו משווקים לכולל שופ ואז האח השני פתח יבולי מרדכי וכולם מרויחים.
חסדי יצחק מאד התייקר.
תמצא מקום שמוכרים לדוגמא תפו"א ב 3.3 אין כזה מחיר בשום מקום.
א. ל 20 אגורות הבדל, לא תמיד הולכים לחנות אחרת
ב. המחיר לפי הפרסומות הוא 3.5 (ולא 3.3)
ג. יש גם את עלה קטן שלי
ד. לפעמים הסחורה לא תמיד מתחלפת...

בכל אופן במקום לדבר ולהתווכח עדיף לעשות מעשים ולנסות
עם יהיה קבוצה של 1000 איש שבטלים את כרטיס האשרי של יש בימים הקרובים
וכ"כ אחד יציין שהוא עושה את זה בגלל שהעלו מחירים זה בטח ישפיע
כי הכרטיסי אשרי משפיע על המניות של החברה (אכהמ"ל מדוע, וכל אחד יכול לשאול משהו שמבין קצת בכלכלה והוא יסביר לו)
ואם הרבה מבטלים המניה יורדת ובטוח ילכו לבדוק מדוע המניה נפלה

בכל אופן אני כבר ביטלתי את האשרי שלי

הייתי ביש חסד במו"ע לפני כשבוע ביום חמישי בערב (!) וכמה קופאיות פשוט ישבו וחיכו לקונים...
לשאלתי הן אמרו לי שהגעתי בשעה שבדיוק משכיבים את הילדים בבתים:unsure: ושאי אפשר להתעלם מכך שאכן יש [חסד] מגמת ירידה בקונים(n)
המשיכו כך והתנהלו בתבונה!

מעניין. כי ביש רימונים. נכון לפעם האחרונה שהייתי בשעות הערב. לא היה אפילו עגלה אחת פנויה..

@גימפעל
* האם יש לך רעיון איך אפשר כן לנסות להלחם ביוקר המחיה ובעליית המחירים? (בפרט ביש חסד)
מה שאפשר ותמיד היה נכון וחבל שנזכרו עכשו.. זה קניה נבונה:
לא נופלים ב’’מבצעים’’ שלהם שהם הכיסוי לעליה המטורפת כמו: 2 גבינה צהובה ב66₪, ולחשוב שלפני שנה עלה 1 ב 24!!
מנסים להוריד צריכה של מוצרים שהתייקרו כמובן לא הכוונה לצריכה של לחם ומטרנה.. או למצוא תחליפים, ואו לקנות מחברה אחרת עם מחיר זול יותר, ואו אם יותר זול בחנות אחרת ושווה ללכת לשם כי לאנשים כ’’ש למי שמאמין בפרנסה משמים יש עוד שיקולים חוץ מכסף.. מה טוב ונעים... העיקר בשכל ובתבונה לא בכח ולא בחרם...
* במידה ואכן הדרך לבטל כרטיסים לא תניב מאומה, איזה חיסרון והפסדים יכולים להיות מזה?
הפסד מהסיבה שעשיתם, אלא אם עשיתם כי שעמם לכם, גם היום עדיין יש הנחות ומסתבר שיהיה עוד הנחות לשמר את הכרטיס הזה עם כל 😡 של כל המי ומי 😉
* מה החיסרון בכך שאנשים שמנסים להאבק ברשת יש, בגלל שהם העלו מחירים, לא רוצים להפסיד מבצעים?
פיצול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה