ביקורת מחרימים את יש "חסד"

מצב
הנושא נעול.

גם אצלי חסום

אני לא קונה ביש חסד.
באשדוד יש מבחר
אושר עד
נטו חיסכון
קודם אני הולכת לשם ואם לא אז יש חסד.
לא לכולם קל לצאת לאזור התעשייה
ולפעמים יותר קל וזול לקנות בתוך העיר כי זה גם פחות זמן וגם חוסכים מונית (למי שאין רכב)

????
את מוחה על פגיעה ברגשות הערבים?
אני מוחה על שרבוב ערבים לחרם על ’’יש’’ שהקשר היחיד שמסתבר לי הוא: לאומניות.
זה שבאושר עד העובדים לא ערבים לא מצדיק להחרים את ’’יש’’ ובמיוחד אם הם גם לא זולים חוץ מכמה דברים... וגם זה לא קרוב לי כמו ’’יש’’ שנמצא מתחת האף שלי, הזמן שלי יותר חשוב לי מהכסף.
הופה הופה.....אני הלאומני האחרון.....
אבל כשאני מבקר ביש חסד[רימונים] עם העובדים הערבים....והתנהלות מזעזעת בחנות[חוסרים וכו]......
ובאושר עד ב"ב עם עובדים יהודים[ואפילו חרדים]והתנהלות מסודרת....
זה בולט לעין...לא בטוח שקשור...אבל יש לי הרגשה.....
מסכים עם הבלאגן שחוגג ב’’יש’’ אני גם סובל מזה נכנס עם רשימה וחוזר עם רשימה מה חסר... וברור לי שהם מפסידים מזה, אושר עד הכמויות שהם שמים בחנות זה גימיק גדול בשיווק שלהם שמצליח, ואני לא מבין את טפשותם של ’’יש’’ בענין...

יש כאן אנשים שמורידים את השיח לרמות נחותות ביותר.
מבקשים מאוד ממי שאין לו מה לומר שלא יכתוב זאת כאן!!!
לכל מי שעדיין לא הבין את מטרת האשכול.
רשת ׳יש חסד׳ שהיתה בעקרון (כמעט) הרשת הכי זולה לציבור החרדי, וככה גם שייקה את עצמה כל הזמן, שינתה את פניה וכעת היא כמעט במחירים של הרשתות היקרות שפונות לציבור הכללי.
לנו כציבור אין אפשרות לפתוח רשת חדשה להתחרות איתם, ולכן לפי התוכנית שלהם אנחנו אמורים לבלוע את הגלולה ולשלם את המחיר.
ולכן הגיע כאן @חרישניק כריזמטי ועוד כמה ליידע את הציבור על השינוי הגדול שנעשה בשקט מתחת לפני השטח, ולהרגיל את כולם להתחיל להשוות מחירים ולקנות רק במקומות זולים.
זה כשלעצמו דבר מבורך ביותר, והוא הא׳ב׳ לכל מי שרוצה לחסוך.

אבל יש כאן עוד משהו מועיל ביותר, שברגע שברשת ׳יש׳ יבינו שהציבור בודק מחירים ולא קונה אצלם בצורה עיוורת, אז הם יחשבו פעמיים לפני שהם יעלו מחירים בפעם הבאה, וזה גם יגרום להם להוריד מחירים בחזרה.
אפשר לקרוא לזה קנייה חכמה, אפשר לקרוא לזה חרם, ועוד הרבה שמות.
המטרה בסוף היא אחד, לגרום ל׳יש׳ ולכלל הרשתות שפונות לציבור החרדי (שהוא ציבור שצורך המון בגלל המשפחות הברוכות ב״ה), להיכנס לתחרות ולהציע מחירים זולים ביותר.

מי שחושב שהמטרה כאן זה לדפוק את האחים אמיר שירווח לו, רוב הציבור מבין שזה לא נכון, ולא צריך לכתוב את זה שוב ושוב.
גם מי שחושב שבגלל זה ׳יש חסד׳ יסגרו, אפשר להגיד לו ׳חלמא טבא חזית׳, כל אחד מבין שלא היה שום חרם כלכלי שגרם לקמעונאי לסגור את שעריו, להפך לכולם כולל כולם זה גרם להורדת מחירים דרסתית.
כל מי שרוצה להמשיך לקנות שם, מוזמן לעשות זאת בשמחה, אף אחד לא אומר שאסור לקנות ולשלם יקר.
אבל אם כבר קניתם ויש לכם נקיפות מצפון, אז תשאירו זאת אצלכם, לא כולם צריכים לדעת שזה מפריע לכם שאחרים קונים בזול…

אבל כמו כל אשכול אחר, תמיד יש ניקים שאין להם מה לעשות חוץ מלהראות שהם יודעים לכתוב, ומורידים את השיח של האשכול לרמות נמוכות.
מהם אנחנו מבקשים דבר אחד, אנחנו יודעים שאתם לא מתחברים למה שאנשים אחרים כותבים, זה בסדר גמור רק אל תפריעו לנו!!

באופן אישי, תמיד את רוב הקניה עשיתי ב׳יש׳ והשלמות באושר עד ורמי לוי פעם בחודש, מאז שנפתח כאן האשכול עם השוואות המחירים, עברתי כבר פעמיים לקניות ברמי לוי, ומחשבון של שבוע אחרון נטו, חסכתי לא פחות מ200₪!!!
כמובן זה פחות נוח, אבל בשביל לחסוך סכום כזה, זה שווה את הטרחה.
האם זה אומר שיותר לא אקנה ב׳יש׳?
מה פתאום?!
אבל כן, מהיום אני יותר משווה מחירים מהעבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה