- הוסף לסימניות
השעה אחד בלילה לפתע יללת אמבולנס אני אומר פרק תהילים ומרגיע את עצמי שככל הנראה מדובר ביולדת ואז עד אמבולנס ועוד אופנוע ועוד בימבולנס ועוד רכב מתנדב פרטי וכל זה במכפלות ככה שמכל סוג יש להחלפה וכמובן אחרי 5 דקות האמבולנס המיתולגי של מד"א באיחור אופיני ואני לא מצליח להבין
א.למה אם הרחוב רק (1בלילה)צריך להפעיל סירנה
ב.באמת צריך לכל אירוע 15/20כוננים(שזה ממש התקהלות אסורה ואולי זה ההזדמנות להיפגש)
ג.אם אתה כונן זה לא מתסכל אותך(או לפחות את אשתך)להגיע למקום ב1 בלילה ולגלות שאתה מיותר
ד.אולי יכול להיות שזה גורם לאנשים לא להזמין את כוחות ההצלה כי הם לא רוצים להיות במרכז מה שנראה כער"ן
אנחנו גרים על ציר ראשי, עוברים פה אמבולנסים לרוב, אבל חייבת לציין לטובה, הם בהחלט מייללים, אבל בשעות המנוחה והשינה, נאדה, הם בהחלט משתדלים!
אבל כשיש כונן חדש, חייבים ללמד אותו שאין שום סיבה שבליל שבת, ב-1 בלילה, כשהכבישים ריקים, להפעיל צופר כך שהמתים בבית-קברות ליד יתעוררו.
לפעמים זה נראה ממש שזה בשביל תעסוקה למתנדבים כמובן שהם עושים עבודת קודש אבל זה שהם מגיעים בעשרות או מאות לגמרי זה מיותר ומייצר עוד סקרנים
ודרך אגב ער"ן כותבים אר"ן=אירוע רב נפגעים
קרה לי פעם שהזמנתי מד"א עקב מקרה חרום, משהו ש'הצלה' לא יכלו לעזור, היה מדובר בפינוי חרום.
מד"א סמכו על הצלה במהירות שלהם
הגיע אברך היימיש, שמכיר אותנו, המקרה היה גניקולוגי, והיו בושות.
בסוף מד"א בכלל לא הגיעו
והאברך הנ"ל (שהגיע עם אופנוע וכמובן שלא יכול לקחת אותי) נסע.
ואנחנו הגענו ברכב של מישהו בשניה האחרונה (כן, כן, בשניה האחרונה, הספקתי אפילו להתחיל לראות את עצמי מלמעלה, למי שיש בידו ספק בבי"ח צעקו עלינו על חוסר אחריות, אבל זה לא היה חוסר אחריות שלנו, אלא של מד"א. ב"ה, אני חיה)
כיף.
הנושאים החמים