כללי מחשב לגרפיקה נייד או נייח?

• הוסף לסימניות
יש לנו, סליחה היה לנו.... 2 מחשבים נייחים, אחד יחסית חדש, מעולה ואחד ששבק חיים....
אנחנו מתלבטים עכשיו מה עדיף, לקנות מחשב נייח נוסף או נייד חזק וטוב בשביל גרפיקה?
יש למשהו ניסיון של עבודה על נייד?
מה נראה לכם עדיף?
מבחינת מחיר זה לא הכי משנה, הם פחות או יותר אותו דבר.
השאלה מבחינה פרקטית, וביצועית מה עדיף?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפי דעתי אין בכלל שאלה, אין מה להשוות!!! בין ביצועים של נייח ביחס לנייד גם מחשב נייד טוב מתגמד לעומת מחשב נייח (כמובן אם המפרט של הנייח גם טוב) אני מאוד ממליץ על נייח עם מפרט חזק.

• הוסף לסימניות
כפי שאמר מנחם נייח יעלה לך הרבה הרבה פחות ביחס לנייד מאותה עוצמת כח
מה גם שבלאי של מחשב נייד הרבה יותר גבוה ממליץ על נייח לגרפיקה ולעבודות כבדות

אם הצורך הוא יכולת ניידות שיש לנייד אפשר לקנות איזה נטבוק שיתנייד איתך לא מאמין שהיה לך צורך במחשב נייד חזק לעבודה מחוץ לבית המקסימום זה להציג מסמכים נט וניהול משרדי שבזה הוא עומד יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אתה צודק שבעקרון אין מה להשוות, אבל פה השאלה היא בגלל שכבר יש לנו נייח אחד ולפני כמה זמן חשבנו לקנות נייד בלי קשר לנייחים (אבל זה ירד מחוסר תקציב....) ועכשיו שממילא אנחנו צריכים לקנות אז זאת ההתלבטות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;454354:
אתה צודק שבעקרון אין מה להשוות, אבל פה השאלה היא בגלל שכבר יש לנו נייח אחד ולפני כמה זמן חשבנו לקנות נייד בלי קשר לנייחים (אבל זה ירד מחוסר תקציב....) ועכשיו שממילא אנחנו צריכים לקנות אז זאת ההתלבטות....
אם כך זה לא שיקול של מה יותר טוב זה שיקול של נוחות וכדו' לכן רק לך נשאר לבחור :)

• הוסף לסימניות
נכון ושכחתי לומר שכדי לתכנת לא צריך מחשב חזק גם כך מי שמפרש את PHP זה השרת (נניח שיש משהו כבד)
בכל אופן אם אתה עם נייד תכין גב חזק או שתפתור את זה עם מסך גדול

• הוסף לסימניות
זה גם של נוחות, וגם של מה יותר טוב, או שאולי במחשבה שניה, השאלה פה היא אחרת, האם מחשב נייד חזק לגרפיקה, הוא פרקטי? האם אפשר לעבוד עליו בתור מחשב משני? כשהמחשב הראשי תפוס?
ומה זה נקרא להכין גב חזק?

• הוסף לסימניות
להתכופף (במשהו) למסך כי הוא במיקום פחות נח מהגודל של הנייח
יש כאלה מחשבים חזקים אבל הם עולים יקר מאוד ועם דבר יקר חבל לטייל (מה גם שככל שהמסך גדול יותר הוא כבד ויקר יותר)

• הוסף לסימניות
להתכופף (במשהו) למסך כי הוא במיקום פחות נח מהגודל של הנייח
יש כאלה מחשבים חזקים אבל הם עולים יקר מאוד ועם דבר יקר חבל לטייל (מה גם שככל שהמסך גדול יותר הוא כבד ויקר יותר)

• הוסף לסימניות
אוקי, תודה...
יש מישהו שיכול לומר לי מהניסיון שלו על מחשב נייד חזק לגרפיקה? איך העבודה עליו? (חוץ מזה שצריך להתכופף קצת למסך, זה בהחלט אפשר לפתור עם מסך נוסף שיש לנו)

• הוסף לסימניות
שלום לכם STUDIO DVD
לי יש מחשב נייד. וזה מעולה לגרפיקה וחזק מאד אבל היה לי כמה פעמים שפשוט נתקעתי בקבצים או שהם לא נסגרו טוב לדפוס(אני לא יודעת מי אשם המחשב או הקובץ).
באופן כללי אני מאד מאד מרוצה מזה - כמובן שזה מחשב חזק מאד מאד ולא מדברים על המחירררררררררר:)

• הוסף לסימניות
המחשבים הניידים היום (לא הקטנים) מגיעים בקלות ליכולות של הנייחים. רק להוסיף עוד 2000 ש"ח.
ואת מקבלת את כל הפלוסים של הנייד, שזה כולל: אפשרות לנייד אותו כשאת יוצאת; אפשרות להחביא אותו בארון מהילדים או מסתם אורחים שבאים לבקר; וחיסכון ענק במקום.
את המעלות של הנייח אפשר לקבל אם קונים מסך, מקלדת ועכבר חיצוניים. זה לא עולה הרבה.

• הוסף לסימניות
אם כבר מחשב חדש אז למה לא MAC אין כמוהו לגרפיקה
יש לי פי סי חדש מאד יחסית מפרט חזק ביותר מריץ את כל התוכנות בו זמנית במהירות, אבל גם הוא קורס לעיתים וכשאתה באמצע עבודה זה מאד לא נעים, הנה מקרה טרי הורדתי כעת לדפוס בטאון של חסידות מודז'יץ, הקובץ המקורי שעבדתי עליו נפגם ולא היה ניתן להמשיך לעבוד עליו ונאלצתי לערוך את כל הבטאון מחדש. לאחר שרובו היה כבר ערוך, וחוץ מהעיכוב הגדול שנגרם זה עגמת נפש לא קטנה.
לכן אני שוקל ברצינות לעבור למק.

• הוסף לסימניות
היו לי 2 מחשבים אחד נייח ועוד אחד נייד, המפרט שלהם היה אותו דבר פלוס מינוס,
ואין מה להשוות הביצועים של הנייח היו הרבה יותר טובים ומהירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;454466:

יפה, אז אולי תוכלי לומר לי, אם בתור מחשב משני זה אפשרי להשתמש בנייד? גם לעבודות קצת כבדות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;454466:
תגידו, לפי מה אתם בודקים ביצועים של מחשב? לפי ההרגשה?
יש מעבד. יש RAM. יש דיסק קשיח. זהו בעצם פחות או יותר
ואין שום סיבה בעולם שמחשבים עם מפרט זהה יתנו תוצאות שונות. זה אותם חומרים, הכל אותו דבר, רק הקופסא קטנה יותר.

• הוסף לסימניות
נכון רק שיש עניין קטן ששמו טמפרטורת מעבד
אין סיכוי שנייד יגיע לרמה נמוכה כמו שיש לנייח ולכן יכול להיות שיש הרגשת איטיות בנייד
יש משטחי קירור אבל זה נושא אחר

• הוסף לסימניות
חום מעבד לא מאיט את הפעולה שלו, מקסימום הוא הורס אותו (-:

• הוסף לסימניות
מאט ועוד איך
לא יודע אם לזחילה אבל בהחלט מאט

• הוסף לסימניות
כנראה אתה/את מתכוון לתוכנה ששומרת שהוא לא יתחמם.
אני לא מכיר תופעה של האטה, רק של תקיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה