כללי מחשב לגרפיקה נייד או נייח?

• הוסף לסימניות
וזה בדיוק מה שאמרה הגברת

• הוסף לסימניות
לי יש מחשב נייד וזה טוב מאוד (יש לקנות בבני ברק מחשב ניד גודל 19 אינץ' חזק ב 12000 אלף ש"ח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;454489:
יפה, אז אולי תוכלי לומר לי, אם בתור מחשב משני זה אפשרי להשתמש בנייד? גם לעבודות קצת כבדות?

ודאי שאפשרי,קחי בחשבון שהוא די הרבה נתקע (יחסית לנייח)

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את האשכול הזה עד עכשיו, ודווקא לי יש נסיון ארוך שנים בעבודה על ניידים.
למעלה מ8 שנים שאני עוסק באינטנסיביות שעות ארוכות ביום בגרפיקה ממוחשבת וכמעט כל העבודה על ניידים.
כל שנה וחצי - שנתיים אני משדרג את המחשב כך שהעלות אינה גבוהה (קונה בחול ומוכר בארץ במחיר גבוה בהרבה).
מחשבים שמיועדים לגרפיקה דהיינו מעבד חזק, כרטיס מסך חזק, זכרון נרחב ומהיר, ודיסק קשיח מהיר (רוב הניידים משתמשים בדיסקים איטיים יחסית) נותן תוצאות טובות בהרבה מנייח.
ואסביר, היות ופה בארץ הקודש כמעט ולא רואים נייחי מותג, הרכבת המערכת נעשית על ידי טכנאי המחשבים השכונתי ולפי רמת הידע שלו.
לעומת זאת מחשב שנבנה ע״י חברה כשכל רכיבי המערכת מתאימים ומותאמים יתן תוצאה טובה יותר. הדבר נבדק והוכח במבחנים רבים, פשוט לטכנאי הפשוט אין יכול לארגן את כל הקונפיגרציה בצורה מושלמת כמו שיש לטכנאי דל או hp...

כיום אני עובד על סוני מסדרת aw ותאמינו לי שהוא מריץ את חבילת cs במקביל בקלות. ניסתי לרנדר עליו בשביל חבר מודלי תלת מימד והתוצאות היו מהירות בהרבה.
לצערי סוני חדלה לייצר את הסדרה ולכן המחשב הבא שהזמנתי הוא של טושיבה קיוסימו, אני אמור לקבלו בקרוב אקווה שלא אתאכזב.

אגב, אם קונים בחו״ל מחשב אפילו קיצוני ביותר לא יעלה יותר מ5500 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה