מחשב זול זה לא אומר שלא יחזיק מעמד לטווח ארוך ,אלא שהוא עם מעבד חלש וממילא איטי מאד.לשימוש ביתי
שווה להשקיע?
או שבמחיר הזה, המחשב לא יחזיק מעמד הרבה זמן?
מאיזה מחיר ניתן להשיג מעבד טוב?מחשב זול זה לא אומר שלא יחזיק מעמד לטווח ארוך ,אלא שהוא עם מעבד חלש וממילא איטי מאד.
כמה אמור לעלות כזה מחשב?גם לשימוש ביתי לאט מידי זה לא נח בכלל לדעתי להתחיל מi5 ו-8 זיכרון ram פחות מזה לדעתי לאט
כמובן יש עוד פרטים שלSSD דור 10 מסך15.6 וחברה טובה.
יש עוד חברות מצויינות הכל תלוי בשימושלבדוק חנויות / להשוות
המלצה שלי של דל או לנובו והכל תלוי בתקציב המחיר אמור להיות יותר מכפול 1200 בפרט בזמן הזה בגלל עליית מחירים וביקוש למחשבים
תביא פרטים על המחשב.לשימוש ביתי
שווה להשקיע?
או שבמחיר הזה, המחשב לא יחזיק מעמד הרבה זמן?
המחירים כיום באיזור 2200 ומעלה, לi3- דור 8 ומעלה.מאיזה מחיר ניתן להשיג מעבד טוב?
באזור 2800 למרות שחבר אמר לי שהרבה מקומות התייקר ב1000 ש''ח יותר תבדוק (אני מדבר על חברת דל)כמה אמור לעלות כזה מחשב?
יש לך המלצות?
אני לא שואל על מחשב ספציפי, כרגע התקציב שלי הוא 1200 ש''ח, השאלה אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשב, או שחבל על הכסף כי במחיר הזה אי אפשר למצוא מחשב ברמה סבירה.תביא פרטים על המחשב.
המחיר לא משקף בצורה מוחלטת שיוכלו לענות לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים