התייעצות מחשב נייד ב-1200 ש''ח

• הוסף לסימניות
לשימוש ביתי
שווה להשקיע?
או שבמחיר הזה, המחשב לא יחזיק מעמד הרבה זמן?

• הוסף לסימניות
גם לשימוש ביתי לאט מידי זה לא נח בכלל לדעתי להתחיל מi5 ו-8 זיכרון ram פחות מזה לדעתי לאט
כמובן יש עוד פרטים שלSSD דור 10 מסך15.6 וחברה טובה.
כמה אמור לעלות כזה מחשב?
יש לך המלצות?

• הוסף לסימניות
לבדוק חנויות / להשוות
המלצה שלי של דל או לנובו והכל תלוי בתקציב המחיר אמור להיות יותר מכפול 1200 בפרט בזמן הזה בגלל עליית מחירים וביקוש למחשבים

• הוסף לסימניות
לבדוק חנויות / להשוות
המלצה שלי של דל או לנובו והכל תלוי בתקציב המחיר אמור להיות יותר מכפול 1200 בפרט בזמן הזה בגלל עליית מחירים וביקוש למחשבים
יש עוד חברות מצויינות הכל תלוי בשימוש

• הוסף לסימניות
קניתי כבר שני מחשבים של לנובו, ומאד מרוצים
העיקר שיהיה זיכרון SSD
מספיק לRAM 4
ומומלץ לוותר על חברות גדולות של מעבדים כמו אינטל לטובת מעבדים שווי איכות של AMD. (למרות שכל מי שלא מבין בזה יצעק עכשיו. אבל הוא טועה)

• הוסף לסימניות
תביא פרטים על המחשב.
המחיר לא משקף בצורה מוחלטת שיוכלו לענות לך.
אני לא שואל על מחשב ספציפי, כרגע התקציב שלי הוא 1200 ש''ח, השאלה אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשב, או שחבל על הכסף כי במחיר הזה אי אפשר למצוא מחשב ברמה סבירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה