מחשב נייד לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד בשביל תוכנות גרפיקה - פרימיר, פוטושופ אינדיזיין וכו'
מה היא צריכה שיהיה לה במחשב,

כמה ג'יגה?
איזה חברה הכי מומלצת?
איזה מעבד?
וכו'...

האם יש עדיפות לנייח?
תודה לעונים...:)

• הוסף לסימניות
מצטרפת-לגבי נייד לפרימייר ואפטר

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יודע זה דחוף...

• הוסף לסימניות
יש ניידים מיוחדים שהכרטיס הגרפי שלהם עבר בדיקה לתוכנות הנ"ל והסמכה, השאלה כמה רחוק אתם רוצים להגיע במחיר...

בעקרון כל מחשבעם מעבר I7 עם כרטיס מסך לא מובנה (NVIDIA או ATI) ו-SSD (לפרמייר במיוחד) וזכרון 8GB ומעלה יתאים לצורך העניין.

אני רואה שיש כבר 2 שרוצים, אם יש עוד מתעניינים אפשר לנסות להשיג מחיר קבוצתי טוב.

• הוסף לסימניות
נראה שאת מבינה בתחום אז יש לי מס' שאלות:

האם מספיק מעבד I5?
למה כרטיס מסך לא מובנה?
מה המחיר+-?
על איזה חברה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
לי יש מלבד נייח, נייד עם מעבד I3, רק לפרמייר ואפטר, טס.

• הוסף לסימניות
לדעתי i5 מספיק.
תוכלו ללכת על המחשב הבא:
Dell inspiron 5521
I5-3337U 15.6 HD WLED, 8GB
1TB, 2GB Radeon 8730M HD DVDRW, CAM, WIFI, BL
WINDOWS 8 3Yr On Site Warranty

הוא מספיק די והותר.

• הוסף לסימניות
גם I5 מספיק וגם I3... גם דואל קור פשוט יריץ את האפליקציות... רק שהביצועים יהיו בהתאם...

כרטיס מסך חיצוני מגיע עם זכרון נפרד ויכולות עיבוד חזקות יותר, בתוכנות האלה צריך הרבה כח עיבוד גרפי.

אני אישית מעדיף לנובו, אבל אפשר גם לחסוך כמה שקלים ולקנות אסוס.

"Z580, i7 3612QM, 4GB, 500GB, 2GB Nvidia N139-GLR, Win8, 15.6

3550 ש"ח

או יחידה אחרונה במלאי:

"C580, i5 3210M, 8GB, 750GB, 2GB Nvidia N139-GLR, Win 8, 15.6

3150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
רק מחשב של DELL!
ממליצה בחום.
קניתי לפני שנה בערך ואני מרוצה ממנו בלי סוף.
אמנם הוא עלה קצת יקר אבל שווה כל מחיר.

שווה לקנות באיבורי - גם שרות אדיב, גם יחס אמין וגם אחריות משתלמת!
הם יודעים להגיד לך בדיוק מה מתאים למה...

הצלחות.

• הוסף לסימניות
המחשב שאני כתבתי הוא DELL ולא לנובו (במילים אחרות לא מיוצר בסין).
ומחירו בערך אותו הדבר כמו שלך.
מה התלהבת מלנובו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1009894:
מה התלהבת מלנובו?

תהפוך את הדל שלך, תסתכל בתווית ותגיד לי איפה בדיוק הוא מיוצר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1009894:
מה התלהבת מלנובו?

אני אחסוך לך את המאמץ, מצ"ב תמונה.

ליין האינספירון מיוצר בשנים האחרונות בסין, לפני כן היה מיוצר במלזיה. היום חוץ מפיג'יטסו שמייצרים עדיין בגרמניה חלק מהליין שלהם, רוב היצרנים הגדולים מייצרים במזרח הרחוק. גם אייפון מיוצר בסין על ידי אותה חברה שמייצרת את רוב הרכיבים למחשבי לנובו.

הבהרה קטנה, אין לי שום דבר נגד דל ואני חושב שהמפרט שהבאת והדגם שהבאת יותר טובים ממה שאני הצעתי, אם אתה יכול לספק את הדל במחיר זהה אני ממליץ לפותח האשכול ללכת על הדל.

קבצים מצורפים

• Dell_Inspiron_Mini_1011_Model_Number.gif
    KB 64.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
לפני חודשיים השגתי את המחשב הזה ממש במחיר זהה לשלך. אני מניח שהמחיר לא עלה, מקסימום ירד בכמה שקלים...

• הוסף לסימניות
ואני משלמת 5000 ש"ח על HP כי אמרו לי שמה זה משנה החברה, העיקר שהבתוכו של המחשב הוא של אינטל.
4 חודשים בשימוש, מרגיש כמו 100 שנה, איטי וכבד וסוגר לי תוכנות...
האם זה בגלל שזה HP או בגלל הWIN8 שחלק אמרו לי או סתם חוסר מזל...
את הפורום החשוב הזה הכרתי אחרי שקניתי את המחשב (והתייעצתי אם מבינים דורשי טובתי לפני שקניתי אותו)

• הוסף לסימניות
אז כמה נתונים שכדאי לדעת.

• אפטר: במידה ויש לכם אפשר CS5 אין לכם תמיכה בכרטיס הגרפי, התמיכה היא רק מCS6.

• אפטר: בניגוד למחשבות אפטר יודעת גם לצרוך כח עיבוד בצורה רצינית, לתת נייד עם I5 או 3 לאפטר זה בדיחה, סליחה שאני אומר אבל זה מה שזה.

• נייד: ככלל כח העיבוד של הנייד חלש מזה של אחיו הנייח, אם ניקח השוואה בכרטיסי מסך נראה שדגם מסויים בנייח חזק יותר מאחיו בסדרת הM בנייד, אפשר לקחת לקחת נייד לעבודת אפטר אבל זה יהיה ממש בערבון מוגבל, אפשרות שניה היא שהשימוש שלכם באפטר לא רציני ואז זה יכול להתאים.

• נייד: בחרתם לקחת נייד לאפטר (טעות!)? קחו לפחות 8GB זיכרון, לתוכנה הזאת יש תאבון שרק הולך וגדל...

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לפתוח אשכול רגיל בנושא בפורום מחשבים, בכל אופן, תמיד ניתן להחזיר את המחשב למצב שקנו אותו.
ולפעמים, עד כמה שזה לא רצוי, כדאי לפרמט את מערכת ההפעלה שהגיע עם המחשב ולהתקין עצמאית בלי כל התוכנות שבאות עם המערכות של החברה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1010075:
לפני חודשיים השגתי את המחשב הזה ממש במחיר זהה לשלך. אני מניח שהמחיר לא עלה, מקסימום ירד בכמה שקלים...

מעוניין בחמישה מחשבים כאלה ואין לי בעיה גם שיהיה בכמה שקלים יותר. שלח פרטים בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1010089:
ואני משלמת 5000 ש"ח על HP כי אמרו לי שמה זה משנה החברה, העיקר שהבתוכו של המחשב הוא של אינטל.
4 חודשים בשימוש, מרגיש כמו 100 שנה, איטי וכבד וסוגר לי תוכנות...
האם זה בגלל שזה HP או בגלל הWIN8 שחלק אמרו לי או סתם חוסר מזל...
את הפורום החשוב הזה הכרתי אחרי שקניתי את המחשב (והתייעצתי אם מבינים דורשי טובתי לפני שקניתי אותו)

5000 ל-HP נשמע יקר, מה הנתונים?

איך המחשב התנהג בשבועיים הראשונים? אטיות שבאה עם הזמן היא טבעית אבל 4 חודשים לאטיות ברמות שאת מגדירה לא סביר בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1010317:
אז כמה נתונים שכדאי לדעת.

• אפטר: במידה ויש לכם אפשר CS5 אין לכם תמיכה בכרטיס הגרפי, התמיכה היא רק מCS6.

• אפטר: בניגוד למחשבות אפטר יודעת גם לצרוך כח עיבוד בצורה רצינית, לתת נייד עם I5 או 3 לאפטר זה בדיחה, סליחה שאני אומר אבל זה מה שזה.

• נייד: ככלל כח העיבוד של הנייד חלש מזה של אחיו הנייח, אם ניקח השוואה בכרטיסי מסך נראה שדגם מסויים בנייח חזק יותר מאחיו בסדרת הM בנייד, אפשר לקחת לקחת נייד לעבודת אפטר אבל זה יהיה ממש בערבון מוגבל, אפשרות שניה היא שהשימוש שלכם באפטר לא רציני ואז זה יכול להתאים.

• נייד: בחרתם לקחת נייד לאפטר (טעות!)? קחו לפחות 8GB זיכרון, לתוכנה הזאת יש תאבון שרק הולך וגדל...

מסכים עם כל הנקודות שהעלת למעט חוסר היעילות של כרטיס גרפי ב-CS5. מאיפה הבאת את זה?

בנוסף, אפשר לחדד שרכיבים שמחשבים ניידים כגון מעבד ומערכת ניהול צריכת חשמל בנויים אחרת ממחשב נייח על מנת לאפשר זמן שימוש ממושך על סוללה, דבר שלעיתים מפחית ביצועים לעומת נייח. לכן מי שעיקר השימוש שלו בתוכנות המ"ל ולא צריך באמת ניידות עדיף ללכת על מחשב נייח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1010440:
מסכים עם כל הנקודות שהעלת למעט חוסר היעילות של כרטיס גרפי ב-CS5. מאיפה הבאת את זה?
מהתוכנה :)
התמיכה היא רק בOpenGL ובשביל זה לא צריך כזה כרטיס מסך.
בCS6 נכנסה תמיכה בOpenCL מה שנותן האצת חומרה לרינדור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה