מכירה את צורת המטבח ואת המידות , עשיתי כבר כמה מטבחים כאלה.אשמח לדעת המלומדות / ים
איך ניתן לעצב את המטבח הזה בצורה יותר מודרנית.
מאוד תלוי בעיצוב הכולל של המטבח.אשמח לקבל את חוות דעתכם לשים את הגז בנוי על השיש בפינה של הר'.
תודה מראש!
יש לך תמונות?מכירה את צורת המטבח ואת המידות , עשיתי כבר כמה מטבחים כאלה.
זה מטבח בדירה של מחיר למשתכן , תזכירי לי את השם של הפרויקט...
מלמעלה -ניתן לשלב דלפק בגודל מאד יפה , וכומבן לתכנן את החלל עם גבוהים ואז בהמשך את שאר הדברים.
לא ממליצה בכלל על ארונות מעל כיריים והתקן הוא לפחות מרחק של 80 ס"מ בהכי הכי קצת....מקובל להשאיר מרווח בין הכיריים לקצה הקיר כדי שיהיה משטח להניח סירים חמים וכדו'. (כ-50 ס"מ)
אישית יצא לי כן לעצב מטבח שהמרווח בין הכיריים לקיר היה רק 10 ס"מ (ואולי אפילו פחות) וזה עבד מצוין. שימו לב שיהיה מקום לסיר רחב שבולט ולא יתנגש בקיר...
מרווח בין כיריים לארונות עליונים- מינימום 70 ס"מ. רצוי זכוכית מחוסמת מתחת לארון העליון. או קולט אדים.
מאד מעניין אותי מה אפשר לעשות איתו הוא די קטןהדירות האלו זה דירות שנכנסים אליהם בחודשים הקרובים ,
המטבחים כולם כבר בייצור, יהיו מותקנים עוד חודש , חודשיים ואז יגיע התמונות.
עם זכוכית מחוסמת אפשר בהחלט לרדת ל-70 ס"מ (לא בדירות לפני טופס 4לא ממליצה בכלל על ארונות מעל כיריים והתקן הוא לפחות מרחק של 80 ס"מ בהכי הכי קצת....
דוג' לרעיון עיצובי, מטבח נישה.אשמח לדעת המלומדות / ים
זה לא הפרויקט.מכירה את צורת המטבח ואת המידות , עשיתי כבר כמה מטבחים כאלה.
זה מטבח בדירה של מחיר למשתכן , תזכירי לי את השם של הפרויקט...
מלמעלה -ניתן לשלב דלפק בגודל מאד יפה , וכומבן לתכנן את החלל עם גבוהים ואז בהמשך את שאר הדברים.
אני מאד אשמח אם תוכלנה לעזור מבחינת עיצוב שונה למטבח כולו בלי להוריד /להזיז קירות.אשמח לדעת המלומדות / ים
שונה את מתכוונת בתכנון או בעיצוב?אני מאד אשמח אם תוכלנה לעזור מבחינת עיצוב שונה למטבח כולו בלי להוריד /להזיז קירות.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות לגבי מרווח של 10 ס"מ בין כיריים לקיר ובין כיור לקיר,מקובל להשאיר מרווח בין הכיריים לקצה הקיר כדי שיהיה משטח להניח סירים חמים וכדו'. (כ-50 ס"מ)
אישית יצא לי כן לעצב מטבח שהמרווח בין הכיריים לקיר היה רק 10 ס"מ (ואולי אפילו פחות) וזה עבד מצוין. שימו לב שיהיה מקום לסיר רחב שבולט ולא יתנגש בקיר...
מרווח בין כיריים לארונות עליונים- מינימום 70 ס"מ. רצוי זכוכית מחוסמת מתחת לארון העליון. או קולט אדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים