- הוסף לסימניות
ואם אני לא קונה תנורתחשבו פעמיים לפני שאתם עושים תנור, אני מכיר הרבה שמרהטים את כל הדירה חוץ מתנור.
בכל זאת כל אחד עם הכשרויות שלו, וכל אחת עם הניקיון שלה....
איזה מקום להשאיר? לבילד אין או למשולב?
ואם אני לא קונה תנורתחשבו פעמיים לפני שאתם עושים תנור, אני מכיר הרבה שמרהטים את כל הדירה חוץ מתנור.
בכל זאת כל אחד עם הכשרויות שלו, וכל אחת עם הניקיון שלה....
ספא זוגית ברור שעדיף...סתם מעניין
את ממליצה על ספה זוגית, אבל לא עדיף 2 כורסאות?
ברור להשאיר מקום למשולב שמאפשר לזוגות לקחת הלאה לדירה הבאהואם אני לא קונה תנור
איזה מקום להשאיר? לבילד אין או למשולב?
תלוי אם האשה הגיעה מבית הונגרי..... שאז צריך מקרר 700 ליטר....כזה מקרר
הוא גודל שפוי ומספק בהחלט משפחה צעירה
והיחידה הזו לא מכילה יותר משני אנשים
כשאת עובדת עם פרוג את מקבלת תגובות מכל גווני הקשת זה טוב ונותן הבטה למגוון תחומים שלא נתת דעתך עליהםהיחידה כבר בנויה, אני רק צריכה לרהט אותה
לגבי הכוון ההפוך, בזמנו העירו לי שמכונת הכביסה צמודה לחדר שינה וזה לא טוב.
מה דעתך?
צפה בקובץ המצורף 806868
זאת מרפסת שמש קטנהמה זה החדרון ליד החדר שינה?
מסכימה איתך מאדכשאת עובדת עם פרוג את מקבלת תגובות מכל גווני הקשת זה טוב ונותן הבטה למגוון תחומים שלא נתת דעתך עליהם
אבל בסופו של דבר את אמורה לסנן מה בא על החשבון ובאיזו נקודה צריך לוותר
במקרה זה הייתי שמה את מכונת הכביסה על קיר חדר השינה ומרפדת את הקיר מאחוריה בעוד בידוד
סןף דבר אנשים ישנים בלילה ורק אז ישמעו את מכונת הכביסה מפני שביום יש רעשים נוספים
כך שאפשר להחליט גם שלא מכבסים באמצע הלילה(גם השכנים יודו לך)
בתוכנית שהמקרר בפינה היחידה תראה הרבה יותר מרווחת
ואת יודעת טוב מראה עניים......
חשבתי שזה סוג של מרפסת שירות שאפשר להוציא לשם את המכונת כביסה....זאת מרפסת שמש קטנה
ושוב לא ניתן לשנות קירות כבר
היחידה כבר בנויה, אני רק צריכה לרהט אותה
לגבי הכוון ההפוך, בזמנו העירו לי שמכונת הכביסה צמודה לחדר שינה וזה לא טוב.
מה דעתך?
צפה בקובץ המצורף 806868
תודה רבהההמטבח הזה נראה מצוין ועונה לצרכים של היחידה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים