מטבח ליחידת דיור - שוב מתייעצת

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים תנור, אני מכיר הרבה שמרהטים את כל הדירה חוץ מתנור.
בכל זאת כל אחד עם הכשרויות שלו, וכל אחת עם הניקיון שלה....
ואם אני לא קונה תנור
איזה מקום להשאיר? לבילד אין או למשולב?

• הוסף לסימניות
ואם אני לא קונה תנור
איזה מקום להשאיר? לבילד אין או למשולב?
ברור להשאיר מקום למשולב שמאפשר לזוגות לקחת הלאה לדירה הבאה
זה המצב שזוגות עוברים כמה פעמים עד שמגיעים אל המנוחה והנחלה, והם צריכים להעביר איתם את התנור, ובבילד אין זה לא כ"כ סימפטי.
(ואם בכל אופן אתם קונים תנור תקנו תנור צר עם תא אחד לאפיה, זה מה שהולך ביחידות כאלו.)

• הוסף לסימניות
אני מעלה שוב את התכנית הכללית של המטבח (לא חלוקת ארונות)
איך השינוי הזה? יותר מוצלח?
העברתי את המכונת כביסה ליד המקרר
1610620759022.png

• הוסף לסימניות
היחידה כבר בנויה, אני רק צריכה לרהט אותה
לגבי הכוון ההפוך, בזמנו העירו לי שמכונת הכביסה צמודה לחדר שינה וזה לא טוב.
מה דעתך?

צפה בקובץ המצורף 806868
כשאת עובדת עם פרוג את מקבלת תגובות מכל גווני הקשת זה טוב ונותן הבטה למגוון תחומים שלא נתת דעתך עליהם
אבל בסופו של דבר את אמורה לסנן מה בא על החשבון ובאיזו נקודה צריך לוותר
במקרה זה הייתי שמה את מכונת הכביסה על קיר חדר השינה ומרפדת את הקיר מאחוריה בעוד בידוד
סןף דבר אנשים ישנים בלילה ורק אז ישמעו את מכונת הכביסה מפני שביום יש רעשים נוספים
כך שאפשר להחליט גם שלא מכבסים באמצע הלילה(גם השכנים יודו לך)
בתוכנית שהמקרר בפינה היחידה תראה הרבה יותר מרווחת
ואת יודעת טוב מראה עניים......

• הוסף לסימניות
כשאת עובדת עם פרוג את מקבלת תגובות מכל גווני הקשת זה טוב ונותן הבטה למגוון תחומים שלא נתת דעתך עליהם
אבל בסופו של דבר את אמורה לסנן מה בא על החשבון ובאיזו נקודה צריך לוותר
במקרה זה הייתי שמה את מכונת הכביסה על קיר חדר השינה ומרפדת את הקיר מאחוריה בעוד בידוד
סןף דבר אנשים ישנים בלילה ורק אז ישמעו את מכונת הכביסה מפני שביום יש רעשים נוספים
כך שאפשר להחליט גם שלא מכבסים באמצע הלילה(גם השכנים יודו לך)
בתוכנית שהמקרר בפינה היחידה תראה הרבה יותר מרווחת
ואת יודעת טוב מראה עניים......
מסכימה איתך מאד
ראית את התכנית ששיניתי את מיקום המכונה?
מה עדיף לדעתך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להוסיף ארון אכסון גם מעל המקרר

• הוסף לסימניות
@chyz אצל מי עשית את המטבח?
מחפשת המלצה לנגר למטבח יחידה איכותי וזול.

• הוסף לסימניות
עשינו אצל ברגל
לא יותר מידי זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה