מטבח פסח...

• הוסף לסימניות
רוצה להכניס בדירה בחדר מס' 3 הכנה למטבח פסח.
ומצד שני שיהיה חדר רגיל לכל דבר.
תוכלו לעזור לי איפה למקם את הנודות מים, אינסטלציה וחשמל.
וגם במקביל להגיד לי איפה להניח את הארון והמיטות.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• מפרט דירה.PNG
    מפרט דירה.PNG
    KB 100.8 · צפיות: 196
  • הוסף לסימניות
אשמח לתת לך שרות מקצועי ולתכנן לך חדר + מטבח פסח.
את יכולה לפנות בפרטי לקבלת הצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
אשמח לתת לך שרות מקצועי ולתכנן לך חדר + מטבח פסח.
את יכולה לפנות בפרטי לקבלת הצעת מחיר.
אני כרגע עוד לא עושה את המטבח פסח.
ברגע שאעשה אותו ברור שאקח מעצבת.
כרגע רציתי לדעת רק לגבי הנקודות פחות או יותר, מה אתן יכולות להציע?

• הוסף לסימניות
אני כרגע עוד לא עושה את המטבח פסח.
ברגע שאעשה אותו ברור שאקח מעצבת.
כרגע רציתי לדעת רק לגבי הנקודות פחות או יותר, מה אתן יכולות להציע?
בשביל לדעת מיקום מדויק של נקודות מים ואינסטלציה את חייבת תוכנית ברורה, גם אם תעשי אותה בעתיד תהייה לך הכנה למטבח מעשי.
בלי תוכנית ברורה כל תשובה שתקבלי תהייה לא נכונה. סורי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש בחדר רק קיר אחד שיוכל לשמש מטבח פסח זה הגובל עם השרותים
הקיר שבו הכניסה קטן מידי ובשני הקירות הנוספים מתנגשים בחלון
אבל זה יצר את החדר מאד אולי כדאי לעשות ארון בעומק 50 ולא 60 כרגיל
אני בדקתי את הנושא ויש להשיג תנורים וכיריים המתאימים לגודל זה בגוף הארון לא כולל דלתות

• הוסף לסימניות
זה גונב את הגישה לחלון וכיוון שזה ארון פסח לא הייתי רוצה שילדים יטפסו עליו כל השנה
איילה, אין לי מילים על הכל!
את פשוט אלופה...
והכל בחכמה ומקצועיות...
ממליצה עליך בחום!:)

• הוסף לסימניות
אחד מהרעיונות שחשבתי עליהם, אם משהו מפריע לך את יכולה לכתוב ואני אצייר לך רעיון אחר.

קבצים מצורפים

• Inkedמפרט דירה_רעיון.jpg
    Inkedמפרט דירה_רעיון.jpg
    KB 693.3 · צפיות: 118
  • הוסף לסימניות
בלת"ק
בפסח, אם לא רוצים להוציא את הרהיטים מהחדר, אפשר לסובב את המיטה, והפינה שצמודה לארון ממליצה לבטל. אפשר לעשות ארון למקסר, מעבד מזון וכו' על השיש. מומלץ לכל השנה ובפרט לפסח, אז הכלים הללו שימושיים מס' פעמים ביום ואין כח להחזיר לארון אבל מעצבן שזה על השיש...
אורך החדר הוא 342 המיטות תופסות 80-90 ארון 55-60 ביחד כמטר וחצי ונשאר ברווח לפתוח 3 מיטות
נתתי לאיזור הפתח 90+ ס"מ ארון 1.4 יש רק בהזזה או נגר.
כמובן שלדעת מיום מים/ חשמל קצת קשה בלי לתכנן עם מעצבת. אפילו תכנון רעיוני (שיעלה פחות) וגם אם את מתכננת לעשות כיורים צמודים עדיף לשים שתי נקודות מים. (להזיז נק' מים בקצת, עוד אפשר בקלות. אבל אם רוצים להזיז הרבה זה מורכב.
לפרוג.jpg

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה שרצית מטבח פסח דווקא בחדר מס' 3
העברתי את הכל כמו שזה לחדר השני. אפשר לסובב את המיטה אם רוצים.
לפרוג 2_עמוד_2.jpg

• הוסף לסימניות
הערה/הארה קטנה לגבי מטבח פסח על חשבון חדר
זה מאד נחמד וואו אבל יש לזה המון חסרונות ואני כותבת מניסיון אישי.
קודם כל הנחמד והווא זה הנינוחות של זמן הניקיון לפסח אין לחץ של להעביר דברים ולצופף וממשיכים לנהל את המטבח יחד עם הניקיון, אני המשכתי לבשל ממש עד היום של בדיקת חמץ.
וכל הדברים של מה שצריך לזוז מהמטבח כמו כל חבילות החד פעמי הפתוחות והבלגן פשוט אין עם מטבח פסח.
פשוט יומיים שלוש לפני פסח שטיפה יסודית לחדר הורדת המחיצה ויש מטבח שבו הכל במקום רק להכניס לשם את הקניות.
גם הקניות כל הזמן נכנסות למטבח פסח
גם אחרי פסח רוחצים כלים מסדרים למחרת רק שוטפים את החדר ורואים שהכל יבש וכו - בנתיים במטבח הרגיל קונים לחם
בקיצור כיף.

עכשיו החסרונות:
המטבח תמיד יותר קטן פחות משטחי עבודה ממש לא לפי ההרגלים של האוטומט שיש במשך השנה.
והעיקר למה כתבתי את כל זה זה כי בפסח זה חג ותמיד - אם לא היום אז בעתיד- יש אורחים וזה כ"כ כ"כ מעצבן שבדיוק אז הבית מתקטן.
ייתכן שאי הצלחה שלי עם הנושא זה כי המטבח היה במשרד ופסח אני לא עובדת אבל כבר בערב פסח המשרד עבר לחדר אורחים (מה שגרם שאורחים לא כ"כ יכלו לבא בנוחות) וכמו שכתבתי זה היה קטן מה שבילגן גם את הסלון וכל החלק הקדמי של הבית מטבח משרד חדר אורחים וסלון לא היו מטופטפים כמו שכיף בחג כמו פסח שמשקעים בו כ"כ הרבה בניקיון וארגון.

• הוסף לסימניות
להורי יש מטבח פסי, מה שקורה שאחרי שמתרגליל לשיישים גדולים מגירות לאחסון נח זה לעבור לתינוק, ואם אין מקרר באותו חדר זה עוד סיפור חוץ מזה שנופל חדר אורחים או ילדים ..
אני הייתי ממליצה על פינת חמץ לערב פסח :שיש כיור כירת גז, שולחן (מתקפל) כך אפשר לפתוח מוקדם את המטבח וץהפסחי ולהתחיל לבשל והחמץ עובר לפינת ערב פסח...
מה שכן ענין החלפת חמץ בפסח ישאר, כשיש מטבח חדש מזווה ומגירות רחבות הסיפור ממש לא מסובך , מזווה ממילא חמץ כולו ומתרוקן , חסר עוד תור מגירות בשרי תור חלבי (במידה והמגירות גדולות...) כך שזה לא אמור להיות עבודה קשה..

• הוסף לסימניות
שמעתי על המלצה לעשות ארונות על גלגלים, שמגלגלים אותם בפסח למטבח. ככה לא מזיזים את הכלים ממקומם. רק מביאים ארונות נוספים...
חוסכים את הצורך ביצירת משטחי עבודה וכיורים. אבל חוסכים את הבלאגן של רה ארגון בארונות.

בנינו עם מיקרוגל ומקפיא לא ממש צריך לבשל ממש עד הרגע האחרון (לי יש גם כירה ניידת לחלבי)

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה על משטח שיש וכיור אחד לבשרי בתוך המטבח וסגור כל השנה בדלת הרמוניקה או כל סגירה אחרת.
את מרוויחה שאת השיש הקיים את מצפה ויש לך אותו גם לפסח.
שטיפת כלים, בפסח היא בעיקר בבשרי, ואין לך כיור בתוך כיור.
מתפנים לך ארונות במטבח של מזווה. הכלים יש לך אותם במטבח בארונות משלהם, לא נדרשת החלפת ארונות.
והחיסרון הוא שאת צריכה מטבח נקי (אישית, מעדיפה להעביר את פינת החמץ מהמטבח ולא לבשל בחדר שמשמש כל השנה)
כמובן, שאת צריכה מספיק מקום במטבח לכזה דבר.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה שרצית מטבח פסח דווקא בחדר מס' 3
העברתי את הכל כמו שזה לחדר השני. אפשר לסובב את המיטה אם רוצים.צפה בקובץ המצורף 821950
האם הקיר שבו שמת את הארון לא יספיק למטרה?
הרי בפסח עצמו משלבים גם את השישים של המטבח הרגיל.
למה לי יותר מזה?
ואז החדר לא מאבד את יופיו, לא?

• הוסף לסימניות
האם הקיר שבו שמת את הארון לא יספיק למטרה?
הרי בפסח עצמו משלבים גם את השישים של המטבח הרגיל.
למה לי יותר מזה?
ואז החדר לא מאבד את יופיו, לא?
אם להשתמש במטבח חמץ לפסח הייתי מעדיפה לעשות מטבחון+ משטח עבודה מתקפל לערב פסח.
להשתמש בשני מטבחים ולרוץ מחדר לחדר בטח לא נח ובפועל אחד המטבחים לא ישמש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רוצה להכניס בדירה בחדר מס' 3 הכנה למטבח פסח.
ומצד שני שיהיה חדר רגיל לכל דבר.
תוכלו לעזור לי איפה למקם את הנודות מים, אינסטלציה וחשמל.
וגם במקביל להגיד לי איפה להניח את הארון והמיטות.
תודה מראש!
התוכנית של המטבח הרגיל היא כפי שמופיע בשרטוט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה