- הוסף לסימניות
אני כרגע עוד לא עושה את המטבח פסח.אשמח לתת לך שרות מקצועי ולתכנן לך חדר + מטבח פסח.
את יכולה לפנות בפרטי לקבלת הצעת מחיר.
בשביל לדעת מיקום מדויק של נקודות מים ואינסטלציה את חייבת תוכנית ברורה, גם אם תעשי אותה בעתיד תהייה לך הכנה למטבח מעשי.אני כרגע עוד לא עושה את המטבח פסח.
ברגע שאעשה אותו ברור שאקח מעצבת.
כרגע רציתי לדעת רק לגבי הנקודות פחות או יותר, מה אתן יכולות להציע?
למה לא בקיר מול הדלת בלי ארונות עליונים?יש בחדר רק קיר אחד שיוכל לשמש מטבח פסח זה הגובל עם השרותים
זה גונב את הגישה לחלון וכיוון שזה ארון פסח לא הייתי רוצה שילדים יטפסו עליו כל השנהלמה לא בקיר מול הדלת בלי ארונות עליונים?
איילה, אין לי מילים על הכל!זה גונב את הגישה לחלון וכיוון שזה ארון פסח לא הייתי רוצה שילדים יטפסו עליו כל השנה
איך פותחים את המיטה?אחד מהרעיונות שחשבתי עליהם, אם משהו מפריע לך את יכולה לכתוב ואני אצייר לך רעיון אחר.
האם הקיר שבו שמת את הארון לא יספיק למטרה?רק עכשיו אני רואה שרצית מטבח פסח דווקא בחדר מס' 3
העברתי את הכל כמו שזה לחדר השני. אפשר לסובב את המיטה אם רוצים.צפה בקובץ המצורף 821950
איך?הרי בפסח עצמו משלבים גם את השישים של המטבח הרגיל.
אם להשתמש במטבח חמץ לפסח הייתי מעדיפה לעשות מטבחון+ משטח עבודה מתקפל לערב פסח.האם הקיר שבו שמת את הארון לא יספיק למטרה?
הרי בפסח עצמו משלבים גם את השישים של המטבח הרגיל.
למה לי יותר מזה?
ואז החדר לא מאבד את יופיו, לא?
התוכנית של המטבח הרגיל היא כפי שמופיע בשרטוט?רוצה להכניס בדירה בחדר מס' 3 הכנה למטבח פסח.
ומצד שני שיהיה חדר רגיל לכל דבר.
תוכלו לעזור לי איפה למקם את הנודות מים, אינסטלציה וחשמל.
וגם במקביל להגיד לי איפה להניח את הארון והמיטות.
תודה מראש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים