- הוסף לסימניות
יש למישהי מידע על דלת אקורדיון?אפשר לשקול אקורדיון דקורטיבי לעת הצורך...
חשוב לי מאד!
יש למישהי מידע על דלת אקורדיון?אפשר לשקול אקורדיון דקורטיבי לעת הצורך...
כן, זה שיקול
זה מייצר תחושה של בלאגן בבית כשהמטבח לא מסודר וגם באמת לא מאפשר פרטיות
בעיניי עדיין שווה את היתרונות
לגבי עיצוב זהה לסלון, וודאי שצריך קשר
אצלי שמרתי על גוונים זהים
מה היתרונות?
אגב נכוןזה עצמו שצריך לשמור על הסדר במטבח זה היתרון הכי הכי גדול....
תודה על השיתופים... עוזר לי מאודלי יש,
סיימתי שיפוצים לפני חודש,,
ביינתיים עושה רושם פצצה.
נותן המון אור ומרחב ונגישות,,
מקווה שגם ימים יגידו כך,
אם את מעונינת בתמונה-תעדכני
המלצה אישית: טוב מראה עיניים .... הכי טוב וממולץ בכל נושא השיפוץ לא לסמוך על אמירות של קבלן/מעצבת וכד' אלא ללכת ולראות מוחשי וחי אצל אנשים שעשו בביתתודה על השיתופים... עוזר לי מאוד
רחלי, אשמח לתמונה. תודה!
תודה על השיתופים... עוזר לי מאוד
רחלי, אשמח לתמונה. תודה!
הגדרת את זה מעולהבעיני זה מאוד לא פרקטי כשמדובר בבית עם ילדים קטנים.
אולי זה עניין של אופי, אבל לא יכולה לאכול כשכולם סביבי, קופצים לי על הראש ולוקחים מהצלחת.
אני צריכה מקום סגור, היינו - כזה שניתן לנעול במפתח ואין כניסה.
אותו דבר לגבי בישול, במיוחד בעיתות לחץ. לא יכולה לעבוד עם רעש והמולה סביבי. שקט שיהיה פה!
בשביל זה צריך דלת.
מוסיפה-בעיני זה מאוד לא פרקטי כשמדובר בבית עם ילדים קטנים.
אולי זה עניין של אופי, אבל לא יכולה לאכול כשכולם סביבי, קופצים לי על הראש ולוקחים מהצלחת.
אני צריכה מקום סגור, היינו - כזה שניתן לנעול במפתח ואין כניסה.
אותו דבר לגבי בישול, במיוחד בעיתות לחץ. לא יכולה לעבוד עם רעש והמולה סביבי. שקט שיהיה פה!
בשביל זה צריך דלת.
התכוונת כשאמא והילדים שותים כוס קפה...לגמרי.
וכשאמא שותה כוס קפה....
יש לי דרך ליצור איתך קשר?גם אני עשיתי עכשיו, יש לי חצי קיר בין המטבח לסלון והמשכתי אותו עם חצי אי, כך שהכיסאות בר ממש נמצאים כבר בשטח של הסלון,
בינתיים אני מאד מרוצה,
יש חיסרון יחיד שכל מי שדופק רואה את כל הסלון והמטבח, אבל זה אצל כל השכנים ככה אז כולנו למדנו לדפוק אצל השכנים בצד שלא חשוף.....
מצד שני- זה מגדיל מאד מאד, בדירות אחרות אנשים סגרו עם קיר גבס ולא יאומן איך פתאום גם הסלון וגם המטבח נראים קטנים.
ו-אני גם מצטרפת למה שכתבו למעלה שזה באמת גורם למטבח להיות תמיד אבל תמיד מסודר, וזה בהחלט בונוס בשבילי!
זה לא נותן תחושה של הקטנת סלון? אצלי אין קיר כרגע בכלל ואני חושבת לעשות קיר חלקי, אבל מפחדת שזה יתן תחושה של סלון פיצי..גם אני עשיתי עכשיו, יש לי חצי קיר בין המטבח לסלון והמשכתי אותו עם חצי אי, כך שהכיסאות בר ממש נמצאים כבר בשטח של הסלון,
בינתיים אני מאד מרוצה,
יש חיסרון יחיד שכל מי שדופק רואה את כל הסלון והמטבח, אבל זה אצל כל השכנים ככה אז כולנו למדנו לדפוק אצל השכנים בצד שלא חשוף.....
מצד שני- זה מגדיל מאד מאד, בדירות אחרות אנשים סגרו עם קיר גבס ולא יאומן איך פתאום גם הסלון וגם המטבח נראים קטנים.
ו-אני גם מצטרפת למה שכתבו למעלה שזה באמת גורם למטבח להיות תמיד אבל תמיד מסודר, וזה בהחלט בונוס בשבילי!
אצלי אין קיר ובדירות כמו שלי עם חצי קיר זה באמת נותן תחושה הרבה פחות מרווחת, אין את האור והרחבות של חלל פתוח לגמריזה לא נותן תחושה של הקטנת סלון? אצלי אין קיר כרגע בכלל ואני חושבת לעשות קיר חלקי, אבל מפחדת שזה יתן תחושה של סלון פיצי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים