דרוש מידע מטבח פתוח לסלון

• הוסף לסימניות
כן, זה שיקול
זה מייצר תחושה של בלאגן בבית כשהמטבח לא מסודר וגם באמת לא מאפשר פרטיות
בעיניי עדיין שווה את היתרונות
לגבי עיצוב זהה לסלון, וודאי שצריך קשר
אצלי שמרתי על גוונים זהים
מה היתרונות?
:)זה עצמו שצריך לשמור על הסדר במטבח זה היתרון הכי הכי גדול....

• הוסף לסימניות
:)זה עצמו שצריך לשמור על הסדר במטבח זה היתרון הכי הכי גדול....
אגב נכון
אצלי זה לגמרי עוזר לי לשמור על סדר
מטבח מבולגן בסיטואציה של מטבח פתוח שווה בית בלאגן

• הוסף לסימניות
לי יש,
סיימתי שיפוצים לפני חודש,,
ביינתיים עושה רושם פצצה.
נותן המון אור ומרחב ונגישות,,
מקווה שגם ימים יגידו כך,
אם את מעונינת בתמונה-תעדכני
תודה על השיתופים... עוזר לי מאוד
רחלי, אשמח לתמונה. תודה!

• הוסף לסימניות
תודה על השיתופים... עוזר לי מאוד
רחלי, אשמח לתמונה. תודה!
המלצה אישית: טוב מראה עיניים .... הכי טוב וממולץ בכל נושא השיפוץ לא לסמוך על אמירות של קבלן/מעצבת וכד' אלא ללכת ולראות מוחשי וחי אצל אנשים שעשו בבית
זה אמור גם לגבי המטבח (ששם זה לא מדויק כי משתנה בין בית לבית בצורות והמרחבים)
אבל לגבי ריצוף, צבעים, שילוב של גוונים זה עולם אחר, תמיד מה שנראה בחנות או בקטלוג לא מתקבל במציאות בבית אותו דבר

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי עכשיו, יש לי חצי קיר בין המטבח לסלון והמשכתי אותו עם חצי אי, כך שהכיסאות בר ממש נמצאים כבר בשטח של הסלון,
בינתיים אני מאד מרוצה,
יש חיסרון יחיד שכל מי שדופק רואה את כל הסלון והמטבח, אבל זה אצל כל השכנים ככה אז כולנו למדנו לדפוק אצל השכנים בצד שלא חשוף.....
מצד שני- זה מגדיל מאד מאד, בדירות אחרות אנשים סגרו עם קיר גבס ולא יאומן איך פתאום גם הסלון וגם המטבח נראים קטנים.
ו-אני גם מצטרפת למה שכתבו למעלה שזה באמת גורם למטבח להיות תמיד אבל תמיד מסודר, וזה בהחלט בונוס בשבילי!

• הוסף לסימניות
בעיני זה מאוד לא פרקטי כשמדובר בבית עם ילדים קטנים.
אולי זה עניין של אופי, אבל לא יכולה לאכול כשכולם סביבי, קופצים לי על הראש ולוקחים מהצלחת.
אני צריכה מקום סגור, היינו - כזה שניתן לנעול במפתח ואין כניסה.
אותו דבר לגבי בישול, במיוחד בעיתות לחץ. לא יכולה לעבוד עם רעש והמולה סביבי. שקט שיהיה פה!
בשביל זה צריך דלת.

• הוסף לסימניות
אולי זה עניין של אופי, אבל לא יכולה לאכול כשכולם סביבי, קופצים לי על הראש ולוקחים מהצלחת.
אותו דבר לגבי בישול, במיוחד בעיתות לחץ. לא יכולה לעבוד עם רעש והמולה סביבי. שקט שיהיה פה!
בשביל זה צריך דלת.
הגדרת את זה מעולה:)
הכל נכון. ברור שמבחינה פרקטית החסרונות עולים על הייתרונות
זה שווה למי שמאוד חשובה לו הנראות

• הוסף לסימניות
בשביל זה צריך דלת.
מוסיפה-
הילדים יכולים לשחק יפה בסלון, ברגע שנכנסתי למטבח- אפילו רק לקחת כוס מים- פתאום כולם סביבי, נזכרים שהם רעבים, רוצים לראות איך מכינים ארוחת ערב או כל דבר אחר.

• הוסף לסימניות
אצטרף לממליצות, הכל נכון
אצלנו- פתחנו קיר לאי בין המטבח לסלון- נותן רחבות, אור, אויר ויופי
השארנו חלק סגור למי שרוצה לאכול בפרטיות(..רק בעלי)
לא מצליחה לדמיין את עצמי נחנקת עם קירות ודלתות... וגם אם יש בלאגן זה שווה לגמרי
(המטבחים אצל רובנו ברוחב 3 מטר~ לא תמיד עם חלון ישיר, הפתיחה הזאת פשוט מצילה את המראה הכללי והנוחות)

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי עכשיו, יש לי חצי קיר בין המטבח לסלון והמשכתי אותו עם חצי אי, כך שהכיסאות בר ממש נמצאים כבר בשטח של הסלון,
בינתיים אני מאד מרוצה,
יש חיסרון יחיד שכל מי שדופק רואה את כל הסלון והמטבח, אבל זה אצל כל השכנים ככה אז כולנו למדנו לדפוק אצל השכנים בצד שלא חשוף.....
מצד שני- זה מגדיל מאד מאד, בדירות אחרות אנשים סגרו עם קיר גבס ולא יאומן איך פתאום גם הסלון וגם המטבח נראים קטנים.
ו-אני גם מצטרפת למה שכתבו למעלה שזה באמת גורם למטבח להיות תמיד אבל תמיד מסודר, וזה בהחלט בונוס בשבילי!
יש לי דרך ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
בינתיים אני מאד מרוצה,
זה לא נותן תחושה של הקטנת סלון? אצלי אין קיר כרגע בכלל ואני חושבת לעשות קיר חלקי, אבל מפחדת שזה יתן תחושה של סלון פיצי..

• הוסף לסימניות
זה לא נותן תחושה של הקטנת סלון? אצלי אין קיר כרגע בכלל ואני חושבת לעשות קיר חלקי, אבל מפחדת שזה יתן תחושה של סלון פיצי..
אצלי אין קיר ובדירות כמו שלי עם חצי קיר זה באמת נותן תחושה הרבה פחות מרווחת, אין את האור והרחבות של חלל פתוח לגמרי

• הוסף לסימניות
אצלי גם המטבח פתוח לסלון פשוט מחוסר מקום לשולחן בתוך המטבח אז המשכנו את השיש לכיוון הסלון ומסביבו מחובר שולחן עץ נמוך יותר שעוטף את השיש והוא מול הסלון,
פרקטי זה ממש לא!!
למי שיש מספיק שטח עדיף לסגור מטבח או אפילו לסגור חלקית שלא יהיה פתוח לגמרי לסלון.

• הוסף לסימניות
ממש לא מומלץ. לגמרי לא
מניסיון שלי, זה הכי לא נוח שיש.
המטבח צריך להיות מצוחצח 24/7
כשיש גברים בסלון אז גם המטבח מחוץ לתחום
אין טיפת פרטיות לא בסלון ולא במטבח

• הוסף לסימניות
עניין של סדר עדיפויות
אני למשל חייבת פרטיות וסדר, ועוד יותר חייבת מרחב ונראות ואור ואויר. אז אני בולעת את העצבים על הבלאגן.. ומתענגת על העיצוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה