• הוסף לסימניות
כן זה החיפוי. בצד אחד יש מגירות שמתחת לכיור, בצד השני אני רואה ארון, מה יש בפנים?

@מג' אני מסוקרנת איך יצא, אני מתכננת משהו דומה, חשבתי לקחת עץ בצבע יותר דומיננטי אם כי יש משהו מאוד מרגיע ונעים במה שבחרת, אמשיך להתלבט...
מדובר בארון לסירים. אין בו כלום למרות שחשבתי בהתחלה לשים מתקן לסירים.
אחכ הבנתי שזה סתם לוקח מקום של חלל, ולכן החלטתי לא להניח בו כלום, ולסדר את הסירים בתוכו לפי מידת הנחיצות, וזה יותר פרקטי.

עוד משהו: בדירה שאני גרה עכשיו משולב עץ עם אפור. לא אני עשיתי את המטבח, והוא נחמד,
אבל השילוב של הצבעים יותר מעניין ופחות נקי לעין.
במטבח שעשיתי, אני יכולה מקסימום להוסיף צבע עם כל מיני אביזרים נלווים מאיקאה,
וכשאני רוצה נקי וחלק, להוריד הכל ולהכניס לארונות.
המצלמה התקלקלה לי, אולי אמצא תמונה של המטבח עם העץ והאפור במחשב.
(למרות שלא בא לי להעלות כי אין לי כח שפתאום יזהו אותי, כל אלו שאירחתי במטבח והגשתי להם ממיטב התופינים וכעת יגלו מי אני ומה שמי).

• הוסף לסימניות
תלוי איזה כמות ארונות את עושה בגוון עץ... אני עשיתי בכוונה למטה ולכן גם אם זה קצת יותר כהה בעין נתפס גם הבהיר שלמעלה וזה לא נראה מחשיך...
אצלי גם המטבח הוא שתי צדדים אם שמת לב אז היה חשוב לי שלא יראה מידי כהה...
אגב- התמונות ממש מעודכנות זה דירה בבניה אז כשיהיה מושלם אעלה בל"נ...
מהמם!

תודה שהעלית תמונות!

יש לי רק צד אחד- מטבח קטן ולא מואר, אז עדיף בטח צבע עץ הכי בהיר בארונות למטה.
את הארונות העליונים אני לא מחליפה והם לבנים ופשוטים.
איזה שיש? חשבתי אפור בהיר..
השאלה אם יש איזה אריחים מתאימים לקשר בין האפור לעץ? יש לכן רעיונות?
שוב לא עם איזה תקציב מטורף...

• הוסף לסימניות
אני לקחתי קרמיקה עדין אין לי תמונה אבל בגוןן חום בהיר - מט- אם דוגמא עדינה של בליטות פסים..
כי אני עושה הרבה קרימקות אז לא רציתי משהו עמוס מידי.... הקרימקות עלו לי מאוד זול למטר יחסית.. (50 ש"ח למטר..) בפרפקט ליין... כי לקרימקות לא חשבתי שיש צורך להשקיע וההבדל בסכומים היה המון כסף יצאתי בשליש מחיר ממקום אחר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
20190506_090616.jpg
20190506_090653.jpg
20190506_090726.jpg

• הוסף לסימניות
צילום פנורמי של הפרונט
יצא עם בטן אבל רק לרעיון ☺
IMG-20190506-WA0003.jpg

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה