התייעצות מטפלות פרטיות

• הוסף לסימניות
השאלה מה באמת קורה עם הילד.
כל פעם שהיא קוראת לך כשהוא שלשל הוא באמת אחר כך שלשל בבית?
כל פעם שהיא קראה לך שהוא לא מרגיש טוב באמת ראית שהוא לא מרגיש טוב?

אם המטפלת צודקת, אז אין מה לעשות. יש ילדים שחולים יותר במיוחד בשנה הראשונה שהם יוצאים מהבית.
אם המטפלת לא צודקת תצטרכי להגיע איתה להסדר כלשהוא. למשל לקרוא לך רק אם הילד שלשל פעמיים ולא פעם אחת לדוגמא.

(המקרה שלך זה דוגמא למה כן לשלוח למעון. שם יש כללים ברורים ולא נתון לקריזה של המטפלת)
צר לי לאכזב אותך שגם במעון של הבת שלי מתקשרים אלי כל יומיים "שהבת שלי לא מרגישה טוב/ משלשלת/ עצובה וכו..."
זה פשוט נורא!!! מה אפשר לעשות???
כמובן שמהרגע שאני מגיעה לקחת אותה- היא מאושרת ושמחה
במקום שהמטפלות יתייחסו אליה ויתנו לה קצת תשומת לב- הם מעדיפות להתקשר לקרוא לי עם כל מיני תירוצים מטופשים.

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב אותך שגם במעון של הבת שלי מתקשרים אלי כל יומיים "שהבת שלי לא מרגישה טוב/ משלשלת/ עצובה וכו..."
זה פשוט נורא!!! מה אפשר לעשות???
כמובן שמהרגע שאני מגיעה לקחת אותה- היא מאושרת ושמחה
במקום שהמטפלות יתייחסו אליה ויתנו לה קצת תשומת לב- הם מעדיפות להתקשר לקרוא לי עם כל מיני תירוצים מטופשים.
תדברי עם ההנהלה.

• הוסף לסימניות
(המקרה שלך זה דוגמא למה כן לשלוח למעון. שם יש כללים ברורים ולא נתון לקריזה של המטפלת)
בלתק
הילד שלי היה במשך שנת הימודים יותר בבית מאשר במעון
אפילו אמרתי למנהלת שאם יצטרכו לשלם לפי הנוכחות
לפתע פתאום הוא יהיה בריא....
וכל ה"שילשולים וכו'" יעברו לו

• הוסף לסימניות
אני גם התנסתי עם כזאת מטפלת, היתה מתקשרת פעם פעמיים בשבוע ש"היא נראת לא מרגישה טוב"
הייתי באה לקחת אותה כל פעם והילדה נראת מצוין.
עד שיום אחד הבהרתי לה בצורה מאד יפה שאם קשה לה עם הילדה שלי, זה לגמרי בסדר ואנחנו נחפש לה סידור אחר.
מאז כמעט לא היו תלונות...

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 8 חודשים מתחיל מטפלת בתחילת שבוע.
מ8 עד 2
הוא על הנקה וגרברים, ובערב אני נותנת לו לאכול איתנו.

כמה ארוחות אני צריכה לשלוח איתו?
כמה לכל ארוחה?
איך זה עובד? מה נותנים למטפלת שתאכיל את הילד?
אפשר לתת קופסא של מרק טחון?

אשמח לכל מידע בעניין
(בכור.... צריכה להיכנס לעניינים....)
את יכולה להביא כל מה שאת רוצה
היא עובדת אצלך
בדיוק כמו במעון

• הוסף לסימניות
אני גם התנסתי עם כזאת מטפלת, היתה מתקשרת פעם פעמיים בשבוע ש"היא נראת לא מרגישה טוב"
הייתי באה לקחת אותה כל פעם והילדה נראת מצוין.
עד שיום אחד הבהרתי לה בצורה מאד יפה שאם קשה לה עם הילדה שלי, זה לגמרי בסדר ואנחנו נחפש לה סידור אחר.
מאז כמעט לא היו תלונות...
כל הכבוד!
זה באמת חשוב לומר את האמת לגבי מטפלות
זה ככ מכעיס אותי הפרצה הזאת לגבי התנהלות של מטפלות
כמובן שיש מדהימות וזהב
ויש גם כאלה שמנצלות וממורמרות לגבי העבודה שלהן
הן כן אמורות לנקות שלשול!! מה זה הדבר הזה לא לנקות שלשול???
היא חייבת!
חברות שלי עבדו במעון וניקו, כמובן שקראו להורה אבל הם ניקו ולא השאירו את הילד ככה
זה ממש אכזרי להשאיר ילד ככה!
צריך לחוקק חוק שאסור לפתוח גן פרטי וככה יפסק על הניצול וההתנהגות המזעזעת של מטפלות
כמובן שלא כולן ככה, יש מדהימות ונשמות ואיכותיות ומלאכיות!
ויש לצערינו המון גם שלא, שמחממות את הבית כדי שהילד ישן, שאין לול, שמזעיקות על כל פיפס
וגם דורשות חופשים.
אגב מי אמר בכלל שזה חוקי? הן עובדות בשחור

• הוסף לסימניות
@hilasg את נורא כועסת על המטפלות (הסיוג שלך על מטפלות מדהימות לא מצנן את הכעס שנושב מההודעות שלך)

אגב מי אמר בכלל שזה חוקי? הן עובדות בשחור
רוב המטפלות הפרטיות שאני מכירה (9 בשלוף) לא עובדות בפיקוח אבל הן גם לא עובדות בשחור.

• הוסף לסימניות
בקשר לזה, התקשרתי שבוע שעבר למטפלת וביקשתי ממנה מספרים לבירור- הסכימה להביא לי מספר של אמא אחת בלבד שהיא היתה המטפלת של הילד שלה במעון! לא מטפלת פרטית! "קודם תדברי איתה אם תרצי אח"כ עוד מספר אתן לך אז".
וכשביקשתי את המספר של מנהלת המעון הגיבה: "מה זה משרד שידוכים? מה זה הבירורים האלה? מילא להתקשר לאמא אחת, שתיים, אבל די יש גבול! לא מתאים לך לא צריך! כולה מטפלת! זה לא שידוכים!"
ואני נשארתי תוהה לעצמי, אם בשידוכים אנחנו מבררים הרבה כ"כ כשהמשודכים בעצמם אנשים בוגרים שיכולים בעצמם להפגש ולבדוק ולהחליט, אז כשמדובר בתינוק חסר ישע שתלוי כל כולו בנו ואין לו דרך לבוא ולהגיד: "אמא, המטפלת הזו לא טובה אליי, לא כיף לי להיות אצלה"- דווקא פה נסמוך על טלפון אחד ולא נעשה את מירב ההשתדלות לוודא שאנחנו שמות את התינוק שלנו במקום הטוב והבטוח ביותר עבורו???
והאם באמת אני כה מגזימה כמו שטענה המטפלת הנ"ל? שואלת בכנות.
אני בררתי בטרוף על המטפלות לילדים שלי, כולל לבוא למקום באמצע היום לרחרח שם בחלונות וכל רעיון הזוי שעלה בדעתי,
אני חושבת שזה חשוב מאד!

• הוסף לסימניות
אני בררתי בטרוף על המטפלות לילדים שלי, כולל לבוא למקום באמצע היום לרחרח שם בחלונות וכל רעיון הזוי שעלה בדעתי,
אני חושבת שזה חשוב מאד!
רואים שאת פולניה...;)

המבדק הכי קלאסי
זה לבוא באמצע הבוקר במפתיע ולהגיד ששכחנו משהו בתיק (פלאפון, ארנק וכו')
ואז תראי שהכל בסדר...

• הוסף לסימניות
רואים שאת פולניה...;)

המבדק הכי קלאסי
זה לבוא באמצע הבוקר במפתיע ולהגיד ששכחנו משהו בתיק (פלאפון, ארנק וכו')
ואז תראי שהכל בסדר...
מגיעה בד"כ כמה פעמים בכמה שעות
הרעיון של לשכוח משהו בתיק לא עלה בדעתי :)

• הוסף לסימניות
@hilasg את נורא כועסת על המטפלות (הסיוג שלך על מטפלות מדהימות לא מצנן את הכעס שנושב מההודעות שלך)

רוב המטפלות הפרטיות שאני מכירה (9 בשלוף) לא עובדות בפיקוח אבל הן גם לא עובדות בשחור.
בטח שאני כועסת
נפתחים כאן אשכולים של אמהות שמשתפות על התנהגות קלוקלת של מטפלות.
ברור שיש מדהימות!!! והמון!!
אבל יש גם ההיפך והמון לצערינו..
גם אני שומעת מחברות על התנהלות של מטפלות.
אם הן לא עובדות בשחור - מה הן מצהירות שהן עושות? מטפלות בפרטי?

• הוסף לסימניות
בטח שאני כועסת
ברור שיש מדהימות!!! והמון!!
אבל יש גם ההיפך והמון לצערינו..
גם אני שומעת מחברות על התנהלות של מטפלות.
איך מגיבים לפסקה ספציפית?
ולשאלתך- כן, מצהירים על פעוטון.

• הוסף לסימניות
מטפלות.
והאמת שגם אם הן עובדות בשחור- מה אכפת לך? זה לא גורם לך שום נזק.
והן נפתחות גם על מטפלות במעון וגם על מטפלות בפיקוח ולא לכולן זה גורם לכזה כעס...
אז מה את אומרת להן?
מגיעה לקחת את הילד לפעמים לכל היום ולפעמים רק למעקב משקל אצל הרופאה ומחזירה.

• הוסף לסימניות
בבקשה ממכם תעזרו לי.
אני שולחת את הילד למטפלת לא כולל ימי שישי משלמת מחיר של 1000 שח משמונה בבוקר עד אחד בצהרים כל איחור תוספת תשלום
(לכל השואלים זאת האופציה שהכי קרובה לי לבית ולא רציתי מעון)
המטפלת מתקשרת כל יומים שנראה לה שהילד לא מרגיש טוב, משלשל, בוכה יותר מידי כל פעם משהו חדש.
אני נמצאת אתו בבית הרבה ומפסידה עבודה הרופאה כבר צוחקת ממני כל פעם שאני מבקשת אישור רפואי...
מה עושים האם זה בגלל שהמטפלת יודעת שאני עובדת קרוב ו'קופצת על הרעיון'?
האם מישהו נתקל במשהו דומה?
האם המטפלת מתקשרת כדי לעדכן או במטרה שתבואי לקחת את הילד?
יש מטפלות שחשוב להן לעדכן על כל שינוי בהתנהלות של הילד, לא במטרה לשלוח את הילד הביתה אלא כדי להביא לידיעת ההורה ולהשאיר את ההחלטות לשיקולו.

• הוסף לסימניות
מטפלות.
והאמת שגם אם הן עובדות בשחור- מה אכפת לך? זה לא גורם לך שום נזק.

והן נפתחות גם על מטפלות במעון וגם על מטפלות בפיקוח ולא לכולן זה גורם לכזה כעס...

מגיעה לקחת את הילד לפעמים לכל היום ולפעמים רק למעקב משקל אצל הרופאה ומחזירה.
זה בכלל לא מפריעה לי שזה בשחור, בשמחה שכולם ירוויחו :)
רק ההתנהלות היא קשה מאוד
מטפלת במעון מקבלת שכר מינימום וזה מבאס
מטפלת פרטית מקבלת את מלוא הסכום אז למה המרמור? למה לטרטר הורים?

• הוסף לסימניות
האם המטפלת מתקשרת כדי לעדכן או במטרה שתבואי לקחת את הילד?
יש מטפלות שחשוב להן לעדכן על כל שינוי בהתנהלות של הילד, לא במטרה לשלוח את הילד הביתה אלא כדי להביא לידיעת ההורה ולהשאיר את ההחלטות לשיקולו.
הקטע שהורים לא אוהבים שמתקשרים אליהם באמצע היום לספר סיפורים...
קודם כל- כשאני רואה טלפון מהמטפלת יוצאת לי הנשמה.
חוץ מזה- אני בעבודה ואם זה לא צורך אמיתי- זה ממש מפריע.

• הוסף לסימניות
בלת''ק
אני יודעת שכללים של התמ''ת זה כשיש שלשולים 3 פעמים בשעה אז זה וירוס ובאמת צריך לקחת.
על חום אני יודעת שמתחת ל37.5 לא נקרא חום!
ומה זה אומר לא נראה טוב, אם אצלך הכל טוב אז יכול להיות שאצלה הוא לא מרגיש בנוח, לא כיף לו.
ומזה השטות הזאת להתקשר כל רגע.
לדעתי מטפלת שככה מתנהגת זה אחת שלא מצאה עבודה אחרת אז היא עושה גן ,זה לא נורמלי המצב היום!!
בנוסף אני בשוקקקק מחלק שאמרו שהמטפלת לא מחליפה לתינוק ששלשל, פשוט גזלנית שהיא בכלל לוקחת כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה