יוסי יצחקוב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני עומדת מחוץ למטפלת כמה דקות ומקשיב לשמוע איך זה נשמע (ואגב נשמע באמת טוב, היא מטפלת ממש טובה)
תעלי פה את מה שהרופא כתב.בלת"ק.
לי היתה בעיה דומה ג"כ: 'לא נראה טוב' של ילד (לטענת צוות המעון) כל שבוע, לא הועילו הסברים שהוא עייף וכדו'
פנינו לרופא ילדים במכבי (רועי גולן, בן אדם תותח) כתב להם מכתב מפורט על "מתי מוציאים ילד מהגן"
עם כללים מסודרים.
ובין היתר ציין שזה בניגוד לחוק וכדו'
שורה תחתונה: לא פנו אליי 7 חודשים...
אולי תעלי לנו צילום?
אני כבר מיואשת מהמעון של התינוק.
הוא יותר איתי במשרד מאשר במעון...
(עצבני/משלשל/מרגיש חם/אפאטי/נוט אבר..)
מענין למה שהוא אצלי יש לו מלאאאא כח להפוך תמחשבים והמדפסות. במעון טענו שהוא ישב באפיסת כוחות ולא זז..
אין לי את המכתב (היינו אצלו פרונטלי) ביקשנו אישור לחזור לגן עוד באותו יום ללמד לקח לתמיד, ב"ה אישר בשניה, הדפיס מכתב לגננת שהילד יכול לחזור לגן היום ושאין לו שום חשש וירוס או הדבקה, בנוסף ציין שאין לשלוח לרופא על כל בסיס השערה בלבד, ושהחוק מחייב עד 4 ימים אישור של ההורים בלבד ולא של רופא..תעלי פה את מה שהרופא כתב.
בשביל זה יש מדחוםשאלה שרלוונטית לי עכשיו -
ילד שמשתעל כזה מידי פעם ואין לו ממש חום אלא הוא קצת חמים כזה (לא מדדתי בדיוק אבל ודאי לא מעל 37.5)
הוא כבר היה חולה לפני איזה חודש וחצי והשארנו אותו יותר משבוע בבית עד שירגיש מצוין, אין לנו ממש אופציה לעשות את זה שוב... אני אמורה להשאיר אותו בבית על כזה דבר או לא? (לא רק מבחינה חוקית אלא מה מקובל, לא נעים לי שבגללי כל שאר הילדים יהיו חולים (יש שם עוד 2-3 איתו), אני לא יודעת אם מדבק...)
גם אם זה אומר על איזה וירוס מדבק?שיעול זו לא סיבה שבגללה לא אמורים לשלוח לגן
ממה שאני יודעת יש קריטריונים מתי לא לשלוח לגןגם אם זה אומר על איזה וירוס מדבק?
היא לא עובדת אצלה.את יכולה להביא כל מה שאת רוצה
היא עובדת אצלך
בדיוק כמו במעון
היא עודת אצלההיא לא עובדת אצלה.
היא שמה את הילד שלה אצלה..
יש הבדל, קצת ריספקט.
זה לא נכוןהיא עודת אצלה
היא משלמת לה משכורת
אם אני משלמת למישהי משכורת זה אומר שהיא עובדת אצלי
זה לא אומר זלזול
זה אומר להבין את הסיטואציה נכון
כנראה הקונטציה היא שלילית בעיניךזה לא נכון
את בוחרת מישהי שנותנת לך שרות לפי התנאים שהיא קובעת בתחילת השנה. (את לא בוסית שלה)
אם כל ההורים היו משלמים לך ואת משלמת לגננת את התשלום החודשי הכולל עם כל התנאים (תנאים שאתמציבה ותנאי משכורת וכו') אז באמת היא היתה עובדת שלך.
בצורה הרווחת המטפלת היא לא העובדת שלך.
כל מילה!זה יותר סוג של 'מכירת שירות'
אבל אני חושבת שאם גם ההורים וגם המטפלת יוסיפו עוד קצת לב ועוד קצת הבנה זה יוכל לגשר על הפערים.
כשבאים בשיטה של היא עובדת אצלי מצד ההורים או אני לא חייבת לה כלום מצד המטפלת זה מגיע בסוף לפיצוץ....
אני לא חושבת שצריך רק להגיד תודה אבל הקונטוציה בהודעה שלך שלילית גם בגלל הניסוח הספציפי וגם בגלל שאר ההודעות שלך בנושא הזה שמגיעות מנוקדת מבט מסוימת.כנראה הקונטציה היא שלילית בעיניך
כוונתי היא בהקשר של מה ניתן לתת למטפלת להאכיל
וניתן לתת הכל - טחון, מבושל הכל
הגישה החוששת מול מטפלות ושרק צריך להגיד תודה היא קלוקלת בעיני
אני לא חושבת שצריך רק להגיד תודה אבל הקונטוציה בהודעה שלך שלילית גם בגלל הניסוח הספציפי וגם בגלל שאר ההודעות שלך בנושא הזה שמגיעות מנוקדת מבט מסוימת.
ונכון שניתן לתת למטפלת הכל (וגם כך כתבתי כתגובה למי ששאלה) אבל זה לא בגלל שהיא עובדת של ההורה אלא כי זה מה שעושים
אגב גם לקרוא את השאלה של האוכל כשאלה שבאה מחששות ופחד מול המטפלת זה מגיע מאותה הסתכלות, אני למשל לא קראתי את השאלה שלה כפחד או חשש מול המטפלת אלא להבין מה ואיך עושים כי זה ילד ראשון, ולכן הדבר הראשון שהמלצתי זה להתייעץ ע המטפלת כי היא יודעת לכוון לאיזה אוכל ואיזה כמויות מתאים להביא.
אחרי השלב הרשוני זה ממש ניסוי וטעיה של הכמות המותאמת והמזון המועדף על הילד.
אפשר לתת גב בגישה נעימה יותר שתגרום להורים לדבר עם הגננת בצורה נעימה ולא תוקפניתאני רוצה לתת גב להורים שלא יחששו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //