- הוסף לסימניות
לא משנה מה הסיבה ומהו המקום האחר.האם אתם גרות בבני ברק? באזור רמת אלחנן?
אם כן, אשמח שאחת מכן תשלח לי הודעה פרטית....
(נראה לי שאני מכירה את הסיפור.... ממקום אחר )
בין אדם לחברו קודם
וגזל שינה אין דרך להשיבו לעולם!!
לא משנה מה הסיבה ומהו המקום האחר.האם אתם גרות בבני ברק? באזור רמת אלחנן?
אם כן, אשמח שאחת מכן תשלח לי הודעה פרטית....
(נראה לי שאני מכירה את הסיפור.... ממקום אחר )
זה לא היה שלנוקצת בעייתי בזמנינו להזמין משטרה
אם יש שם עריקים הם בסכנה...
לתשומת לב.....
אם משטרה תגיע ותבקש תעודות זהות ויעלה שהם עריקים הם בסכנה.זה לא היה שלנו
זה הבעיה שלהם!!!
אם הם יודעים שיש להם עריקים אז שיזהרו שבעתיים.
ודרך אגב
אלו שנעצרו זה כאלו שלא התייצבו בשנה וחצי האחרונות (כמו עץ וכד’) ורק אז הם מוגדרים עריקים
באמת בעיה יפה שאחזת את זהקצת בעייתי בזמנינו להזמין משטרה
אם יש שם עריקים הם בסכנה...
לתשומת לב.....
אפשר לבקש מהמשטרה להישאר אנונימי, במקרה כזה אפילו השוטר בשטח לא יודע מי הזמיןלגבי הזמנת משטרה- מי שרוצה לדעת מי הלשין יוכל להשיג מהמשטרה
אני כמעט בטוח שזו עבירה על החוק לאמר מי הזמין את המשטרה, (אא"כ אבא שלהם שוטרתנסו להשיג את המייל שלהם ולשלוח להם מכתב / הסבר
לגבי הזמנת משטרה- מי שרוצה לדעת מי הלשין יוכל להשיג מהמשטרה
גם אתם שכנים?תבררי אצל שכנות וכו למה לא הלשינו עד עכשיו או הלשינו ולא עזר
כי אם אני מבינה מי זה אז יש סיבה....
משטרה לא אמורה לבקש תעודה מכל יושבי הבית מה גם שהם לא אמורים להיכנס הם דופקים ויבקשו תעודה מבעל הביתאם משטרה תגיע ותבקש תעודות זהות ויעלה שהם עריקים הם בסכנה.
מנסיון.... לא עצניקים ולא כלום
גם בחור ישיבה ליטאי קאלסי בישיבה רגילה.
לגבי להזהר אתה צודק ב100%. אבל אולי כדאי להזהיר קודם שפעם הבאה תזמין משטרה ואז הם כבר יאכלו את מה שבישלו.
אני גם שמעתי שירי "התעוררות" אתמולגם אתם שכנים?
אפשר לבקש פה ביביסיטרים
וחוצמזה' מה הסיבה?
אני שמעתי על שכנים שזורקים מיים מלמעלה, ולמקרים יותר גרועים יש גם ביצים
יכולים אולי להחשיך מוקדם את האולם ...@SHEINI זה ברור להזמין משטרה.
ראשית הם בכלל לא עמודים לדעת מי הזמין
ושנית יש אנשים שזה הדרך היחידה ללמד אותם איך מתנהגים
אני גרה בעיר פריפרית ובין הזמנים המצב פה חוגג ואין סיכוי לישון נורמלי (כי הם בנופש אבל אני עובדת ...)
פשוט ב11 בלילה אני מזמינה משטרה (וכן היה לי ששחקו בשולחן פינפונג ב2 בלילה אז גם להם הזמנתי משטרה)
וכל זאת אחרי שדיברתי מפורש עם השכן, והוא דבר עם הנופשים ועדיין יש כאלו שזה עובר רק ליד האוזן.
וזה גם מענה ל
כל מה שבעלי האולם יעשו ויגידו זה בפועל קשור לאנשים (בעלי האולם לא יכולים לסתום לאורחים את הפה.....)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים