אני מנותבת, לא נפתח לי.נכתב ע"י פוס;546969:
נכתב ע"י סופרת;546981:אני מנותבת, לא נפתח לי.
לאן מוביל הקישור הזה?
נכתב ע"י סופרת;546958:הוא טוען שהוא שכן שלי. אם זה נכון או לא - אין לי מושג.
אין שום סיבה להטרדה, עד כמה שאני יודעת. לא הרענו ולא הצקנו לאיש.
אין לי עניין לומר לבנ"א: "תפסיק להתקשר, אני יודעת מי אתה", כשעדיין איני יודעת מיהו.
אני מעדיפה לדעת גם את זהותו כדי לשלול אפשרות שזה מישהו מהסביבה.
נכתב ע"י ליקי;547001:אז מה הוא רוצה?
אני לא מבינה מטריד כי משעמם לו?
ב-144 אפשר לדעת זהות לפי מספר?נכתב ע"י מרים נ;546962:בדקת ב441?
לא 144 - שם ניתן למצוא את המספר עפ"י שם וכתובת בעליו,נכתב ע"י esw;547081:ב-144 אפשר לדעת זהות לפי מספר?
איך?
נכתב ע"י 3012;548497:עוד אופציה משוכללת יותר - במכשירים סלולריים יש אפשרות להגדיר מספרים כרשימת דחיה. ז"א את שומרת את המספר שלו בזיכרון, ובהגדרות של ספר הטלפונים את מגדירה "הוסף לרשימת דחיה" וכעת ברגע שהמספר שלו מתקשר המכשיר מנתק באופן אוטומטי את השיחה מבלי שאת תשמעי בכלל את הצלצול ובלי שתשימי לב בכלל שהוא התקשר!!!!! בדוק ומנוסה!
נכתב ע"י orli_dimri;548646:וכעת לעיצה:
כאשר הוא מתקשר אליך לפלאפון את יכולה לשמור את המספר שלו בזכרון תחת השם "לא להרים" ופשוט כאשר את רואה על הצג את האזהרה הזו - את לוחצת על לחצן הניתוק.
לקחת לי את הפטנט?![]()
נכתב ע"י 3012;548672:או הו, סליחה על שהטרדתי את מנוחתך.... לא ידעתי שזה שלך פרטי... אחרת הייתי שמה תמונה של הצג עם ההודעה "לא להרים" ושואלת בפורום "עזרה דחופה" - "מישו יודע האם יש לזה זכויות יוצרים או שזה פטנט חינמי???"
בכל אופן, אני שמחה לגלות שיש עוד אנשים שיודעים לנצל את תכונות הפלאפון בדרכים יצירתיות, זה מרגש, לא?!
(נס שבפרוג אין כזאת אפשרות שכאשר את שולחת הודעה אני יכולה לראות את זה בתור: "לא לקרוא! סתם משעמם, חבל לשרוף על זה את הזמן.."![]()
נכתב ע"י 3012;548497:קודם כל לא ברור לי איך אתם מספיקים לשמוע את כל מה שאח"כ מתחשק לכם להקיא?!
גם לי התקשר מישהו השבוע מחסום... ובמילה הראשונה שהבנתי שמשהו לא בסדר, מיד ניתקתי לו! זה בשליטה שלכם!!! לחיצה על מקש הניתוק, והבנאדם יכול להמשיך ללכלך את הקירות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים