מטריד טלפוני - יש מספר אבל אין זיהוי, מה עושים?

• הוסף לסימניות
לכל המוטרדים למיניהם:
השתמשו בשירות זה ארבעים יום, ותראו ישועות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;546969:
לכל המוטרדים למיניהם:
השתמשו בשירות זה ארבעים יום, ותראו ישועות.

בהצלחה.
אני מנותבת, לא נפתח לי.
לאן מוביל הקישור הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופרת;546981:
אני מנותבת, לא נפתח לי.
לאן מוביל הקישור הזה?

שרות ייחודי לחשיפת מספרים חסויים

כמערכת עם אפשרות לזהות מספרים חסויים, אנו נותנים אף לכם את האפשרות הייחודית שתסייע לכם לחשוף מספרים חסויים!

השרות חושף כל מספר שעובר דרכה אל המנוי המחובר, חסוי או חסום ומכל סוג ומכל מכשיר טלפון, נייד, ונייח.

מערכת ממוחשבת תקליט ותשמור את כל שיחות הטלפון שיתקבלו מרגע הפעלת השרות.
השרות ניתן להפעלה מהירה, ותוך מספר דקות יפעל עד לחשיפת המטריד.

לכל שאלה ניתן לפנות לדוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופרת;546958:
הוא טוען שהוא שכן שלי. אם זה נכון או לא - אין לי מושג.
אין שום סיבה להטרדה, עד כמה שאני יודעת. לא הרענו ולא הצקנו לאיש.
אין לי עניין לומר לבנ"א: "תפסיק להתקשר, אני יודעת מי אתה", כשעדיין איני יודעת מיהו.
אני מעדיפה לדעת גם את זהותו כדי לשלול אפשרות שזה מישהו מהסביבה.

אז מה הוא רוצה?
אני לא מבינה מטריד כי משעמם לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;547001:
אז מה הוא רוצה?
אני לא מבינה מטריד כי משעמם לו?

אין לי מושג

מה שחשוב לי זה לדעת את בעל המספר שכן מופיע לי על הצג.

• הוסף לסימניות
שימי כאן את המספר.
שיחה אחת מכל חבר בפרוג, והוא יתחרט על הרעיונות שלו :)

• הוסף לסימניות
אם זה מספר של סלקום יש דרך פשוטה לדעת את שמו (לכל הפחות הפרטי).
אם את מעוניינת פני בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;547081:
ב-144 אפשר לדעת זהות לפי מספר?
איך?
לא 144 - שם ניתן למצוא את המספר עפ"י שם וכתובת בעליו,
אלא 441, שם אפשר לאתר את פרטי בעל המספר עפ"י המספר עצמו.
אבל זה אפשרי בעיקר במספרי בזק

• הוסף לסימניות
כמה טיפים בנושא...

קודם כל לא ברור לי איך אתם מספיקים לשמוע את כל מה שאח"כ מתחשק לכם להקיא?!
גם לי התקשר מישהו השבוע מחסום... ובמילה הראשונה שהבנתי שמשהו לא בסדר, מיד ניתקתי לו! זה בשליטה שלכם!!! לחיצה על מקש הניתוק, והבנאדם יכול להמשיך ללכלך את הקירות...

וכעת לעיצה:
כאשר הוא מתקשר אליך לפלאפון את יכולה לשמור את המספר שלו בזכרון תחת השם "לא להרים" ופשוט כאשר את רואה על הצג את האזהרה הזו - את לוחצת על לחצן הניתוק.
עוד אופציה משוכללת יותר - במכשירים סלולריים יש אפשרות להגדיר מספרים כרשימת דחיה. ז"א את שומרת את המספר שלו בזיכרון, ובהגדרות של ספר הטלפונים את מגדירה "הוסף לרשימת דחיה" וכעת ברגע שהמספר שלו מתקשר המכשיר מנתק באופן אוטומטי את השיחה מבלי שאת תשמעי בכלל את הצלצול ובלי שתשימי לב בכלל שהוא התקשר!!!!! בדוק ומנוסה!

דרך אגב: בעקבות נסיון מר בעבר שבו סבלתי מהטרדות חוזרות ונשנות מ"חסום", פשוט המענה הקולי שלי היום הוא: "שלום, מטעמים עקרוניים איננו עונים למספרים חסומים. אנא התקשרו ממספר אחר או השאירו הודעתכם!" וכך אני מרויחה שאם זה סתם מטרידן הוא לא יעז להתקשר כל כך מהר ממספר גלוי, ואם זה מישהו רציני אז הוא שהוא יתקשר אלי ממספר אחר או שהוא ישאיר הודעה.

ועוד דבר- תנסי לרסס סנו קוטל מטרידים על מכשיר הטלפון:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;548497:
עוד אופציה משוכללת יותר - במכשירים סלולריים יש אפשרות להגדיר מספרים כרשימת דחיה. ז"א את שומרת את המספר שלו בזיכרון, ובהגדרות של ספר הטלפונים את מגדירה "הוסף לרשימת דחיה" וכעת ברגע שהמספר שלו מתקשר המכשיר מנתק באופן אוטומטי את השיחה מבלי שאת תשמעי בכלל את הצלצול ובלי שתשימי לב בכלל שהוא התקשר!!!!! בדוק ומנוסה!

יש את האופציה הזאת במכשירים כשרים??
אני מחפשת שיטה לניטרול הטרדות מסוג שונה (נודניקים בלע"ז)
יש כאלה שK300 לא מספיק חזק בעבורם....

• הוסף לסימניות
סלקום כן
מירס אפשרי יותר נראה לי רק למספר אחד בלבד וקצת מסובך, צריך להגדיר בסינון שיחות על המספר שרוצים שיהא מסונן, ולא ישמעו צלצול ומיד יידחה

• הוסף לסימניות
וכעת לעיצה:
כאשר הוא מתקשר אליך לפלאפון את יכולה לשמור את המספר שלו בזכרון תחת השם "לא להרים" ופשוט כאשר את רואה על הצג את האזהרה הזו - את לוחצת על לחצן הניתוק.

לקחת לי את הפטנט? ;)

• הוסף לסימניות
תביא לי את המספר שלו אני מבטיח שתוך יום יומיים הוא ייתקשר רק בשביל להתנצל ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;548646:
וכעת לעיצה:

לקחת לי את הפטנט? ;)

או הו, סליחה על שהטרדתי את מנוחתך.... לא ידעתי שזה שלך פרטי... אחרת הייתי שמה תמונה של הצג עם ההודעה "לא להרים" ושואלת בפורום "עזרה דחופה" - "מישו יודע האם יש לזה זכויות יוצרים או שזה פטנט חינמי???";););)
בכל אופן, אני שמחה לגלות שיש עוד אנשים שיודעים לנצל את תכונות הפלאפון בדרכים יצירתיות, זה מרגש, לא?!
(נס שבפרוג אין כזאת אפשרות שכאשר את שולחת הודעה אני יכולה לראות את זה בתור: "לא לקרוא! סתם משעמם, חבל לשרוף על זה את הזמן..":D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;548672:
או הו, סליחה על שהטרדתי את מנוחתך.... לא ידעתי שזה שלך פרטי... אחרת הייתי שמה תמונה של הצג עם ההודעה "לא להרים" ושואלת בפורום "עזרה דחופה" - "מישו יודע האם יש לזה זכויות יוצרים או שזה פטנט חינמי???";););)
בכל אופן, אני שמחה לגלות שיש עוד אנשים שיודעים לנצל את תכונות הפלאפון בדרכים יצירתיות, זה מרגש, לא?!
(נס שבפרוג אין כזאת אפשרות שכאשר את שולחת הודעה אני יכולה לראות את זה בתור: "לא לקרוא! סתם משעמם, חבל לשרוף על זה את הזמן..":D

סליחה על הפרת זכויות היוצרים והרעיונאים,
וטוב שיש סמיילי בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;548497:
קודם כל לא ברור לי איך אתם מספיקים לשמוע את כל מה שאח"כ מתחשק לכם להקיא?!
גם לי התקשר מישהו השבוע מחסום... ובמילה הראשונה שהבנתי שמשהו לא בסדר, מיד ניתקתי לו! זה בשליטה שלכם!!! לחיצה על מקש הניתוק, והבנאדם יכול להמשיך ללכלך את הקירות...

אז באמת לתועלת כולם!!! זה בן אדם שבא להזמין עבודה בגרפיקה כביכול
ואז הוא מתחיל לדבר בשקט ולא שומעים טוב מרוב מאמץ ואז הוא זורק לך את הלכלוכים הגדולים... ברור שמיד ניתקתי אלא מה אבל זה מגיע בכזו פתאומיות ש...
חברה תיזהרו!!!

• הוסף לסימניות
גם בפלאפון כשר (שבו אני מנויה ומתוך שימוש באופציה זו המלצתי על כך)
ותשמעו איך בכלל עליתי על האפשרות הזאת - זה קרה לי בטעות שדווקא הפאנית שלי נכנסה לי בלי כוונה לרשימת דחיה, ופתאום שמתי לב שאני לא מקבלת ממנה בכלל שיחות למרות שלטענתה היא מתקשרת אלי, ועובדה, שכאשר היא מתקשרת אלי מכל מספר אחר, המכשיר שלי כן מגיב לכך... בקיצור, היא כבר התחילה להפגע בחושבה שיש לי משהו נגדה... בעוד שאני מתנצלת ולא מבינה איך זה קורה, הרי לי יש את האינטרס להשיג אותה.. הפאה שלי היא זו המחכה בדחיפות ליד מלטפת...!!
בסופו של דבר הגענו יחד למסקנה שהבעיה היא לא ב"לב" המכשיר (כבר התחלנו לחשוב שיש לו משהו לא ברור נגדה...) אלא ב"מוח" שלו שמקבל פקודות וממלא אותן בצייתנות בלי להתחשב בסערות שהוא גורם סביבו... ואז יחדיו, בכוחות משותפים ובס"ד גילינו היכן קבור הכלב, וגם איך מוציאים אותו מהקבר... קרי: משחררים חזרה את המספר לרשימה הלבנה, היפה והבטוחה!!!
מה למדנו מכך? גם זו לטובה!!! כל בלבול - מביא לבלוב!!! כל תקלה ומעידה - הם הזדמנויות ללמידה!!!
היה שווה, לא?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה