נכתב ע"י פלאפון;1406295:לי יש מייבש של ''בוש'' זה עולה יותר מהרגיל אבל שווה..
(זה מתאים במיוחד למי שרוצה מייבש ואין לה איפה להוציא את הצינור של האבק החוצה)
מייבש סוס עבודה יש לו מגש שמתמלא כל 5 נגלות של ייבוש
וצריך להוציא את המגש ולשפוך את המים (בעצם זה במקום הצינור שמוציא את האדים
זה יוצא בצורת מים )
אני מאד נהנית ממנו ויש לו גם הרבה אופציות (*לייבוש לכמה שכבות,*אוורור פריטים ששכבו כמה חודשים ורוצים לאוורר יש תוכנית קרה לאוורור הפריטים או הבגדים,*יש אופציה לייבוש צמר עדין*
וכן עוד כמה אופציות * אפשר לכוון את זמן הייבוש הרצוי...)
העלתי תמונות (אגב זה ייראה לכם מכונת כביסה אבל זה בעצם מייבש...)
מיבש גז משתלם למי שהגז זול לו.נכתב ע"י nit;1407800:המליצו לי מאד על מייבש גז.
נכתב ע"י יעל;1421884:לי יש אלקטרולוס מפסח..
מרוצה סביר.
רציתי מאד את הבוש, אבל איפה שקניתי לא מכרו את זה, והייתי צריכה את המייבש דחוף קריטי.
הוא מייבש מצוין ועובד מעולה.
לדעתי הוא מייבש מידי הרבה זמן, המייבש 8 ק"ג ואני מכניסה אליו מכונה 5 ק"ג ולוקח לו קרוב לשעתיים לייבש. ואם זה מכונה של מגבות יכול לקחת גם הרבה יותר..
במייבש הקודם שלי היה לוקח הרבה פחות. היה לי אלקטרה והחזיק 7 שנים עד שמת מפצעיו.
נכתב ע"י יעל;1421921:יש זול שהוא יקר
ויש יקר שהוא זול..
שמעתי עליו הרבה המלצות. ואם לא הייתי לחוצה לקבל את המייבש עוד באותו יום.
הייתי מחפשת לקנות דווקא אותו.
הוא יקר בטווח של בין 500-1200 ₪ יותר.
האלקטרולוס עלה לי 1800
ועל הבוש אמרו לי שעולה בסביבות 3000
וכאן באשכול מישהו כתבה בסביבות 2000
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים