דרוש מידע מידה 42 בנעליים לנשים? כנסי לעזור לי

• הוסף לסימניות
אמזון. זהו
עזבי אותך מלכתת רגליים בכל הארץ כדי למצוא זוג אחד. מזמינים באמזון כמה זוגות. מה שלא טוב-מחזירים.
לאט לאט את לומדת מה החברות שנוחות לך ומה המידה שלך בכל חברה (בעיקרון זה 11, אבל לפעמים תגלי שאת 10.5 ולפעמים 11.5) מומלץ להעזר שם בסרגלי מידות.
שמחה (?) לשמוע שאני לא היחידה עם ה'צרה' הזאת

• הוסף לסימניות
בנקסט ובשיין יש גם במידות האלו.
הבעיה שלי, שבנוסף למידה, רוב הנעליים לא נוחות לי
(ביומיום אני עם נעלי ספורט ומדרס, אבל לפעמים בא לי קצת להתגנדר :unsure:)

• הוסף לסימניות
יש 42 גם ב"אלדו", גם ב"זמש" בקניון מלחה,
יש חנות ברחוב יפו בירושלים שנקראת אבי מודל- גם שם.
בחנות נפה בבית שמש, יש גם כמה זוגות שנמכרות במידה הזו.
בחנות של פלייפוט
המידה הזו נמכרת בעיקר בחנויות שמייבאות מחו"ל, או ייצור ישראלי מוקפד.
שמעתי פעם בעל חנות אומר לעובדת שלו: "אלה הנשים שצריכות 42, לא צריכים להשקיע עבורן בעיצוב ודוגמאות. הן כ"כ מיואשות, שהן לוקחות כל מה שמראים להן"

• הוסף לסימניות
אוף אני גם מידה גדולה בגלל שאני גבוהה וזה מעצבן
אני לא מוצאת נעלים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איפה אפשר להשיג נעליים 42 יפות ומעודכנות.
מה שידוע לי זה-
זארה אונליין.
נעלי גלית .
ספרינג לא כל הדגמים.
אשמח לשמוע על עוד חברות.
תודה מראש...
נעליים אוניון בבני ברק ברבי עקיבא
יש להם מבחר גדול ואלגנטי למידה 42

• הוסף לסימניות
יש חנות בסוף רבי עקיבא, משהו כמו רבי עקיבא 7 בניין חדש, יש שם למידה 42.
אני אישית אוהבת להזמין בנקסט.
חוץ מזה, קרוקס.
חוץ מזה, בנעלי דינו או נעלי די-וי ברבי עקיבא פינת ירושלים, יש נעלי אלגנט של חברת

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש בשיין עד 43.
משהי ניסתה ויודעת מה זה אומר ה 43 שלהם?

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש בשיין עד 43.
משהי ניסתה ויודעת מה זה אומר ה 43 שלהם?
חלק כמו 42 וחלק גדול כמו 43. מנסיון.
קונה רק שם במידות האלה....
יש גם חנות באשדוד בשם אופנת או נעלי שיינא שאמרה לי שהיא אמורה לקבל מלא דגמים חדשים ויפים במידה 42

• הוסף לסימניות
גם אנחנו הינו צריכים לשלם לחנות הנעלים טיפ של 100 ש"ח + בגלל שהם עושים טובה שבכלל מחזיקים את המידה הזאת עד שגילינו את נקסט

• הוסף לסימניות
נקסט
ואם רוצים בזול אפשר גם כאן: (george)

• הוסף לסימניות
למכירה נעליים נוחות במיוחד של חברת קלרקס מידה 42 (US 11 ) צבע חום-ברונזה סוליה שטוחה שחורה. חדשות עם התווית , לא נלבשו.
קניתי אותן עבור מישהי שרוצה בסוף מגפונים וחלף זמן ההחזרה. 250 ש"ח
1669233958660.png

• הוסף לסימניות
אני 42 מוצאת בגלית, גילית,עילית,יוזפלקס,שוזים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה