נכתב ע"י פרסומון;990956:fontcreator.
פשוטה וזולה.
אם אתה מקצוען יש דברים טובים בהרבה, אבל בכדי לערוך פונט מא' עד ת', בצורה פשוטה, היא מספיקה בהחלט.
נכתב ע"י Avshalom05;991664:בעבר מישהו העלה כאן- תחפש!!!!!
מה שכן יש אפשרות בווינדוס
עשיתי העתק הדבק ממזמן---- אני מקווה שתמצא את זה
התחל -> הפעל
ושם לכתוב "eudcedit" בלי הגרשיים
2. נפתחה לנו תוכנה כזאת ושם יש מין כזה דבר
אז בחרו באיזה שהוא ריבוע זה לא משנה
איך בוחרים? לוחצים על איזשהו ולוחצים על אישור
3. נפתח לנו מין לוח כזה ובצד כלים אז פשוט צירו על הלוח אות / ציור
4. עכשיו שגמרנו
קובץ - > קישור גופנים
עכשיו זה ישאל עם לשמור לחצו כן
ועכשיו נפתח חלון בחרו בקשר לכל הגופנים אבל עם אתם רוצים להוסיף את זה רק לגופן אחד במחשב אז בחרו ב"קשר לגופנים נבחרים" ושם כבר תבחרו לאן עכשיו לחצו אישור וזהו הגופן נוצר
הוא אמור להופיע במפת גופנים הצלי זה מופיע שם בקטגוריות שיש לידם "(גופנים פרטים)"
אני לא מתכוון לעבוד ביצירת גופןנכתב ע"י eliezer;990958:יש את סופטי הבסיסית, ופונטפוג החופשית ומשוכללת למדי ומסובכת להבנה.
לפי השמועות.
שתיהן חינם.
נכתב ע"י LLEEVV;992730:אני לא מתכוון לעבוד ביצירת גופן
אלא בסך הכל ליצור לעצמי כמה גופנים מענינים מכתבי יד, ולכן אני בהחלט לא מחפש להשקיע בזה כספים וכדו'
ניסתי לחפש את שני התוכנות שצינת ולא מצאתי אף לא אחד מהם
לכן אשמח אם מישהו יוכל לעלות לי קישור (או לפחות את שמם המדויק באנגלית)
אני אנסה לחפשונכתב ע"י eliezer;992745:Sopty או softy קשה למצוא, צריך התמדה. נסה דרך האתר של יעקב מנדלסון. גגל.
כמדומני Fontfog
נכתב ע"י eliezer;992772:אם תשלח לי מחר הודעה פרטית עם מייל, אשלח לך בלי נדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים