דרוש מידע מידע חשוב! הפקדתם שטרות מזויפים?

• הוסף לסימניות
יש הוראה חדשה של בנק ישראל. שאיך שמפקידים כסף במכשיר מחוץ לבנק, על כל חשד הכי קטן אפילו קשקוש וכו' יוצאת הודאה שיש חשד שהשטרות מזויפים והם נלקחים לבדיקה. ויש מצב שיחלטו את השטרות ולא יחזירו לכם!!
אצל הפקיד בתוך הבנק המכשיר מדויק יותר וזה לא קורה! (כמובן שאם יש שטר מזויף אסור לו להחזיר אותו והוא משמיד אותו)

לאחר שנסעתי בין סניפי בנקים בערים שונות, החלפתי לשטרות שונים, ויצא לי שוב ושוב אותה הודאה (וגם חילטו לי חלק מהשטרות ולקחו לבדיקה בבנק ישראל ולא זיכו לי את החשבון..) גם שאלתי את הפקיד ואפילו את המנהל בנק ואמרו לי שאין להם מושג על מה מדובר. הגעתי לפקידה שאמרה לי שזו הוראה חדשה ולא יודעים עליה.
אז לא להיבהל זה לא משהו בעייתי אצלכם

• הוסף לסימניות
כמה שטרות כאלה חילטו לך?
באיזה בנק?

• הוסף לסימניות
יש להם תקלה כבר הרבה זמן זאת ממש שערורייה אין כזאת הוראה משום בנק ישראל יש לי 2 חברות שמשכו כסף מכספומט של פועלים והפקידו לחשבון אחר ובשתיהם היה כתוב להם שזה שטרות מזויפים.
הם התקשרו לבנק וצעקו אבל אין עם מי לדבר.
אם יש מי שיתבע אותם ייצוגי זה תהיה תביעה ממש ממש משתלמת.

• הוסף לסימניות
יש להם תקלה כבר הרבה זמן זאת ממש שערורייה אין כזאת הוראה משום בנק ישראל יש לי 2 חברות שמשכו כסף מכספומט של פועלים והפקידו לחשבון אחר ובשתיהם היה כתוב להם שזה שטרות מזויפים.
הם התקשרו לבנק וצעקו אבל אין עם מי לדבר.
אם יש מי שיתבע אותם ייצוגי זה תהיה תביעה ממש ממש משתלמת.
אל תכתבו ללא ידיעה

הנה ההוראה

• הוסף לסימניות
אל תכתבו ללא ידיעה

הנה ההוראה
זה נכון שיש כזה הוראה אבל בבנק פועלים בלי קשר להוראה יש להם תקלה. ואין מי שמטפל.

• הוסף לסימניות
הפקדתי גם במזרחי וגם בפועלים בשניהם יצא הודעה שיש חשד לשטרות מזויפים
אבל בסוף זה לא היה מזויף....

• הוסף לסימניות
קרה גם במזרחי וגם במרכנתיל, לא משנה זו הוראה לכל הבנקים
שטרות שבחשד בינוני לזיוף הם אולי מפקידים, לא ניסיתי כי הסכימו להחזיר לי. אבל כתבו שיש מספר שטרות שחשודים כמזויפים ברמה גבוהה וזה הם לא החזירו אלא העבירו לבדיקת בנק ישראל ובינתיים לא זיכו את החשבון עד שתתקבל תשובה.

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן קבלתם תשובה שהשטרות אכן לא מזוייפים?

• הוסף לסימניות
זה הוראה שנראה לי כבר נכנסה לתוקף לפני יותר מחודש אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
הפקדתי גם במזרחי וגם בפועלים בשניהם יצא הודעה שיש חשד לשטרות מזויפים
אבל בסוף זה לא היה מזויף....
ובמידה וכן מזוייף הפסדתי? עדיף לי כבר לשלם מזומן בסופר:sne:

• הוסף לסימניות
זה החלטה קצת שערורייתית בגלל שעד היום את כל השטרות המזויפים בנק ישראל נהג להשמיד על חשבונו והיום החליט שאת הכסף יפסידו אנשים תמימים שדחפו להם לידיים בטעות/בכוונה שטרות מזויפים

זה נראה שבתקופה האחרונה מישהו בבנק ישראל שם לעצמו מטרה שלבנקים לא יהיו שום הפסדים הכל מפילים על הלקוחות גם את הריביות של האינפלציה במקום שיסבלו מעליית הריביות מפילים את זה על נוטלי המשכנתאות
ואם את השטרות המזויפים הם לא רוצים להפסיד מזה

ולנו האזרחים הפשוטים נשאר רק להתפלל שלא יפילו עלינו עוד גזרות מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
שאלה מהמציאות שהתעוררה אצלינו-

שילמנו ליענקל על שירות שנתן לנו 2000 שח מזומן.
נסע יענקל מייד והפקיד את המרשרשים דרך הכספומט לחשבונו.
המכונה בלעה לו 600 מתוך האלפיים.
מי נושא בנזק?

• הוסף לסימניות
שאלה מהמציאות שהתעוררה אצלינו-

שילמנו ליענקל על שירות שנתן לנו 2000 שח מזומן.
נסע יענקל מייד והפקיד את המרשרשים דרך הכספומט לחשבונו.
המכונה בלעה לו 600 מתוך האלפיים.
מי נושא בנזק?
נשמע שאתם
לא יודעת מבחינת הלכה
אבל אם היה קורה לי דבר כזה, דבר ראשון הייתי פונה למי שהביא לי את הכסף

• הוסף לסימניות
היום סיפר לי ידיד
שמשך כסף מחשבונו בבנק פועלים ובאותה מכונה
הפקיד את הכסף עבור חברו ומתוך ה7000 ש"ח שמשך מהם והפקיד בחזרה עקצו אותו ב2800 ש"ח
ומנהל הסניף ראה זאת בעיניו במקרה
וטען לו שתוך כמה יסדרו לו את זה אבל עברו כמה ימים ועדיין לא זכה לתשובה

;)מסקנה כנראה חוק המזומן עובר לפסים אחרים
מתחילים להחרים מאנשים שטרות כסף מזומן שלהם
תחת טענת מזוייף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה