- הוסף לסימניות
אני עדיין בלימודים
בהצלחה!
אם את צריכה עזרה - בכיף.
איזו שנה את ואיפה את לומדת?
אני עדיין בלימודים
מאיפה היה לך טופס?שהרגע העליתי את הטופס בזכותה.
טופס אישור לימודים רגיל.מאיפה היה לך טופס?
לאן צריך להעלות? יש מצב לכוון אותי איך נרשמיםטופס אישור לימודים רגיל.
האמת שלא יודעת אם עשיתי נכון.לאן צריך להעלות? יש מצב לכוון אותי איך נרשמים
לאיפה מעלים את האישור?טוב, לעשות סדר-
זה ממש לא חדש.
אכן קיים מענק כזה, הוא תקף כל עוד לא עברו 4 שנים מהלידה.
הוא מיועד לסטודנטיות לסיעוד שעבדו במהלך הלימודים, לפחות חודש אחד.
מי שמפרסם את זה עכשיו אלו יועצי מס ש'מסדרים' את העניין מול ביטוח לאומי תמורת אחוזים. הם מציגים את זה בתור מאמץ וצורך להלחם על המענק בשביל שיעשו את זה דרכם.
זה לא באמת מסובך לעשות את זה לבד ואין סיבה לשלם 2000 ש''ח ליועצת מס.
זהו.
על החתום - אחות שאכן קיבלה את המענק וסתם השאירה בדרך 2000 ש''ח אצל יועצת מס.
רייזאפ זה אתר ולא אפליקציה, אבל הם מקור בהחלט אמין.המקור של זה כרגע זה "רייז-אפ" - אפליקציה לניהול כלכלי שאולי מנסה לפרסם את עצמה.
אני גם מנסה להבין את זה,מישהי יודעת, מה הכונה 30 יום רצוף, האם זה כולל משמרות בשבת?
ואם זה בסדר גם הכשרה שמעל 30 יום לא רצוף ממש?
תודה רבה מראש!
מישהי יודעת, מה הכונה 30 יום רצוף, האם זה כולל משמרות בשבת?
תודה רבה מראש!
מישהי יודעת, מה הכונה 30 יום רצוף, האם זה כולל משמרות בשבת?
תודה רבה מראש!
השגת תשובה ?אני גם מנסה להבין את זה,
האם זה אומר חודש שלם יום יום, או לחלופין אם אני עובדת כבר 3 שנים אבל באחוז משרה נמוך של פעמיים בשבוע
האם זה תופס גם כן
אשמח אם יש לך תשובה![]()
אשמח שתעדכני אותי אם זו הדרך,את מבקשת מהמעסיק שיגיש טופס 100
ואת מגישה בנוסף תביעה לדמי לידה דרך האתר של ביטוח לאומי ומסמנת שם על ההכשרה המקצועית
במקום שצריך לצרף טופס מעסיק את מצרפת פי די אף שכתוב שם שהמעסיק + מס ניכויים שלו ... כבר שלח טופס 100 ושאת מוסיפה תביעה לדמי לידה להכשרה ... וצריך לצרף אישור לימודים
ככה אמרו לי לעשות, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. אם את רוצה תמתיני כמה ימים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים