דרוש מידע מידע חשוב לאחיות!! מענק לנשים שילדו במהלך למידה לתואר סיעוד- מידע שקיבלתי ואני מעבירה.

• הוסף לסימניות
לאן צריך להעלות? יש מצב לכוון אותי איך נרשמים
האמת שלא יודעת אם עשיתי נכון.
העליתי אישור לימודים באתר של ביטוח לאומי איך שהצלחתי (אין הגדרה ספציפית מתאימה).
והסברתי את בקשתי בצור קשר.
מקווה שזה בסדר.

• הוסף לסימניות
טוב, לעשות סדר-
זה ממש לא חדש.
אכן קיים מענק כזה, הוא תקף כל עוד לא עברו 4 שנים מהלידה.
הוא מיועד לסטודנטיות לסיעוד שעבדו במהלך הלימודים, לפחות חודש אחד.

מי שמפרסם את זה עכשיו אלו יועצי מס ש'מסדרים' את העניין מול ביטוח לאומי תמורת אחוזים. הם מציגים את זה בתור מאמץ וצורך להלחם על המענק בשביל שיעשו את זה דרכם.
זה לא באמת מסובך לעשות את זה לבד ואין סיבה לשלם 2000 ש''ח ליועצת מס.

זהו.
על החתום - אחות שאכן קיבלה את המענק וסתם השאירה בדרך 2000 ש''ח אצל יועצת מס.
לאיפה מעלים את האישור?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת, מה הכונה 30 יום רצוף, האם זה כולל משמרות בשבת?
ואם זה בסדר גם הכשרה שמעל 30 יום לא רצוף ממש?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש!
אני גם מנסה להבין את זה,
האם זה אומר חודש שלם יום יום, או לחלופין אם אני עובדת כבר 3 שנים אבל באחוז משרה נמוך של פעמיים בשבוע
האם זה תופס גם כן
אשמח אם יש לך תשובה🙏
תודה רבה מראש!
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אני גם מנסה להבין את זה,
האם זה אומר חודש שלם יום יום, או לחלופין אם אני עובדת כבר 3 שנים אבל באחוז משרה נמוך של פעמיים בשבוע
האם זה תופס גם כן
אשמח אם יש לך תשובה🙏
השגת תשובה ?

אני גם בשאלה הזאת מנסה להבין מה זה רצוף. כל יום כל יום?

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי צריך שיהיה כתוב בתלוש שעבדת 21 יום
יש למישהי מושג איפה מעלים את הטפסים?
(יש קישור או משהו?)

• הוסף לסימניות
את מבקשת מהמעסיק שיגיש טופס 100
ואת מגישה בנוסף תביעה לדמי לידה דרך האתר של ביטוח לאומי ומסמנת שם על ההכשרה המקצועית
במקום שצריך לצרף טופס מעסיק את מצרפת פי די אף שכתוב שם שהמעסיק + מס ניכויים שלו ... כבר שלח טופס 100 ושאת מוסיפה תביעה לדמי לידה להכשרה ... וצריך לצרף אישור לימודים
ככה אמרו לי לעשות, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. אם את רוצה תמתיני כמה ימים

• הוסף לסימניות
את מבקשת מהמעסיק שיגיש טופס 100
ואת מגישה בנוסף תביעה לדמי לידה דרך האתר של ביטוח לאומי ומסמנת שם על ההכשרה המקצועית
במקום שצריך לצרף טופס מעסיק את מצרפת פי די אף שכתוב שם שהמעסיק + מס ניכויים שלו ... כבר שלח טופס 100 ושאת מוסיפה תביעה לדמי לידה להכשרה ... וצריך לצרף אישור לימודים
ככה אמרו לי לעשות, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. אם את רוצה תמתיני כמה ימים
אשמח שתעדכני אותי אם זו הדרך,
ואיפה באתר הגשת?
אני לא ראיתי מקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה