דרוש מידע מידע על מישהו שעוזר בתביעות ביטוח לאומי שמירת הריון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש גם את פ. הלר פה בפורום (אני לא יודעת לתייג אבל אפשר לחפש בגוגל שמירת הריון פרוג פ. הלר ויעזור) שמאוד עוזרת ודאי מהבחינה הטכנית מול החברת ביטוח היא בתחום ומאוד יכולה לעזור
תביעת נכות בגין שמירת הריון בכל מקרה רלוונטית מ90 יום ומעלה. לפני כן, אין מה להגיש
וכדאי בכלל להמתין אתה עוד קצת,

• הוסף לסימניות
תודה לך
נראה לך יש מה לעשות בשבועות 27-28
תפר כבר לא
אבל שמירה מוחלטת ככל יכולתך!
אפס מאמץ ויציאות מהבית!
כי זה לא מצחיק
תשתי המון, תשמרי על עצמך!
עכשיו זה השבועות הכי קריטיים
הם חייבים לאשר לך!

כמה היה ההתקצרות?
פחות מ20 מ"מ?
את לוקחת פרוגסטרון כתמיכה?

• הוסף לסימניות
במצב שלך את אמורה להיות זכאית. (אלא אם הגשת בסניף מסוים...)
מתכוונים לבני ברק?
כי לנו הם אישרו כמו ילדים טובים, ועוד על היפרמזיס שזה משהו פחות מוגדר, ברוך השם.

איך זה עבד?
1. היינו אצל ד"ר שמולביץ ממאוחדת, שיודעת את העבודה בתחום הזה, איך לנסח ומה לכתוב, וכו' (מלבד מה שהיא רופאה מקצועית ואנושית מאוד, שווה לבוא מרחוק!!)
2.שמרנו ושלחנו כל מסמך שרק איך שהוא היה קשור, אין מה לפחד מלשלוח יותר מידי (בטעם כמובן)

בהתחלה אישור לנו לכמה חודשים, וכשהיה צורך להמשיך, פשוט שלחנו מכתב אישי עם כל החומר התיעודי החדש, דרך העלאת מסמכים ואושר לנו בס"ד.

דרך אגב: זמן ההמתנה לאישור היתה כשבוע בלבד...!!

• הוסף לסימניות
תפר כבר לא
אבל שמירה מוחלטת ככל יכולתך!
אפס מאמץ ויציאות מהבית!
כי זה לא מצחיק
תשתי המון, תשמרי על עצמך!
עכשיו זה השבועות הכי קריטיים
הם חייבים לאשר לך!

כמה היה ההתקצרות?
פחות מ20 מ"מ?
את לוקחת פרוגסטרון כתמיכה?
ברור!
נראה לי יש לך קצת ידע לעזור לי רוצה לעבור לפרטי?

• הוסף לסימניות
דיברתי עכשיו עם הרב גולדנטל והוא הציע לחכות קצת עד שהביטוח לאומי ישלחו לי את זה כצוב במכתב
בנתיים הם לא שלחו כלום רק כתבו באתר כשאני נכנסת לראות את מצב הבקשה
מישהי יודעת תוך כמה זמן מתעדכן מכתב?
ומענין למה הוא אמר לחכות עם זה...
פשוט לי זה ממש קריטי
מישהי יודעתאיך עובד דמי לידה במקרה שלא עבדתי ולא אושר לי דמי שמירה? האם מקבלים לפי החודשים האחרונים שלפני שיצאתי לשמירה(אף אם לא אושר)
או שדרך אחרת או שלא משולם כלל :)

• הוסף לסימניות
ימים ספורים
כי בלי מכתב אין 'בשר', אין עדין על מה להתווכח, במכתב כתוב מה הסיבות לדחיה, ומה צריך להיות בשביל שלא ידחה.
מישהי יודעתאיך עובד דמי לידה במקרה שלא עבדתי ולא אושר לי דמי שמירה? האם מקבלים לפי החודשים האחרונים שלפני שיצאתי לשמירה(אף אם לא אושר)
או שדרך אחרת או שלא משולם כלל
אל יאוש...;)
עוד תזכו לבשר בשורות טובות שאושר לכם והכל בסדר, והרבה שלוחים למקום.

• הוסף לסימניות
אל יאוש...;)
עוד תזכו לבשר בשורות טובות שאושר לכם והכל בסדר, והרבה שלוחים למקום.
תודה לך
רק שעכשיו קריטי לי כי אם במקרה כזה אכן לא נותנים דמי לידה אולי עדיף לי לדאוג לסדר תלוש....

• הוסף לסימניות
תודה לך
רק שעכשיו קריטי לי כי אם במקרה כזה אכן לא נותנים דמי לידה אולי עדיף לי לדאוג לסדר תלוש....
חס ושלום חס ושלום
זה מעשה פזיז שיכול לגרום לנזק רב, ברגע שיוצא תלוש נסגר השער על קצבת השמירה, ועדין לא אפסה התקווה, יש אפשרות של בקשה חדשה, אם לא יעבוד אפשר לערער, ואם גם זה לא יעבוד אפשר לתבוע את הביטו"ל לבית משפט.
אל תעשו מעשים פזיזים!!

• הוסף לסימניות
דיברתי עכשיו עם הרב גולדנטל והוא הציע לחכות קצת עד שהביטוח לאומי ישלחו לי את זה כצוב במכתב
בנתיים הם לא שלחו כלום רק כתבו באתר כשאני נכנסת לראות את מצב הבקשה
פשוט לי זה ממש קריטי
או שדרך אחרת או שלא משולם כלל :)
תנסי לבדוק באתר באיזור אישי- במכתבים אולי כבר מופיע שם מכתב כזה.

לגבי החודשים שישולם לגביהם, גם אם לא עבדת, הם ילכו אחורה אחורה לחודשים שכן עבדת ויחושב על פי זה.

• הוסף לסימניות
תודה לך
במקרה שלך את אמורה להיות זכאית ב-100%
אל תוותרי על מה שמגיע לך חוקית.

• הוסף לסימניות
תודה לך
דמי לידה תקבלי כמו כל אשה בישראל על עצם הלידה - 3 וחצי חודשים.

כל שאלתך הוא על דמי שמירת הריון, ולדעתי עוד יאשרו לך. אל תוותרי.
ואל תנסי לסדר שום תלוש כי תהרסי לעצמך!

אני מקווה שיש לי עוד מה לעזור לך, יכולה לשלוח לי הודעה פרטית או שמשהו יקשר בינינו.

• הוסף לסימניות
לגבי החודשים שישולם לגביהם, גם אם לא עבדת, הם ילכו אחורה אחורה לחודשים שכן עבדת ויחושב על פי זה.
זה מענין
כל אשה שתחליט לא לעבוד 4 חודשים לפני הלידה, תקבל דמי לידה ע"ס החודשים שעברו?
כי אם לא, אז אין באמת הבדל בין מי שסתם לא עבדה לבין אחת שלא עבדה בגלל סיבה רפואית אבל לא אישור לה שמירה...

נ.ב.
גם לדעתי המקרה של פרוגיסטית פתיר בעזה"ש.

• הוסף לסימניות
זה מענין
כל אשה שתחליט לא לעבוד 4 חודשים לפני הלידה, תקבל דמי לידה ע"ס החודשים שעברו?
כי אם לא, אז אין באמת הבדל בין מי שסתם לא עבדה לבין אחת שלא עבדה בגלל סיבה רפואית אבל לא אישור לה שמירה...

נ.ב.
גם לדעתי המקרה של פרוגיסטית פתיר בעזה"ש.
מה זה אומר סתם?
אף אשה לא תפסיק לעבוד סתם...
אבל בגדול אאל"ט הם תמיד יחשבו 3 או 6 חודשי עבודה מלאים שקדמו ללידה/לשמירה.

לא ראיתם תופעה של נשים שעבדו סמוך ללידה עד סוף החודש ולא 'השתלם' להם להתחיל חודש חדש...

למיטיבי לכת :)
אני מכירה מקרה אבסורדי של אשה שחזרה אחרי לידה (והריון שהיתה בשמירה) ותוך חודש חודשיים יצאה לשמירה שוב
וכל הדמי לידה ושמירה חושבו לפי הרצף האחרון שהיה בעצם לפני שנתיים....!

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק באתר באיזור אישי- במכתבים אולי כבר מופיע שם מכתב כזה.

תודה, אכן הופיע שם
שלחתי להרב גולדנטל
נחכה לראות מה יגיד
ותודה על התשובה
אכן אם מקסימום ילכו אחורנית אז בהחלט לא כדאי לנסות דברים פזיזיים
האלה שלי הייתה רק אם יש דבר כזה שלא מקבלים...

• הוסף לסימניות
@פרוגניסטית
תנסי לבדוק האם בכל זאת קיבלת מכתב,
אם לא, אני ממליצה לך לשלוח פניה באזור האישי.
תשאלי אותם מדוע לא קיבלת מכתב, ותסבירי להם שיש לך עוד מסמכים
המעידים על זכאותך לקבלת גמלה.
כדאי לצרף את המרשם של הפרוגסטרון
אם זה מוגדר הריון בסיכון- מומלץ לציין שהמשך הטיפול מתבצע אצל רופא לה. בסיכון.
לצרף טופס שחרור מבית החולים על קבלת צלסטון
לצרף תיעוד של US א.צוואר
והכי חשוב- מכתב מהרופאה (שתכתוב שיש סכנה לעובר עקב סיכון ללידה מוקדמת על כל השלכותיה)
וטופס אישור רפואי מהביטוח הלאומי (שהרופאה תמלא)
המון הצלחה,
וידיים מלאות :love:

• הוסף לסימניות
תודה, אכן הופיע שם
שלחתי להרב גולדנטל
נחכה לראות מה יגיד
ותודה על התשובה
אכן אם מקסימום ילכו אחורנית אז בהחלט לא כדאי לנסות דברים פזיזיים
האלה שלי הייתה רק אם יש דבר כזה שלא מקבלים...
הכל נגזר משמיים
אבל בהחלט קיים שלא מאשרים
לפי התאור שלך את אמורה לקבל ויש מקום לתבוע

(גם במקרה הגרוע שלא יאשרו, תתבעי את הפנסיה)
לעבודה את לא חוזרת! חיי העובר חשובים יותר הכל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....