- הוסף לסימניות
תודה לךיכולה להתייעץ איתו
ולדעתי יש לך מקום לשקול את המשך הטיפול גם מבחינה רפואית
נראה לך יש מה לעשות בשבועות 27-28
תודה לךיכולה להתייעץ איתו
ולדעתי יש לך מקום לשקול את המשך הטיפול גם מבחינה רפואית
www.prog.co.il
תביעת נכות בגין שמירת הריון בכל מקרה רלוונטית מ90 יום ומעלה. לפני כן, אין מה להגישיש גם את פ. הלר פה בפורום (אני לא יודעת לתייג אבל אפשר לחפש בגוגל שמירת הריון פרוג פ. הלר ויעזור) שמאוד עוזרת ודאי מהבחינה הטכנית מול החברת ביטוח היא בתחום ומאוד יכולה לעזור
תפר כבר לאתודה לך
נראה לך יש מה לעשות בשבועות 27-28
מתכוונים לבני ברק?במצב שלך את אמורה להיות זכאית. (אלא אם הגשת בסניף מסוים...)
ברור!תפר כבר לא
אבל שמירה מוחלטת ככל יכולתך!
אפס מאמץ ויציאות מהבית!
כי זה לא מצחיק
תשתי המון, תשמרי על עצמך!
עכשיו זה השבועות הכי קריטיים
הם חייבים לאשר לך!
כמה היה ההתקצרות?
פחות מ20 מ"מ?
את לוקחת פרוגסטרון כתמיכה?
ימים ספוריםמישהי יודעת תוך כמה זמן מתעדכן מכתב?
כי בלי מכתב אין 'בשר', אין עדין על מה להתווכח, במכתב כתוב מה הסיבות לדחיה, ומה צריך להיות בשביל שלא ידחה.ומענין למה הוא אמר לחכות עם זה...
אל יאוש...מישהי יודעתאיך עובד דמי לידה במקרה שלא עבדתי ולא אושר לי דמי שמירה? האם מקבלים לפי החודשים האחרונים שלפני שיצאתי לשמירה(אף אם לא אושר)
או שדרך אחרת או שלא משולם כלל
תודה לךאל יאוש...
עוד תזכו לבשר בשורות טובות שאושר לכם והכל בסדר, והרבה שלוחים למקום.
חס ושלום חס ושלוםתודה לך
רק שעכשיו קריטי לי כי אם במקרה כזה אכן לא נותנים דמי לידה אולי עדיף לי לדאוג לסדר תלוש....
תנסי לבדוק באתר באיזור אישי- במכתבים אולי כבר מופיע שם מכתב כזה.דיברתי עכשיו עם הרב גולדנטל והוא הציע לחכות קצת עד שהביטוח לאומי ישלחו לי את זה כצוב במכתב
בנתיים הם לא שלחו כלום רק כתבו באתר כשאני נכנסת לראות את מצב הבקשה
מישהי יודעת תוך כמה זמן מתעדכן מכתב?
ומענין למה הוא אמר לחכות עם זה...
פשוט לי זה ממש קריטי
מישהי יודעתאיך עובד דמי לידה במקרה שלא עבדתי ולא אושר לי דמי שמירה? האם מקבלים לפי החודשים האחרונים שלפני שיצאתי לשמירה(אף אם לא אושר)
או שדרך אחרת או שלא משולם כלל![]()
במקרה שלך את אמורה להיות זכאית ב-100%תודה לך
רק שעכשיו קריטי לי כי אם במקרה כזה אכן לא נותנים דמי לידה אולי עדיף לי לדאוג לסדר תלוש....
דמי לידה תקבלי כמו כל אשה בישראל על עצם הלידה - 3 וחצי חודשים.תודה לך
זה מעניןלגבי החודשים שישולם לגביהם, גם אם לא עבדת, הם ילכו אחורה אחורה לחודשים שכן עבדת ויחושב על פי זה.
מה זה אומר סתם?זה מענין
כל אשה שתחליט לא לעבוד 4 חודשים לפני הלידה, תקבל דמי לידה ע"ס החודשים שעברו?
כי אם לא, אז אין באמת הבדל בין מי שסתם לא עבדה לבין אחת שלא עבדה בגלל סיבה רפואית אבל לא אישור לה שמירה...
נ.ב.
גם לדעתי המקרה של פרוגיסטית פתיר בעזה"ש.
תודה, אכן הופיע שםתנסי לבדוק באתר באיזור אישי- במכתבים אולי כבר מופיע שם מכתב כזה.
לגבי החודשים שישולם לגביהם, גם אם לא עבדת, הם ילכו אחורה אחורה לחודשים שכן עבדת ויחושב על פי זה.
הכל נגזר משמייםתודה, אכן הופיע שם
שלחתי להרב גולדנטל
נחכה לראות מה יגיד
ותודה על התשובה
אכן אם מקסימום ילכו אחורנית אז בהחלט לא כדאי לנסות דברים פזיזיים
האלה שלי הייתה רק אם יש דבר כזה שלא מקבלים...
אם אני לא טועהשאלה לא קשורה
מה זה אאל''ט![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים