אם אני לא טועה, נתיב, בגלגולו הקודם, בא לעולם הרבה לפני רימון.נכתב ע"י hagy;1056172:המיוחד ברימון זה שישנם אתרים שהם ראויים לשימוש אבל יש בהם פירסומות קופצות
הייחודיות ברימון זה שהם חוסמים רק את התמונות !!!! והעיקר כתוב ומצוי...
מה שאין בנתיב.. . וכשבנתיב פותחים את הנתיב. .אזזזזז התמונות אם ישנם אז ישנם....
לא הבנתי מי המציא את נתיב כשיש רימון... בטח כמה עסקונים.. מי יספר לי שלא??
הבנתי ממך שנתיב לכאורה מיותר?נכתב ע"י hagy;1056172:המיוחד ברימון זה שישנם אתרים שהם ראויים לשימוש אבל יש בהם פירסומות קופצות
אל תאמין בעצמך עד יום מותך! אם יהיה לי אפשרות לעשות בעצמי את החסימה ולפתוח אותה אתפתה מפעם לפעם לבדוק אתרים מסוימים, משא"כ כשנתיב חוסמים לי את זה אין לי אפשרות לפתוח גם אם אני רוצהנכתב ע"י hagy;1056197:נתיב לא מתוחכמים בכלל... אם אתה מבקש אתר לדוגמא של מכירות בחול... ש"שנשמע" להם בסדר..
הם יאשרו לך אותו - כי "ביקשת"... ואז אם יש שמה תמונות זבש"ך..
בפועל כל נתיבניק.. יודע שכל דבר צריך להתעסק איתם.. והם הם "גולת הכותרת" ברשת..
תאשרו, לא תאשרו, הלו.. למה לא מאשרים.. וכו' וכו'..
ועד שאתה לא פונה אליהם הם יושבים בחיבוק ידיים ומחכים שמישהו יתקשר "ויציע" להם לפתוח אתר מסויים, מלבד שהם לא מבינים שום דבר ממחשבים ומאינטרנט וכל דבר שתשאל אותם
הם יגידו לך.... "רוצה תמיכה בשליטה מרחוק"... אפילו תשאל אותם מה השעה במחשב...
מלבד שנתיב זו תוכנה שיושבת לך על המחשב.. ואתה משלם 'רק עליה' טבין ותקילין בנוסף לתשתית וספק.. מה יש?? מה קרה?? לשלם יותר מ500 שח לשנה על תוכנה??
-----------
ברימון לפחות הם עובדים ובודקים אתרים ומאשרים אותם והם מתוחכמים וחוסמים תמונות גם בתוך האתר עצמו מה שאין כן בנתיב... כשאותו אתר כולו חסום.. זאת לא חכמה. בכלל...
בכדי להתיר רק כמה אתרים בלבד לא צריך את נתיב אתה יכול לעשות לעצמך במחשב חסימה בפייראוול ולהתיר צפיה רק לאתרים שאתה רוצה..
-----------
נתיב לכאורה מיותר בשעה שיש לך רימון... ואם בילדים עסקינן שאתה רוצה להתיר להם רק אתרים ספציפיים תהיה אתה הנתיב שלהם ותרשה להם מה רק שאתה רוצה בפייראוול
לדעתי רוב הלקוחות שלהם הם כאלו שלא מבינים מימינם לשמאלם וזה בסדר, הם משלמים.
אחרת אי אפשר להבין מדוע נציגי התמיכה שלהם מבינים במחשב כמו שאני מבין בחלליות...
נכתב ע"י hagy;1056197:נתיב לא מתוחכמים בכלל... אם אתה מבקש אתר לדוגמא של מכירות בחול... ש"שנשמע" להם בסדר..
הם יאשרו לך אותו - כי "ביקשת"... ואז אם יש שמה תמונות זבש"ך..
בפועל כל נתיבניק.. יודע שכל דבר צריך להתעסק איתם.. והם הם "גולת הכותרת" ברשת..
תאשרו, לא תאשרו, הלו.. למה לא מאשרים.. וכו' וכו'..
ועד שאתה לא פונה אליהם הם יושבים בחיבוק ידיים ומחכים שמישהו יתקשר "ויציע" להם לפתוח אתר מסויים, מלבד שהם לא מבינים שום דבר ממחשבים ומאינטרנט וכל דבר שתשאל אותם
הם יגידו לך.... "רוצה תמיכה בשליטה מרחוק"... אפילו תשאל אותם מה השעה במחשב...
מלבד שנתיב זו תוכנה שיושבת לך על המחשב.. ואתה משלם 'רק עליה' טבין ותקילין בנוסף לתשתית וספק.. מה יש?? מה קרה?? לשלם יותר מ500 שח לשנה על תוכנה??
-----------
ברימון לפחות הם עובדים ובודקים אתרים ומאשרים אותם והם מתוחכמים וחוסמים תמונות גם בתוך האתר עצמו מה שאין כן בנתיב... כשאותו אתר כולו חסום.. זאת לא חכמה. בכלל...
בכדי להתיר רק כמה אתרים בלבד לא צריך את נתיב אתה יכול לעשות לעצמך במחשב חסימה בפייראוול ולהתיר צפיה רק לאתרים שאתה רוצה..
-----------
נתיב לכאורה מיותר בשעה שיש לך רימון... ואם בילדים עסקינן שאתה רוצה להתיר להם רק אתרים ספציפיים תהיה אתה הנתיב שלהם ותרשה להם מה רק שאתה רוצה בפייראוול
לדעתי רוב הלקוחות שלהם הם כאלו שלא מבינים מימינם לשמאלם וזה בסדר, הם משלמים.
אחרת אי אפשר להבין מדוע נציגי התמיכה שלהם מבינים במחשב כמו שאני מבין בחלליות...
נכתב ע"י hagy;1056172:המיוחד ברימון זה שישנם אתרים שהם ראויים לשימוש אבל יש בהם פירסומות קופצות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים