מידע על ספק 012 לאינטרנט

• הוסף לסימניות
התקשר אלי נציג מ012 והציע לי לעבור אליהם ולשלם כמחצית מהסכום שאני משלמת היום לאתרוג.
הם אומרים שיש להם גם חסימה כרצון הלקוח.
מישהו מחובר דרכם או מכיר מישהו שמחובר דרך 012?
אשמח לשמוע איך השירות, אין התנתקויות פתע? והעיקר-איך החסימה...
תודה לעונים!!

• הוסף לסימניות
החסימה שלהם בניגוד לרימון מאפשרת לך להוריד את החסימה לגמרי על ידי סיסמה, אין לי מושג על רמות הסינון שלהם ועל האיכות רק ששאת הנקודה למעלה קחי בחשבון.

• הוסף לסימניות
המיוחד ברימון זה שישנם אתרים שהם ראויים לשימוש אבל יש בהם פירסומות קופצות
הייחודיות ברימון זה שהם חוסמים רק את התמונות !!!! והעיקר כתוב ומצוי...
מה שאין בנתיב.. . וכשבנתיב פותחים את הנתיב. .אזזזזז התמונות אם ישנם אז ישנם....
לא הבנתי מי המציא את נתיב כשיש רימון... בטח כמה עסקונים.. מי יספר לי שלא??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1056172:
אם אני לא טועה, נתיב, בגלגולו הקודם, בא לעולם הרבה לפני רימון.

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לענין השאלה??????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1056172:
הבנתי ממך שנתיב לכאורה מיותר?
פעם פתחתי ברימון [לא בבית] אתר מסוים, וראיתי שם מ"ט שערי טומאה, ובנתיב אותו אתר הכל חסום!!!

• הוסף לסימניות
נתיב לא מתוחכמים בכלל... אם אתה מבקש אתר לדוגמא של מכירות בחול... ש"שנשמע" להם בסדר..
הם יאשרו לך אותו - כי "ביקשת"... ואז אם יש שמה תמונות זבש"ך..

בפועל כל נתיבניק.. יודע שכל דבר צריך להתעסק איתם.. והם הם "גולת הכותרת" ברשת..
תאשרו, לא תאשרו, הלו.. למה לא מאשרים.. וכו' וכו'..
ועד שאתה לא פונה אליהם הם יושבים בחיבוק ידיים ומחכים שמישהו יתקשר "ויציע" להם לפתוח אתר מסויים, מלבד שהם לא מבינים שום דבר ממחשבים ומאינטרנט וכל דבר שתשאל אותם
הם יגידו לך.... "רוצה תמיכה בשליטה מרחוק"... אפילו תשאל אותם מה השעה במחשב...
מלבד שנתיב זו תוכנה שיושבת לך על המחשב.. ואתה משלם 'רק עליה' טבין ותקילין בנוסף לתשתית וספק.. מה יש?? מה קרה?? לשלם יותר מ500 שח לשנה על תוכנה??
-----------
ברימון לפחות הם עובדים ובודקים אתרים ומאשרים אותם והם מתוחכמים וחוסמים תמונות גם בתוך האתר עצמו מה שאין כן בנתיב... כשאותו אתר כולו חסום.. זאת לא חכמה. בכלל...
בכדי להתיר רק כמה אתרים בלבד לא צריך את נתיב אתה יכול לעשות לעצמך במחשב חסימה בפייראוול ולהתיר צפיה רק לאתרים שאתה רוצה..
-----------
נתיב לכאורה מיותר בשעה שיש לך רימון... ואם בילדים עסקינן שאתה רוצה להתיר להם רק אתרים ספציפיים תהיה אתה הנתיב שלהם ותרשה להם מה רק שאתה רוצה בפייראוול

לדעתי רוב הלקוחות שלהם הם כאלו שלא מבינים מימינם לשמאלם וזה בסדר, הם משלמים.
אחרת אי אפשר להבין מדוע נציגי התמיכה שלהם מבינים במחשב כמו שאני מבין בחלליות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1056197:
נתיב לא מתוחכמים בכלל... אם אתה מבקש אתר לדוגמא של מכירות בחול... ש"שנשמע" להם בסדר..

ועד שאתה לא פונה אליהם הם יושבים בחיבוק ידיים ומחכים שמישהו יתקשר "ויציע" להם לפתוח אתר מסויים, מלבד שהם לא מבינים שום דבר ממחשבים ומאינטרנט וכל דבר שתשאל אותם
מלבד שנתיב זו תוכנה שיושבת לך על המחשב.. ואתה משלם 'רק עליה' טבין ותקילין בנוסף לתשתית וספק.. מה יש?? מה קרה?? לשלם יותר מ500 שח לשנה על תוכנה??
-----------
ברימון לפחות הם עובדים ובודקים אתרים ומאשרים אותם והם מתוחכמים וחוסמים תמונות גם בתוך האתר עצמו מה שאין כן בנתיב... כשאותו אתר כולו חסום.. זאת לא חכמה. בכלל...
בכדי להתיר רק כמה אתרים בלבד לא צריך את נתיב אתה יכול לעשות לעצמך במחשב חסימה בפייראוול ולהתיר צפיה רק לאתרים שאתה רוצה..
-----------
נתיב לכאורה מיותר בשעה שיש לך רימון... ואם בילדים עסקינן שאתה רוצה להתיר להם רק אתרים ספציפיים תהיה אתה הנתיב שלהם ותרשה להם מה רק שאתה רוצה בפייראוול

אל תאמין בעצמך עד יום מותך! אם יהיה לי אפשרות לעשות בעצמי את החסימה ולפתוח אותה אתפתה מפעם לפעם לבדוק אתרים מסוימים, משא"כ כשנתיב חוסמים לי את זה אין לי אפשרות לפתוח גם אם אני רוצה
אני אומרת שוב, פעם פתחתי אתר מסוים שחסום כולו בנתיב, ופתחתי אותו במקום לימודים חרדי עם חסימה של רימון וראיתי שם מ"ט שערי טומאה!!!
כן על טוהר נפשנו ועל טוהר נפש ילדנו משלמים כמה שמשלמים על החסימה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מבין גדול בסוגי החסימות.

סיפר לי ידיד על אנשים בליקווד שזקוקים למחשב לעבודה והרב שלהם מאשר בתנאי שבכל סוף חודש האישה והרב של אותו אדם מקבלים למייל שלהם את רשימת האתרים שבו ביקר הבעל.

שם טוענים שזו החסימה הכי טובה שיש...

• הוסף לסימניות
בנתיב יש אתרים שחסמו לי פרסומות,
רבותי כל אחד שיעשה כרצונו ולא כל אשכול שנפתח בשאלה פשוטה צריך לגרור להשמצות בלי קשר בכלל לעצם השאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1056197:

-----------
-----------

אני בדרך כלל נוהג לכתוב תגובה על דברים שכותבים בעניי נתיב בפורום כן אבל במקרה שלך אני ממש לא מוצא עניין להגיב לגיבובי השטויות שכתבת.
כמו שזה נשמע לי אתה מבין בנתיב כמו שאני מבין בחלליות.

שבת שלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1056172:

ממש לא נכון, ביקשתי מנתיב אתר מסוים שהייתי זקוקה לו, אך ידעתי שעלולות להיות שם תמונות לא ראויות, ביקשתי שיפתחו אותו ללא תמונות, הם פתחו לי את האתר, וכל התמונות שם חסומות לחלוטין! רואים שטח לבן וריק!!!

ואין כל ספק, שיש לנתיב מה להשתפר בעניני שירות ומהירות וכו', אך אין חולק על כך, שבעניני חסימה הם המהודרים ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה