התייעצות מיואש מהבנק בו אני נמצא .. עזרתכם בבקשה (נמצא בפאג"י) לאן כדאי להמשיך

• הוסף לסימניות
תודה וכמה החזרים?
זה הרבה בירוקרטיה?
במקביל למשכנתא או לא?

• הוסף לסימניות
תודה וכמה החזרים?
זה הרבה בירוקרטיה?
50.000 בהחזרים של 1190 לחודש, שזה יוצא 42 תשלומים.
בכלל בלי בירוקרטיה פשוט העב5רנו את כל החשבון מפאג"י למרכנתיל.
על הדרך הרווחנו שכל העמלות שגבו לנו על החשבון ועל הכרטיסי אשראי ירדו לחלוטין!

• הוסף לסימניות
זה גיל שכמעט בכל בנק אפשר לקבל הטבות וחשבונות ללא עמלות.
לא מדויק, ביקשתי מפאג"י ולא נתנו, חשבו שאנחנו לקוחות שבויים.
אחרי שעזבנו הם התחננו שנחזור, אמרנו להם שאם הם היו מתחשבים ונענים לבקשות שלנו קודם לכן - לא היינו עוברים.

• הוסף לסימניות
הייתי במרכנתיל ועברתי למזרחי, שניהם בסדר אבל מרכנתיל היה יותר טוב

• הוסף לסימניות
המשך להודעה קודמת:
במזרחי טפחות כל לקוח יש לו קשר ישיר עם הבנקאי, תשובות מהירות מאוד, עינייניות ומדוייקות
אכן במזרחי האופציה של התכתבות עם הבנקאי באתר, היא אמיתית ומעשית, הם זמינים שם ועונים כמעט אונליין, אפילו כמה פעמים ביום.
כמו כן הם פחות בקטע של להיות פקידים במס הכנסה ופחות חופרים בחקירות ודרישות על כל הפקדה וכדו'
זה מתאים למי שחשוב לו הנושאים האלו

• הוסף לסימניות
אכן במזרחי האופציה של התכתבות עם הבנקאי באתר, היא אמיתית ומעשית, הם זמינים שם ועונים כמעט אונליין, אפילו כמה פעמים ביום.
אני שם ולא זכיתי לקבל תשובה אף פעם באותו יום יותר מזה הם עונים לך תשובה באזור האישי ולמייל מגיע רק סימן שיש תשובה אתה בודק ואתה רואה שענו לך האם התכוונת ל ___ והעתק הדבק ממה ששלחת ואז תחכה עוד יום עד שיענו לך כי בקשתי אבל צריך לאמת שהתכוונתי !
אם כי האתר שלהם מאוד ידידותי ונאה (לפני זה הייתי בפאגי ושם מזעזע)

• הוסף לסימניות
אני קוראת כאן דברים שלא ידעתי עליהם מעולם.
אברך כולל זכאי לפטור מעמלות? לכמה שנים?
ומתי מגישים את הבקשה?
ואילו הטבות יש לגיל 28, כמו שכתבו כאן?
תודה.

• הוסף לסימניות
בבנקים לאומי פועלים בינלאומי (פאגי) וכנראה גם במזרחי
יש חשבון סטודנט עד גיל 35, אברך נחשב לסטודנט.

• הוסף לסימניות
לכמה שנים?

• הוסף לסימניות
אחרי שכתבתי כאן מה שכתבתי, הוצרכתי ללכת לבנק (פועלים) אחרי כמה שנים שלא ביקרתי שם, (כי ביקשתי מחברת האשראי שישלחו לי כרטיס דרך הסניף). התחרטתי שביקשתי דרך הסניף.
קודם כל הסניף נעול ואי אפשר להכנס בלי להגיד לשומר למה אתה נכנס.
אחר כך מתברר שאי אפשר בלי לקבוע פגישה מראש, אז השומר "עושה לי טובה" ומנסה לקבוע לי פגישה לעכשיו. אני יושב מחכה עשרים דקות כאשר רק בנקאית אחת מקבלת קהל. יש לציין שכשהגיע תורי טופלתי בצורה נאותה.

• הוסף לסימניות
עברתי על רוב האשכול מסקנה אחת גדולה פאג"י ידוע כבר שנים שאסור להתקרב אליהם, לאחרונה בעיקר מאז הקורונה הצטרף לקלאב בנק הפועלים, שלא לדבר על מה שהם עשו ללקוחות נטפרי שחסמו להם את הכניסה לבנק חלקית.

• הוסף לסימניות
אני שם ולא זכיתי לקבל תשובה אף פעם באותו יום יותר מזה הם עונים לך תשובה באזור האישי ולמייל מגיע רק סימן שיש תשובה אתה בודק ואתה רואה שענו לך האם התכוונת ל ___ והעתק הדבק ממה ששלחת ואז תחכה עוד יום עד שיענו לך כי בקשתי אבל צריך לאמת שהתכוונתי !
אם כי האתר שלהם מאוד ידידותי ונאה (לפני זה הייתי בפאגי ושם מזעזע)
מעניין. בעלי במזרחי ותמיד מקבלים מענה באזור האישי.

• הוסף לסימניות
מעניין. בעלי במזרחי ותמיד מקבלים מענה באזור האישי.
אני חושב שזה יותר עניין של מזל אתה יכול בכל בנק ליפול עם הנציג המעצבן והדפוק ואין שירות ויש עומס
ואתה יכול להצליח עם נציג אדיב סבלן ונחמד כנראה שאי אפשר לקטלג בנק זה משתנה מנציג לנציג ומסניף לסניף

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה יותר עניין של מזל אתה יכול בכל בנק ליפול עם הנציג המעצבן והדפוק ואין שירות ויש עומס
ואתה יכול להצליח עם נציג אדיב סבלן ונחמד כנראה שאי אפשר לקטלג בנק זה משתנה מנציג לנציג ומסניף לסניף
רשום למעלה את שם הבנקאי האישי. אולי תבקשו להחליף אותו

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בבנק הפועלים, רק גבו עמלות ולא התייחסו אלינו בכלל, בטלפון מעולם לא ענו לי!!! גם אם חיכיתי 40 דק' על הקו!
אפיזודה מצחיקה \ עצובה: לפני כחצי שנה עברנו לבנק מזרחי טפחות, ולפני שבוע הגיע מכתב תשובה מבנק הפועלים בנושא תלונה שהגשתי עוד כשהיה לי חשבון בנק פעיל אצלם.....
אנו מאוד מרוצים בבנק מזרחי טפחות, יש קשר ישיר עם הבנקאי, שירות אדיב, אולי אפשר לומר שאפילו נהנים...

• הוסף לסימניות
המשך להודעה קודמת:
במזרחי טפחות כל לקוח יש לו קשר ישיר עם הבנקאי, תשובות מהירות מאוד, עינייניות ומדוייקות
ממש נכון
אני במזרחי טפחות כבר שנים בסניף ממש רחוק ממקום מגורי
כמעט לא יוצא לי להתקשר
אני תמיד משאירה הודעה לבנקאי וחוזר אלי מיד עם תשובה

חוץ מזה בנק מזרחי טפחות זה הבנק היחיד שממשיך לעבוד כמו פעם.
לא צריך לקבוע תור לבנקאי. ויש בכל הסניפים קופה
יש לי גם חשבון בלאומי רציתי להפקיד כסף ואבד לי הכרטיס ולא מצאתי סניף עם קופה רק בעיר מאד מרוחקת

• הוסף לסימניות
זה פשוט.
מתקשרים לבנק.
ואתם אומרים אנחנו רוצים חשבון עוש ללא עלות כלל!!!
תתעקשו זה עובד.
אם לא אתם עוברים בנק

• הוסף לסימניות
לי יש בלאומי ובמרכנתיל
בלאומי לחכות לתור 4-5 ימים במרכנתיל מיידי
בלאומי מענה טלפוני ממוצע כ50-70 דקות במרכנתיל 3-4 דקות
הנכתב מנסיון בלבד בסניפים שלהם ברמת בית שמש

דווקא אנחנו בפאג''י ומרוצים מאד,
האתר שלהם אולי מיושן ולא כ''כ נוח , אבל השירות שלהם מעולה
לא נתקלנו מעולם בבעיות איתם ,
אולי זה תלוי באיזה סניף ועל איזו פקיד/ה נופלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה