50.000 בהחזרים של 1190 לחודש, שזה יוצא 42 תשלומים.תודה וכמה החזרים?
זה הרבה בירוקרטיה?
לא מדויק, ביקשתי מפאג"י ולא נתנו, חשבו שאנחנו לקוחות שבויים.זה גיל שכמעט בכל בנק אפשר לקבל הטבות וחשבונות ללא עמלות.
אכן במזרחי האופציה של התכתבות עם הבנקאי באתר, היא אמיתית ומעשית, הם זמינים שם ועונים כמעט אונליין, אפילו כמה פעמים ביום.המשך להודעה קודמת:
במזרחי טפחות כל לקוח יש לו קשר ישיר עם הבנקאי, תשובות מהירות מאוד, עינייניות ומדוייקות
אני שם ולא זכיתי לקבל תשובה אף פעם באותו יום יותר מזה הם עונים לך תשובה באזור האישי ולמייל מגיע רק סימן שיש תשובה אתה בודק ואתה רואה שענו לך האם התכוונת ל ___ והעתק הדבק ממה ששלחת ואז תחכה עוד יום עד שיענו לך כי בקשתי אבל צריך לאמת שהתכוונתי !אכן במזרחי האופציה של התכתבות עם הבנקאי באתר, היא אמיתית ומעשית, הם זמינים שם ועונים כמעט אונליין, אפילו כמה פעמים ביום.
לכמה שנים?
עד גיל 35
מעניין. בעלי במזרחי ותמיד מקבלים מענה באזור האישי.אני שם ולא זכיתי לקבל תשובה אף פעם באותו יום יותר מזה הם עונים לך תשובה באזור האישי ולמייל מגיע רק סימן שיש תשובה אתה בודק ואתה רואה שענו לך האם התכוונת ל ___ והעתק הדבק ממה ששלחת ואז תחכה עוד יום עד שיענו לך כי בקשתי אבל צריך לאמת שהתכוונתי !
אם כי האתר שלהם מאוד ידידותי ונאה (לפני זה הייתי בפאגי ושם מזעזע)
אני חושב שזה יותר עניין של מזל אתה יכול בכל בנק ליפול עם הנציג המעצבן והדפוק ואין שירות ויש עומסמעניין. בעלי במזרחי ותמיד מקבלים מענה באזור האישי.
רשום למעלה את שם הבנקאי האישי. אולי תבקשו להחליף אותואני חושב שזה יותר עניין של מזל אתה יכול בכל בנק ליפול עם הנציג המעצבן והדפוק ואין שירות ויש עומס
ואתה יכול להצליח עם נציג אדיב סבלן ונחמד כנראה שאי אפשר לקטלג בנק זה משתנה מנציג לנציג ומסניף לסניף
ממש נכוןהמשך להודעה קודמת:
במזרחי טפחות כל לקוח יש לו קשר ישיר עם הבנקאי, תשובות מהירות מאוד, עינייניות ומדוייקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים