נכתב ע"י נעמי.;1343466:הנה מדריך קצר שכתבתי מזמן, אולי זה יעזור כאן עכשיו גם
לא להבהל, אפילו שזה נשמע קצת לא מובן, התהליך להמרת הקובץ הוא מהיר, (רק תתרגלו את זה פעם פעמיים וזה ירוץ...)
נשתמש באינדיזיין לצורך ההמרה, היא תעשה את זה הכי טוב.
נלך לפי סדר הפעולות הבא:
קובץ חדש,
נייבא את הקובץ (וורד, אקסל וכו')
נעבור ברפרוף שהקובץ בסדר,
חשוב! לבדוק שהשורה הראשונה היא הכותרות של הטורים (ולא 1.2.3.4. אלא משהו שאני הבין שזה שם וזה כתובת... )
כרגע צריך להמיר את הטבלה לטאבים, לכן נבחר את הטבלה כולה, ניגש לתפריט טבלה, ונבחר ב convert table to text ובחלון האפשרויות נבחר בברירת מחדל של המרה לטאבים
בחירה של כל הטקסט ניגש לתפריט export ובחירת הפורמט יהיה Text Onli וסוג הקידוד נבחר 16 Unicode ו...זהו,
קיבלנו קובץ נתונים.
זה נתן לי מענה מעולה למיזוג נתונים.הועלה כאן בעבר.
למיטב ידיעתי - אי אפשר לעשות מיזוג עם תמונות.זה נתן לי מענה מעולה למיזוג נתונים.
אבל לא הצלחתי לעשות את זה עם תמונות
יש לי מסגרת תמונה ואני צריכה לשבץ בה מחזור שלם....
אפשר...אבל לא הצלחתי לעשות את זה עם תמונות
יש לי מסגרת תמונה ואני צריכה לשבץ בה מחזור שלם....
מה זה נתיב רלטיבי?נתיב רלטיבי לקובץ אינדיזיין
נתיב שמתחיל ממיקום הקובץ אינדיזיין והלאה.מה זה נתיב רלטיבי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים