מקור?א. כשרן בר זיק, המומחה בה"א הידיעה לסייבר, כותב משהו, הייתי חושב עוד פעמיים שלוש לפני שהייתי כותב 'שטויות'.
מה זה אומר??![]()
עד היום היה מאגרים עצומים של מספרי טלפון - אבל אף אחד לא ידע אם אלו מספרי טלפון פעילים ששווים התייחסות.אבל רק לגבי אנשים ללא טלפון כשר שעד היום לא ידעו עליהם!
נניח והמאגר יפרץ, איך יוכלו לנצל את זה בלי לחמוק מהקנס הקבוע בסך כ-46,000 ש"ח?מה אני אמור להגיד? ציטטתי את גדול המומחים בתחום. הרוצה יקרא, והלא רוצה ידפדף הלאה.
ולתורף שאלתך, אם עד היום להדר מוכתר היה רק את הטלפון העיקרי שלי, הרי שעכשיו בזכות הרישום שלי למאגר יש לה עוד 2 מספרים שלי וגם את של הוריי הקשישים.
יש סוד שמסתירים ממכם: לחברות התקשורת יש כבר מאגר קיים של מספרים פעילים מהמגזר החרדיעד היום היה מאגרים עצומים של מספרי טלפון - אבל אף אחד לא ידע אם אלו מספרי טלפון פעילים ששווים התייחסות.
ברגע שטרחתם להכניס באופן אקטיבי את מספר הטלפון שלכם למאגר - זה אומר שמדובר במספר טלפון פעיל ומרגע זה הוא יהיה הרבה יותר אטרקטיבי לספאמרים.
זאת אומרת - המאגר הוא יעד נח מאד להטרדות ולכן יהיו הרבה שירצו להשיג אותו ואף לשלם תמורתו הרבה.
לא צריך להיות האקר כדי להוציא משם את המספרים, מדובר בסדרת פעולות פשוטה שכל מתכנת יכול לעשות. (כמה שאילתות אם זה אומר לכם משהו)
אלו לא שיחות שיווקיות והן אינן כלולות לכאורה בחסימההאם הרשמה למאגר חוסמת צנתוקים גם מקווי וואצאפ פון משפחתיים או להודעות נחוצות ממוסדות החינוך של הילדים?
זה משו מאד לא חכם יהיה לעשות מצד קופת העיר או כל מוקד התרמה אחר.א. כשרן בר זיק, המומחה בה"א הידיעה לסייבר, כותב משהו, הייתי חושב עוד פעמיים שלוש לפני שהייתי כותב 'שטויות'.
ב. פונקט פארקערט. האתר החדש לא נותן מענה להתרמות, רק לשיחות שיווקיות. לצורך העניין, קופת העיר יכולה לשכור מומחה בכמה שקלים, ברבע שעה הוא 'שותה' את כל המאגר והופ, יש לקופת העיר עוד כמה מאות אלפי מספרים לטרטר...
לצלצל לאדם שנרשם למאגר חסימה משיחות שיווקיות זה כבר עווללא מבין מה הלחץ כאילו עד עכשיו הם לא מתקשרים.... אז הם ימשיכו..
ולקבל ב10 בלילה צינתוק זה לא עוול? כשמדובר בכסף הכל מותרלצלצל לאדם שנרשם למאגר חסימה משיחות שיווקיות זה כבר עוול
קשה לי להאמין שקופת העיר יעשו את הצעד הנואל הזה
מה עושים באמת שיש קווים באידיש שמתקשרים (לא יודע איך הגיעו אלי....) ואתה לא מבין מה הוא אומר.. כך שאין לך אפשרות לעשות הסרת מספר.. סוג של חתונה קתולית![]()
בבקשה, 0772611102 זה המספר החופר הסדרתי כבר שנה.. "לאלקים פתרונים" אמר יוסף הצדיק מקווה שגם לך יהיה פתרונים לומר לי ח'ת ולתמיד מי זה הבעל דבר הזה? ואיך מתפטרים ממנו לעולם ועד...!!!אשמח לתרגם....
תוכלו לדווח על המספר בחיוג למספר 0773137770 שלוחה 4 ולפעול על פי ההוראותבבקשה, 0772611102 זה המספר החופר הסדרתי כבר שנה.. "לאלקים פתרונים" אמר יוסף הצדיק מקווה שגם לך יהיה פתרונים לומר לי ח'ת ולתמיד מי זה הבעל דבר הזה? ואיך מתפטרים ממנו לעולם ועד...!!!
שכוייח!תוכלו לדווח על המספר בחיוג למספר 0773137770 שלוחה 4 ולפעול על פי ההוראות
שלוחה 3 בתפריט הראשישכוייח!
הביש גדא כאן זה שאיני מבין את השפה המדוברת......
וממילא אני לא מבין את שפת ההוראות.....
אני מחפש מתרגם תורן שיאזין לקו ויסתכן בכך שהם יתעלקו עליו מכאן ואילך... ויאמר לי בדיוק מה עלי להקיש בכל שלב...
תודה רבה מעומק לב! עשיתי, מקווה שבהצלחה!שלוחה 3 בתפריט הראשי
אם זה לא עוזר והצינתוקים ממשיכים - פנו לחברת מסר אשר בבעלותה נמצא הקו
מסר פתרונות תקשורת - שרותי קווי תוכן - לעסקים - לעמותות וארגונים - לבתי ספר - לבית ולמשפחה - מידע ושיעורים
מסר-פתרונות תקשורת מספקים תוכניות קווי תוכן מבוססי טלפוניה ייחודיים המתאימים לצרכים אירגוניים ועיסקיים לציבור החרדי והכללי. ומכילים שירותים ופתרונות מובנים, חסכוניים בעלויות, המאפשרים חשיפה ממוקדת לmeser.biz
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים