מיזם 'אל תתקשר אליי' יוצא לדרך כדי לאפשר לחסום שיחות שיווקיות

• הוסף לסימניות
מה זה אומר??
IMG_20221214_230529_841.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כדאי שתבינו איך עובד השוק האפל של חברות התוכן...

רן ברזיק צודק.....
אבל רק לגבי אנשים ללא טלפון כשר שעד היום לא ידעו עליהם!
לגבי טלפונים כשרים יש להם כבר את כל המספרים,
כי לא נשכח שאת הצינתוקים עושים חברות תוכן שאנו גם מתקשרים אליהם מיוזמתינו, כך שהם מספסרות במספרים שלנו לטובת המטרידים הפוטנציאליים.

בקיצור,
אנו לא במצב שיש אפשרות לרדת למטה ממנו....
רק הבוקר כמה הטרדות (ממספרים כשרים!!!) על השקעות של קרקעות בעפולה.....

• הוסף לסימניות
מה זה אומר??
IMG_20221214_230529_841.jpg
אבל רק לגבי אנשים ללא טלפון כשר שעד היום לא ידעו עליהם!
עד היום היה מאגרים עצומים של מספרי טלפון - אבל אף אחד לא ידע אם אלו מספרי טלפון פעילים ששווים התייחסות.
ברגע שטרחתם להכניס באופן אקטיבי את מספר הטלפון שלכם למאגר - זה אומר שמדובר במספר טלפון פעיל ומרגע זה הוא יהיה הרבה יותר אטרקטיבי לספאמרים.
זאת אומרת - המאגר הוא יעד נח מאד להטרדות ולכן יהיו הרבה שירצו להשיג אותו ואף לשלם תמורתו הרבה.
לא צריך להיות האקר כדי להוציא משם את המספרים, מדובר בסדרת פעולות פשוטה שכל מתכנת יכול לעשות. (כמה שאילתות אם זה אומר לכם משהו)

• הוסף לסימניות
מה אני אמור להגיד? ציטטתי את גדול המומחים בתחום. הרוצה יקרא, והלא רוצה ידפדף הלאה.
ולתורף שאלתך, אם עד היום להדר מוכתר היה רק את הטלפון העיקרי שלי, הרי שעכשיו בזכות הרישום שלי למאגר יש לה עוד 2 מספרים שלי וגם את של הוריי הקשישים.
נניח והמאגר יפרץ, איך יוכלו לנצל את זה בלי לחמוק מהקנס הקבוע בסך כ-46,000 ש"ח?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עד היום היה מאגרים עצומים של מספרי טלפון - אבל אף אחד לא ידע אם אלו מספרי טלפון פעילים ששווים התייחסות.
ברגע שטרחתם להכניס באופן אקטיבי את מספר הטלפון שלכם למאגר - זה אומר שמדובר במספר טלפון פעיל ומרגע זה הוא יהיה הרבה יותר אטרקטיבי לספאמרים.
זאת אומרת - המאגר הוא יעד נח מאד להטרדות ולכן יהיו הרבה שירצו להשיג אותו ואף לשלם תמורתו הרבה.
לא צריך להיות האקר כדי להוציא משם את המספרים, מדובר בסדרת פעולות פשוטה שכל מתכנת יכול לעשות. (כמה שאילתות אם זה אומר לכם משהו)
יש סוד שמסתירים ממכם: לחברות התקשורת יש כבר מאגר קיים של מספרים פעילים מהמגזר החרדי
איך זה קורה? פשוט - כל פעם שקיבלתם צינתוק וחזרתם למספר - אתם בפנים

עכשיו תעשו חשבון עם עצמכם אם חזרתם בתקופה האחרונה לצינתוקים, אם כן - אתם כבר בפנים ואין לכם מה לחשוש מדליפה של מאגר כלשהו...

• הוסף לסימניות
האם הרשמה למאגר חוסמת צנתוקים גם מקווי וואצאפ פון משפחתיים או להודעות נחוצות ממוסדות החינוך של הילדים?

• הוסף לסימניות
האם הרשמה למאגר חוסמת צנתוקים גם מקווי וואצאפ פון משפחתיים או להודעות נחוצות ממוסדות החינוך של הילדים?
אלו לא שיחות שיווקיות והן אינן כלולות לכאורה בחסימה

• הוסף לסימניות
א. כשרן בר זיק, המומחה בה"א הידיעה לסייבר, כותב משהו, הייתי חושב עוד פעמיים שלוש לפני שהייתי כותב 'שטויות'.
ב. פונקט פארקערט. האתר החדש לא נותן מענה להתרמות, רק לשיחות שיווקיות. לצורך העניין, קופת העיר יכולה לשכור מומחה בכמה שקלים, ברבע שעה הוא 'שותה' את כל המאגר והופ, יש לקופת העיר עוד כמה מאות אלפי מספרים לטרטר...
זה משו מאד לא חכם יהיה לעשות מצד קופת העיר או כל מוקד התרמה אחר.
הרי מדובר במספרים של אנשים שממש לא רוצים שיטרידו אותם, והסיכוי לקבל תרומה מהם לאחר ההטרדה שואף לאפס, ולכן ככל הנראה לא יעשו בזה שימוש כדי לבזבז כסף לריק.

• הוסף לסימניות
לא מבין מה הלחץ כאילו עד עכשיו הם לא מתקשרים.... אז הם ימשיכו..

• הוסף לסימניות
לא מבין מה הלחץ כאילו עד עכשיו הם לא מתקשרים.... אז הם ימשיכו..
לצלצל לאדם שנרשם למאגר חסימה משיחות שיווקיות זה כבר עוול
קשה לי להאמין שקופת העיר יעשו את הצעד הנואל הזה

• הוסף לסימניות
לצלצל לאדם שנרשם למאגר חסימה משיחות שיווקיות זה כבר עוול
קשה לי להאמין שקופת העיר יעשו את הצעד הנואל הזה
ולקבל ב10 בלילה צינתוק זה לא עוול? כשמדובר בכסף הכל מותר

• הוסף לסימניות
מה עושים באמת שיש קווים באידיש שמתקשרים (לא יודע איך הגיעו אלי....) ואתה לא מבין מה הוא אומר.. כך שאין לך אפשרות לעשות הסרת מספר.. סוג של חתונה קתולית:confused:
אשמח לתרגם....
בבקשה, 0772611102 זה המספר החופר הסדרתי כבר שנה.. "לאלקים פתרונים" אמר יוסף הצדיק מקווה שגם לך יהיה פתרונים לומר לי ח'ת ולתמיד מי זה הבעל דבר הזה? ואיך מתפטרים ממנו לעולם ועד...!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה, 0772611102 זה המספר החופר הסדרתי כבר שנה.. "לאלקים פתרונים" אמר יוסף הצדיק מקווה שגם לך יהיה פתרונים לומר לי ח'ת ולתמיד מי זה הבעל דבר הזה? ואיך מתפטרים ממנו לעולם ועד...!!!
תוכלו לדווח על המספר בחיוג למספר 0773137770 שלוחה 4 ולפעול על פי ההוראות

• הוסף לסימניות
תוכלו לדווח על המספר בחיוג למספר 0773137770 שלוחה 4 ולפעול על פי ההוראות
שכוייח!
הביש גדא כאן זה שאיני מבין את השפה המדוברת......
וממילא אני לא מבין את שפת ההוראות.....:)
אני מחפש מתרגם תורן שיאזין לקו ויסתכן בכך שהם יתעלקו עליו מכאן ואילך... ויאמר לי בדיוק מה עלי להקיש בכל שלב...

• הוסף לסימניות
שכוייח!
הביש גדא כאן זה שאיני מבין את השפה המדוברת......
וממילא אני לא מבין את שפת ההוראות.....:)
אני מחפש מתרגם תורן שיאזין לקו ויסתכן בכך שהם יתעלקו עליו מכאן ואילך... ויאמר לי בדיוק מה עלי להקיש בכל שלב...
שלוחה 3 בתפריט הראשי
אם זה לא עוזר והצינתוקים ממשיכים - פנו לחברת מסר אשר בבעלותה נמצא הקו

• הוסף לסימניות
שלוחה 3 בתפריט הראשי
אם זה לא עוזר והצינתוקים ממשיכים - פנו לחברת מסר אשר בבעלותה נמצא הקו
תודה רבה מעומק לב! עשיתי, מקווה שבהצלחה!
מצחיקים גם את המס' שביקשתי להסיר הם מקריאים באידיש...... איך אדע שהוא לא עובד עלי???????? :love: ממש כפיה חסידית במדינה פה, לא יאומן!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה