מה אתה ממחזר? מה נשאר בשאר המסלולים שאתה לא ממחזרקיבלתי הצעה מהבנק (מרכנתיל ) מיחזור משכנתא חלקי ל30 שנה.
360 אלף מלצ 4.79 תוספת 0.8.
84 אלף קלצ 4.86.
ראשית יש דרך להפחית את התוספת (או שזה בסדר)?
בנוסף למה לדעתכם הפקיד דחף לי קלצ לא עדיף לקחת את זה גם במלצ?
הבו עצתכם...
בתודה מראש.
לתקופה של 30 שנה זה בסדר גמור . באופן כללי אפשר לרדת עוד טיפה אבל זה גם מרכנתיל וגם אין לך מגרש גדול.ממחזר קבוע צמוד שהיה 3.5% 84 אלף.
ומלצ שהיה 5.3 עם תוספת של 1.12 שאר הסכום.
שאר המסלולים הריביות ישנות שלא נראה לי שכדאי למחזר נלקח ב2020.
לגבי תקופה 30 שנה.
לאיפה לדעתכם אפשר לרדת?
יש לכם טיפים כי בתכלס אני לקוח שבוי בגלל שאר המשכנתא שהיא נלקחה בעבר עם תנאי מצויינים.
(ללכת לדרגה שניה זה כבר לא לכוחות שלי בשביל זה)
לדעתי , אם תוכל לבצע אחרי העידכון של העוגנים, יתכן ותהיה ירידה משמעותיתמקפיצה.
יש עוד דעות בעניין?
ממש תודה רבה.
נכון לעכשיו ירידה של 0.08%לדעתי , אם תוכל לבצע אחרי העידכון של העוגנים, יתכן ותהיה ירידה משמעותית
@למה זה תשאל לשמי י, כול להיות שאני צודקת למרות שעדיין מוקדם?
מתי העוגנים מתעדכנים?נכון לעכשיו ירידה של 0.08%
כדאי לבדוק תוקף ההצעה
זה אמור להתעדכן ב-08/10 שזה אומר בחול המועד, ותוקף ההצעה כבר תפוג (ואז תרצו להמתין שוב עוד חודש...)מתי העוגנים מתעדכנים?
אנחנו גם לפני חתימה במרכנתיל..
כןוזה יתעדכן ללמטה?
עדיין אוחז בירידה של 0.08?נכון לעכשיו ירידה של 0.08%
כדאי לבדוק תוקף ההצעה
בין 0.4 ל0.7עדיין אוחז בירידה של 0.08?
0.04 או 0.4?בין 0.4 ל0.7
על הסכום שלכם זה פער שבין 10 ל15 שח בחודש [למשך השנתיים הראשונות]
יתכן שהריבית שאתם משלמים היום יותר גבוהה מהסכום המינורי שתחסכו בהמתנה לעידכון
0.0X0.04 או 0.4?
אנחנו לא ממתינים בכוונה, פשוט עד שחיכינו להצעה גם מדיסקונט עומד לפוג לנו התוקף אז מחדשים לנו את זה היום בעז"ה.
ואצלינו זה עבור מיחזור משכנתא 640 אל"ש + 500 אל"ש שיפוצים. (מרכנתיל 4.71 - מרווח 0.72, ו4.79 מרווח 0.8)
וזה אולי יותר משמעותי באמת לקלצ בגלל העמלות, לא?
זה בטפחות, אני חושב שהיא מדברת על מרכנתיל שם כן תהיה ירידה0.0X
נכון, אני מדברת על מרכנתיל.זה בטפחות, אני חושב שהיא מדברת על מרכנתיל שם כן תהיה ירידה
עניתי על השאלה כמה ירידה תהיה 0.04-0.07.נכון, אני מדברת על מרכנתיל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים